Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ti si srecan covek

5qrucOZ.jpg

ovaj sigurno nije dj

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rad bih bio da me podsetiš. Zajebem se često (verujem i tada), no i tada manje nego pollovi, naročito uzimajući u obzir kako electoral colleges funkcionišu.

Davno je Asanž izgubio auru sveca i "pravog disidenta" kad su počela trvenja unutar wikileaksa i kako je sve podredio da on bude u centru pažnje.

Jednostavno, on i Wikileaks nisu isto, i odlično će funkcionisati i bez njega. Možda i bolje.

Ne da mi se da tražim al se dobro sećam da si i tad krenuo đonom, bilo je oko sample size-a nekog polla, nije ni bitno. Nego kada prozivaš nekog da ne zna o čemu priča, to ima i drugu stranu.

Elem, nadam se da nisi ozbiljan kao kolega iznad oko upoređivanja Asanža sa pazi sad ni manje ni više nego DJV. Verujem da bi čoveku američki zatvor lakše pao nego da neko negde misli da oni imaju išta zajedničko.

Posted

ja ne znam ko je taj dj kojim ga uporedjujete, ali kada kazes da je asanz prevarant bilo bi dobro da to nekako obrazlozis. inace asanz je pravi disident

Pa evo ovaj twitt s kojim je i pocela diskusija je laz i to vrlo ocigledna i lako proverljiva. Ali valjda je sve opravdano kad se uklapa u zeljene politicke stavove.

Posted

Obama je Pol Pot, a Baba je Erzhebet Battory.

Posted

Ne treba ni zaboraviti da je Hilari ista kao Mira Marković. Obe su imale muževe predsednike, a pokazivale su velike ambicije da one imaju glavnu reč.

Posted

Ceda Jovanovic je isto sto i Ronald Regan, jedan zavrsio FDU, drugi bio glumac.

Posted

Ne treba ni zaboraviti da je Hilari ista kao Mira Marković. Obe su imale muževe predsednike, a pokazivale su velike ambicije da one imaju glavnu reč.

Stoga su one zapravo krive za sve grozne stvari, Mirin čovek zapravo bio čist i dobar ko ljubičica, evo noskichu je to još i Haag objasnio.

Posted

Pa evo ovaj twitt s kojim je i pocela diskusija je laz i to vrlo ocigledna i lako proverljiva. Ali valjda je sve opravdano kad se uklapa u zeljene politicke stavove.

tu ima malo spinovanja ali to ne cini asanza prevarantom, btw ni ovaj sibicar potus ni hrc nikada se nisu oglasili kada je trebalo stititi prava gradjana asanza

Posted

tu ima malo spinovanja ali to ne cini asanza prevarantom, btw ni ovaj sibicar potus ni hrc nikada se nisu oglasili kada je trebalo stititi prava gradjana asanza

Cuti bar ga nisu otrovali polonijumom. Cuo sam da se i to desavalo.

Posted

Cuti bar ga nisu otrovali polonijumom. Cuo sam da se i to desavalo.

Siguran sam da bi u tom slucaju protestovao na sav glas.

Posted

Siguran sam da bi u tom slucaju protestovao na sav glas.

Da jer sta mislio o njemu to bi bio divljacki cin.

Posted

Da jer sta mislio o njemu to bi bio divljacki cin.

Kazem, siguran sam da bi. ;)

• Create New...