Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Niti su sve intervencije dobre niti su sve intervencije lose. 

ovo je dovoljno dobro za potpis

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ID je nastala i kao posledica odnosa siita prema sunitima. I kao posledica prolongiranog raspada Sirije. Niti su sve intervencije dobre niti su sve intervencije lose. Okupacija Iraka je zlocin sa dalekoseznim posledicama, intervencija u Libiji je sprecila da se sa Libijom dogodi ono sto se dogodilo u Siriji.

ID je nastala kao posledica intervencija u Iraku. Tačka. Suniti i Šiiti bi živeli i danas pod gvozednom pesnicom da se kauboji nisu umešali. Nekako mislim da bi im bilo bolje nego sada. Isti je slučaj i u Libiji i u Siriji. Na stranu smešno verovanje da se narod pobunio sam bez spoljnog uticaja u bilo kojoj državi na bliskom istoku ili severu afrike. Buniše se i u Bahreinu i u Iranu pa ništa.

Posted

Samo su suniti dobri pobunjenici.

Posted

ID je nastala kao posledica intervencija u Iraku. Tačka. Suniti i Šiiti bi živeli i danas pod gvozednom pesnicom da se kauboji nisu umešali. Nekako mislim da bi im bilo bolje nego sada. Isti je slučaj i u Libiji i u Siriji. Na stranu smešno verovanje da se narod pobunio sam bez spoljnog uticaja u bilo kojoj državi na bliskom istoku ili severu afrike. Buniše se i u Bahreinu i u Iranu pa ništa.

Ako se tebi takvo jednodimenzionalno vidjenje nastanka ID svidja, samo napred. Medjutim ID je nastala 10 godina nakon rata u Iraku. Irak je jedna od kompomenti. I da verujem da se narodi bune sami od sebe kad im dokurci.

Posted

ID jeste nastala kao posljedica americke intervencije u Iraku. To samo botovi mogu da negiraju. Ta intervencija je dovela do rusenja citavog jednog drzavnog i vojnog aparata (ma kakav on bio), dovela je do pobune jednog djela iracana protiv americke okupacije (pobuna koja je u krvlju gusena), uostalom dovela je i siite na vlast (koji su jedva docekali da se sokopaju vlasti u zemlji gdje su vecina) itd itd. Americka intervencija u iraku jeste glavni razlog nastanka ID.

Posted

Ako se tebi takvo jednodimenzionalno vidjenje nastanka ID svidja, samo napred. Medjutim ID je nastala 10 godina nakon rata u Iraku. Irak je jedna od kompomenti. I da verujem da se narodi bune sami od sebe kad im dokurci.

Kako da ne, to za narode. Libijskom narodu dokurčio njihov težak život pa aj malo da ratuju. Sirijcima dokurčilo što mogu žene slobodno da šetaju na ulicama bez da budu kamenovane što im se vidi zglob na ruci.

ID je nastala kao posledica debatifikacije koju je direktno izvršila američka uprava u Iraku. Ako to nije posledica ja onda ne znam šta je. To što je sačekala plodno tlo neko vreme da može da doživi uspeh koji je imala, to je potpuno druga stvar.

Posted

agresivni hipsteri protiv sredovecnih belih kragni  ^_^

Posted (edited)

Na 2:19 Sara Silverman izgleda kao da će da zaplače kad "Bernie or Bust"-ijevcima kaže "You're being ridiculous"

Edited by Prospero
Posted

Meni je ono što su gore citirali Mišel O. užasno glupo i neiskreno, kad kaže "Zahvaljujući HRC, mojim ćerkama je danas najnormalnija stvar da žena može da bude predsednik". 

Tvoje ćerke su odrasle u Beloj kući! One su bukvalno poslednja deca na svetu kojima je potrebno/moguće prodavati tu fantaziju o WH kao čarobnoj destinaciji do koje se mora dogurati izabrana predstavnica vaskolikog ženskog roda, da bi onda samim svojim prisustvom iskorenila sve probleme polne diskriminacije u zemlji, baš kao što je njihov tata iskorenio sve probleme rasne diskriminacije u zemlji.

To može da se servira nekim klinkama u američkom ekvivalentu Malog mokrog luga za koje su Bela kuća i predsedništvo apstraktni ideali. Tragičan je promašaj ilustrovati to koristeći ćerke aktuelnog predsednika.

Posted

To može da se servira nekim klinkama u američkom ekvivalentu Malog mokrog luga...

... koje, za razliku od tebe, mogu da glasaju na americkim izborima. Pun pogodak. Go Michelle, go!

Posted

Sirija je dobila to da jedan diktator uleti da brani drugoga, 300,000 zrtava i potpuni kolaps drzave na duze staze.

sve jasno.

fala irjzere čoveče, ovo mi je totalno bilo maglovito

Posted (edited)

Kako da ne, to za narode. Libijskom narodu dokurčio njihov težak život pa aj malo da ratuju. Sirijcima dokurčilo što mogu žene slobodno da šetaju na ulicama bez da budu kamenovane što im se vidi zglob na ruci.

Budale trebalo je da pitaju srpske zgubidane koji se informacijama napijaju preko chain letters sta da rade.

Edited by Eraserhead
Posted

koji diktator je uleteo da brani asada?

• Create New...