Gandalf Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) Ali kakav izbor očekuje američki narod...horor... ne bas. Klintonka se ne istice kao nesto posebno los ili dobar izbor, ako bi se poredila sa predsednickim kandidatima u proteklih masala godina. sem ako neko nije u tripu da su Nikson, Regan, JFK, Dol, Gor... bili nepotkupljive pravdoljubive postenjacine i olicenje hriscanske vrline. jesu q. Tramp je vanredno los, u tome je razlika. Edited July 29, 2016 by Gandalf
Gandalf Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) http://www.politico.com/story/2016/07/bernie-sanders-delegates-dnc-chaos-226456 “I am very sympathetic and aware that many, many of the Bernie delegates, this is their first time ever being involved in a political movement and that has to be handled with care and gentleness and kindness, even though they may be having a difficult time processing this,” said Vermont state Rep. Diane Lanpher, a Sanders delegate. “There was an unrealistic expectation on some people’s parts that the math could be changed and that somehow some type of miracle was possible. This is new for them.” Edited July 29, 2016 by Gandalf
mustang Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Potpuno je nebitan Brand. Poenta je da Trump ne ume da funkcionise bilo kako osim na licnom nivou. Malo zastrasujuce da takav covek moze doci u posed tolike moci. a vidim da ti sjajno pratis vesti i koristis njihove fraze....za razliku od tebe brand razmislja svojom cukom. covek jeste malo glasan ali je sjajan da objasnim tupanima i glupanima kako sistem funkcionise...ima svoj youtube kanal, ima svoje pratioce (me included), ima novu knjigu izdatu...
Budja Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 ne bas. Klintonka se ne istice kao nesto posebno los ili dobar izbor, ako bi se poredila sa predsednickim kandidatima u proteklih masala godina. sem ako neko nije u tripu da su Nikson, Regan, JFK, Dol, Gor... bili nepotkupljive pravdoljubive postenjacine i olicenje hriscanske vrline. jesu q. Tramp je vanredno los, u tome je razlika. Ah, onda je Klintonkina NEpopularnost pala sa neba? Svi koje si nabrojao nisu bili toliko omrazeni kao ona. A iz CVija se moze videti da to nije posledica medijske zavere.
MancMellow Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 http://www.politico.com/story/2016/07/bernie-sanders-delegates-dnc-chaos-226456 “I am very sympathetic and aware that many, many of the Bernie delegates, this is their first time ever being involved in a political movement and that has to be handled with care and gentleness and kindness, even though they may be having a difficult time processing this,” said Vermont state Rep. Diane Lanpher, a Sanders delegate. “There was an unrealistic expectation on some people’s parts that the math could be changed and that somehow some type of miracle was possible. This is new for them.” Ne mozes da shvatis koliko ljude koji apsolutno nikad ne bi glasali za Trumpa nervira ovakav i slican condescending pristup. Ne postoji nijedan glas (osim onih koji su na prajmaris glasali za Clinton, recimo) u ovoj trci koji se moze shvatiti zdravo za gotovo. Ovakve stvari se ne govore javno. Nesto mogu iz Brexita da nauce. Npr da nije dovoljno javno pricati ljudima da su budale i da je druga strana strasna i da ce ne znam sta da bude. Juce sam sedeo na picu sa jednom prijateljicom iz Beograda koja zivi u NY. Ocajna je sto je Sanders ispusio i kaze znam da je Trump katastrofa, ali ne znam kako sebe da nateram da glasam za Clintonku, a moram nekako (muz joj je Latino). Takvim ljudima samo fali ovako nesto da procitaju. Gluposti.
