3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Ocepiti Havaje. Dedino telo je beach body ready! izkvarcace se stari macak da dobije ten
Gandalf Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Tulsi Gabard? rasista propoveda ljubav i razumevanje. slatko.
Weenie Pooh Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Rasista ili Hella islamofob? Ko će da zagusla o Putinu koji sponzoriše Trampa i hakuje DNC kompjutere ako ne Olbrajt: "I know what happens when you give the Russians the green light! Dun dun DUN!" Edited July 27, 2016 by Weenie Pooh
Gandalf Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Rasista ili Hella islamofob? mea culpa. islamofob, muslimani nisu rasa.
3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Rasista ili Hella islamofob? Ko će da zagusla o Putinu koji sponzoriše Trampa i hakuje DNC kompjutere ako ne Olbrajt: "I know what happens when you give the Russians the green light! Dun dun DUN!" sta, zar polutrula decozderka jos ima snage da prdi u mikrofon?
3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 uh jebote za njega ni kofa nije dovoljna, bolje bure za riganje
Eraserhead Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Taj Bernie kamp je cak i sam Bernie napustio i iza sebe ostavio zaludjenike koji ne razumeju kada je neka stvar gotova.
fancy claps Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Gabriel Debenedetti Verified account @gdebenedetti 2h2 hours ago Wow A+ timing from Terry McAuliffe, who tells @anniekarni that Clinton will support a version of TPP as president
mei Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) bill prezentuje najdetaljniju biografiju hilari ever. nakon 15-20 minuta govora jos uvek je u sedamdesetim godinama: 1971 sam sreo jednu devojku, nije se sminkala, blabla, hteo je da joj dodirne ledja ali nije mogao, tada je znao da ce nesto znacajno da se desi...na kraju je ona prisla njemu i pitala ga do kada ce samo da zuri u nju i blabla. onda je otisao da se registruju sa kurseve zajdeno, iako se on vec registrovao tog jutra. onda su se setali, smejali i tako sve do sada. crusty conservative father i tako dalje....ovo je 1% of biografije. sad je stigao do 1975, za 20 minuta je presao 4 godine biografije. Edited July 27, 2016 by mei
3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 zaista ni u najgorim kosmarima nisam snovideo ovo sto cu mozda imati priliku da vidim na javi, bubbu ponovo u beloj kuci. kao da me neko na prevaru ubacio u vremeplov i vratio u 97, kada sam dosao u Ameriku. sada jos samo fali OJ da opet nekom pusti krv i Greenspan, da malo deregulise ekonomiju i proizvede novu kataklizmu. olbrajtova, alumna wellesleya kao i hilari je takodje tu, spremna da zrtvuje jos jedno 500000 dece za novi mir.
Eraserhead Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sQq3hs_lXpY Kakav ispljuvak od snimka. Ona je za svasta kriva ali za Irak jebi ga nije.
mustang Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 zaista ni u najgorim kosmarima nisam snovideo ovo sto cu mozda imati priliku da vidim na javi, bubbu ponovo u beloj kuci. kao da me neko na prevaru ubacio u vremeplov i vratio u 97, kada sam dosao u Ameriku. sada jos samo fali OJ da opet nekom pusti krv i Greenspan, da malo deregulise ekonomiju i proizvede novu kataklizmu. olbrajtova, alumna wellesleya kao i hilari je takodje tu, spremna da zrtvuje jos jedno 500000 dece za novi mir. zato glasaj za trampa
Recommended Posts