Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ocepiti Havaje. Dedino telo je beach body ready!

izkvarcace se stari macak da dobije ten

Posted

Tulsi Gabard? :lol: 

rasista propoveda ljubav i razumevanje. slatko.

Posted (edited)

Rasista ili Hella islamofob?

Ko će da zagusla o Putinu koji sponzoriše Trampa i hakuje DNC kompjutere ako ne Olbrajt: "I know what happens when you give the Russians the green light! Dun dun DUN!"

Edited by Weenie Pooh
Posted

mea culpa. islamofob, muslimani nisu rasa.

Posted

Ko će da zagusla o Putinu koji sponzoriše Trampa i hakuje DNC kompjutere ako ne Olbrajt: "I know what happens when you give the Russians the green light! Dun dun DUN!"

sta, zar polutrula decozderka jos ima snage da prdi u mikrofon?

Posted

Odoh da spavam, propustiću Bubbu :cry: 

Posted

uh jebote za njega ni kofa nije dovoljna, bolje bure za riganje

Posted

Taj Bernie kamp je cak i sam Bernie napustio i iza sebe ostavio zaludjenike koji ne razumeju kada je neka stvar gotova.

Posted (edited)

bill prezentuje najdetaljniju biografiju hilari ever. nakon 15-20 minuta govora jos uvek je u sedamdesetim godinama: 1971 sam sreo jednu devojku, nije se sminkala, blabla, hteo je da joj dodirne ledja ali nije mogao, tada je znao da ce nesto znacajno da se desi...na kraju je ona prisla njemu i pitala ga do kada ce samo da zuri u nju i blabla. onda je otisao da se registruju sa kurseve zajdeno, iako se on vec registrovao tog jutra. onda su se setali, smejali i tako sve do sada. crusty conservative father i tako dalje....ovo je 1% of biografije. sad je stigao do 1975, za 20 minuta je presao 4 godine biografije.

Edited by mei
Posted

zaista ni u najgorim kosmarima nisam snovideo ovo sto cu mozda imati priliku da vidim na javi, bubbu ponovo u beloj kuci.

kao da me neko na prevaru ubacio u vremeplov i vratio u 97, kada sam dosao u Ameriku.

sada jos samo fali OJ da opet nekom pusti krv i Greenspan, da malo deregulise ekonomiju i proizvede novu kataklizmu.

olbrajtova, alumna wellesleya kao i hilari je takodje tu, spremna da zrtvuje jos jedno 500000 dece za novi mir.

Posted

zaista ni u najgorim kosmarima nisam snovideo ovo sto cu mozda imati priliku da vidim na javi, bubbu ponovo u beloj kuci.

kao da me neko na prevaru ubacio u vremeplov i vratio u 97, kada sam dosao u Ameriku.

sada jos samo fali OJ da opet nekom pusti krv i Greenspan, da malo deregulise ekonomiju i proizvede novu kataklizmu.

olbrajtova, alumna wellesleya kao i hilari je takodje tu, spremna da zrtvuje jos jedno 500000 dece za novi mir.

zato glasaj za trampa 

• Create New...