theanswer Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) ne bas. Klintonka se ne istice kao nesto posebno los ili dobar izbor, ako bi se poredila sa predsednickim kandidatima u proteklih masala godina. sem ako neko nije u tripu da su Nikson, Regan, JFK, Dol, Gor... bili nepotkupljive pravdoljubive postenjacine i olicenje hriscanske vrline. jesu q. Tramp je vanredno los, u tome je razlika. mene bi bilo sramota da imam ovakav stav. bukvalno bih se sakrio i ne bih izlazio na ulicu Edited July 30, 2016 by theanswer
Gandalf Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) Ah, onda je Klintonkina NEpopularnost pala sa neba? glavni faktor je to da se Klintonka (ispravno) percipira kao kandidat statusa kvo. videli smo kako su na republikanskim predizborima prosli kandidati statusa kvo. pre 15, 20, ili 50 godina, ovako nesto se ne bi desilo, i "anti-establisment" kandidati ne imali nikakvu sansu. pored toga, nakon 26 godina na sceni kao jedan od istaknutih igraca, imala je prilike da se zameri svima redom. prva dama, senator, predsednicki kandidat, ministar... recimo, '90-ih je bila prilicno atipicna prva dama, koja nije sluzila samo za slikanje i bezazlene kampanje promocije nicega. to se ne prasta. Edited July 30, 2016 by Gandalf
Gandalf Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Ne mozes da shvatis koliko ljude koji apsolutno nikad ne bi glasali za Trumpa nervira ovakav i slican condescending pristup. Ne postoji nijedan glas (osim onih koji su na prajmaris glasali za Clinton, recimo) u ovoj trci koji se moze shvatiti zdravo za gotovo. Ovakve stvari se ne govore javno. Nesto mogu iz Brexita da nauce. Npr da nije dovoljno javno pricati ljudima da su budale i da je druga strana strasna i da ce ne znam sta da bude. Juce sam sedeo na picu sa jednom prijateljicom iz Beograda koja zivi u NY. Ocajna je sto je Sanders ispusio i kaze znam da je Trump katastrofa, ali ne znam kako sebe da nateram da glasam za Clintonku, a moram nekako (muz joj je Latino). Takvim ljudima samo fali ovako nesto da procitaju. Gluposti. said Vermont state Rep. Diane Lanpher, a Sanders delegate stoji. ali citirani u tekstu su redom Sandersovi ljudi. ovo su bili delegati na konvenciji, ne nekakvi nasumicni gradjani. u opisu zadataka im je (valjda) bilo da znaju gde idu i sta ce tu da rade. posebno su Sandersovi ljudi imali obavezu da objasne sta se tu desava.
Gandalf Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 mene bi bilo sramota da imam ovakav stav. bukvalno bih se sakrio i ne bih izlazio na ulicuMene bi bilo sramota da galamim o stvarima o kojima znam malo ili nista. Sent from my MotoG3 using Tapatalk
dragance Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Bejah jedan od glasnijih u blaćenju babe, ali zaista ne vidim razlog zbog kojeg bi neko glasao za Tramparu, osim onog "fuck you" glasa. I dalje mislim da su oboje živi užas, ali u Americi nema nekog izbora. Za Trampa znam da je sve ovo cirkus i sumnjam da on uopšte veruje u 2/3 zapaljivih stvari koje je izjavio. Sve je ovo business i positioning on the market da bi dobio glasove, i sam je slično izjavio pre nekih 20 i kusur godina. Ladno bi nacrtao kurac da imam pravo glasa, samo što se plašim da je Tramp neiskusan, a ima the code u aktovki. Drugim rečima: katastrofa u najavi.
Amos Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Stvarno mislite da to funkcionise po principu Mr. President ustane na levu nogu pa resi da nukuje Ruje? Da je tako ne bi nas odavno bilo. I to nekoliko puta. I vazi sto Klintonka kao zensko nece morati malo da pusta muda vojno po svetu, Nista veliko, nista strasno, nek se pripremi neka Sokovia, stize sloboda.
MancMellow Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 said Vermont state Rep. Diane Lanpher, a Sanders delegate stoji. ali citirani u tekstu su redom Sandersovi ljudi. ovo su bili delegati na konvenciji, ne nekakvi nasumicni gradjani. u opisu zadataka im je (valjda) bilo da znaju gde idu i sta ce tu da rade. posebno su Sandersovi ljudi imali obavezu da objasne sta se tu desava. mozda, ali definitivno pogresan pristup za efekat koji verovatno zele da ostvare
Frank Pembleton Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Stvarno mislite da to funkcionise po principu Mr. President ustane na levu nogu pa resi da nukuje Ruje? Da je tako ne bi nas odavno bilo. I to nekoliko puta. I vazi sto Klintonka kao zensko nece morati malo da pusta muda vojno po svetu, Nista veliko, nista strasno, nek se pripremi neka Sokovia, stize sloboda.Naravno da nije tako, ali može da divlja u drugim manje bitnim situacijama, a onda kad krene damage control ko zna... Prosto čovek je luud i izborom mu se daje priviše alata u ruke...
*edited by mod Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Ladno bi nacrtao kurac da imam pravo glasa, samo što se plašim da je Tramp neiskusan, a ima the code u aktovki. Drugim rečima: katastrofa u najavi. Mislim da ni to ne bi mogao da uradis, posto se glasa u elektronskoj kabini a nije kompatibilna sa paintom :)
Recommended Posts