Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

^sve ok but I have to vent out here&there, pa ljudi smo, zar ne?

Ma ne mozes da ventujes, vidis da si izazvao gnev vecine, cak je i najveci pasivno agresivni #sljam na ovom forumu docekao svojih 5 min da se pojavi ovde i pridruzi toplom zecu na tebi. To nazivanje politicara pogrdnim nazivima tipa "Pickousti", "Slina", "Prase", to ostavi za domace diskusuje. Ovde samo fino i formalno, kao 1 NY Times - Mr. Carson, Mr. Trump, Ms Fiorina...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

ima li neki gender-neutral nacin da se kaze da je kucka?

Edited by Gandalf
Posted

ne pratim bas kampanju - bez ginekologa mi nije zanimljivo, ali jebote - od koga je mccain bolji? covek je potpuni ludak.

Posted

nije za ovu temu, ali pošto mi se ne čini da ima odgovarajuće: da li papa zaista razvaljuje u poseti? čitam izveštaj na gardijanu, izgleda kao svetski lider kog nikako da dobijemo.

Posted

Ne pravite se blesavi: kučka je karakterna osobina i sasvim dobar opis za Fiorinu. Tranny je pak nešto drugo.

Posted

john "100 godina u iraku" mccain? pa sta ovi sad pricaju, objavice rat rusiji i kini?

Posted

john "100 godina u iraku" mccain? pa sta ovi sad pricaju, objavice rat rusiji i kini?

mekejn je poznati hawk republikanac, on bi išao svuda da ratuje al van toga je prilično umeren za ovo što sad gledamo..

Posted

u cemu je umeren? ozbiljno nemam pojma na sta mislite.

Posted (edited)

u cemu je umeren? ozbiljno nemam pojma na sta mislite.

pa on je moderate republican manje više

recimo po pitanje imigracije, bio je protiv bušovih tax cuts to je nešto što mi pada prvo na pamet, generalno ga konzervativci nikad nisu voleli, a tokom godina je i tokom prajmerija za republican party klizio udesno ali je uvek generalno važio za moderate republican

edit. Sanders nastavlja da gazi po Klintonki u NH, ima 16 procenata prednosti

Edited by theanswer
Posted (edited)

fair enough. ja jos uvek mislim da je covek lud (nije bez razloga, ali je nebitno u svakom slucaju), zato sam i pitao ko bi mogao biti gori. ne znam dali je lindzi jos uvek u igri - on je isto prilicno psihotican.

sto se americkog konzervatizma tice, to je mrtvo slovo na papiru... pa od 1964, recimo. tea party i ostale gluposti su samo dokazale to. trabunja se o kresanju budzeta a pentagon i socijalni programi se ne spominju. cista demagogija.

Edited by mandingo
Posted

od svih trenutno ponudjenih

Pa, ovaj, jesi li citao blog jednog sa Cato Instituta o Rand Polovoj spoljnoj politici?

Jesi li citao duel Pola i Fiorine prilikom debate?

Da, ima normalnijih od McCain-a i Paul mladji jeste malo usao izgubljeno u trku, ali ludak svakako nije.

Mislim, ostali zajedno sa McCain-om bi bombardovali i Iran i Rusiju i Siriju...

Posted

Nego, Trump se nakon medijskog gangbangovanja jos uvek drzi tamo gde je bio u polovima. Prilicno neocekivano.

• Create New...