Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ti si srecan covek

5qrucOZ.jpg

ovaj sigurno nije dj

Rad bih bio da me podsetiš. Zajebem se često (verujem i tada), no i tada manje nego pollovi, naročito uzimajući u obzir kako electoral colleges funkcionišu.

Davno je Asanž izgubio auru sveca i "pravog disidenta" kad su počela trvenja unutar wikileaksa i kako je sve podredio da on bude u centru pažnje.

Jednostavno, on i Wikileaks nisu isto, i odlično će funkcionisati i bez njega. Možda i bolje.

Ne da mi se da tražim al se dobro sećam da si i tad krenuo đonom, bilo je oko sample size-a nekog polla, nije ni bitno. Nego kada prozivaš nekog da ne zna o čemu priča, to ima i drugu stranu.

Elem, nadam se da nisi ozbiljan kao kolega iznad oko upoređivanja Asanža sa pazi sad ni manje ni više nego DJV. Verujem da bi čoveku američki zatvor lakše pao nego da neko negde misli da oni imaju išta zajedničko.

ja ne znam ko je taj dj kojim ga uporedjujete, ali kada kazes da je asanz prevarant bilo bi dobro da to nekako obrazlozis. inace asanz je pravi disident

Pa evo ovaj twitt s kojim je i pocela diskusija je laz i to vrlo ocigledna i lako proverljiva. Ali valjda je sve opravdano kad se uklapa u zeljene politicke stavove.

Obama je Pol Pot, a Baba je Erzhebet Battory.

Ne treba ni zaboraviti da je Hilari ista kao Mira Marković. Obe su imale muževe predsednike, a pokazivale su velike ambicije da one imaju glavnu reč.

Ceda Jovanovic je isto sto i Ronald Regan, jedan zavrsio FDU, drugi bio glumac.

Ne treba ni zaboraviti da je Hilari ista kao Mira Marković. Obe su imale muževe predsednike, a pokazivale su velike ambicije da one imaju glavnu reč.

Stoga su one zapravo krive za sve grozne stvari, Mirin čovek zapravo bio čist i dobar ko ljubičica, evo noskichu je to još i Haag objasnio.

Pa evo ovaj twitt s kojim je i pocela diskusija je laz i to vrlo ocigledna i lako proverljiva. Ali valjda je sve opravdano kad se uklapa u zeljene politicke stavove.

tu ima malo spinovanja ali to ne cini asanza prevarantom, btw ni ovaj sibicar potus ni hrc nikada se nisu oglasili kada je trebalo stititi prava gradjana asanza

tu ima malo spinovanja ali to ne cini asanza prevarantom, btw ni ovaj sibicar potus ni hrc nikada se nisu oglasili kada je trebalo stititi prava gradjana asanza

Cuti bar ga nisu otrovali polonijumom. Cuo sam da se i to desavalo.

Cuti bar ga nisu otrovali polonijumom. Cuo sam da se i to desavalo.

Siguran sam da bi u tom slucaju protestovao na sav glas.

Siguran sam da bi u tom slucaju protestovao na sav glas.

Da jer sta mislio o njemu to bi bio divljacki cin.

Da jer sta mislio o njemu to bi bio divljacki cin.

Kazem, siguran sam da bi. ;)