fancy claps Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 realno u prvom satu se mnogo vise culo na strimu. posle prestalo imam info da su za korija bukera su specijalno spremali booing sace vidimo
mei Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 reporter guardiana kao da je izgubio sluh, u live streamu kaze posle svake recenice Sare bio je aplauz, a nakon njenog govora prvi put su se culi spontani uzvici "Hilary, Hilary". jedino sto se culo nakon njenog govora bilo je "Bernie, Bernie!". dobro, jeste ovaj Franken pokusao dva puta da uzvikne "Hilary", ali ga je Sara prekinula sa "Unity, unity!"
fancy claps Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Christopher Hayes @chrislhayes 4h4 hours ago The room feels like social media for most of the primary: Sanders supporters far louder, present, even though a minority. Christopher Hayes @chrislhayes 9m9 minutes ago There are basically like 30 Bernie supporters in the CA delegation who are the only one's doing any booing at this point but they're loud! ovo se cuje i na strimu. ucutkali se, velika razlika u odonosu na pocetak konvencije. cenzura il tzv. autocenzura lol i jebeni pol sajmon, ceda canak batic su bridge over troubled water pustali pre 10 godina na konvenciji Edited July 26, 2016 by fancy claps
porucnik vasic Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Meni kroz glavu prođe "dobi Tramp izbore"... Ако Бог да.
mei Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 intermezzo: video "trump exposed". dosadili su sa trampom veceras.
theanswer Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 intermezzo: video "trump exposed". dosadili su sa trampom veceras. pa dobro, ovi su imali majku šona smita, ovi imaju isto žrtvu samo tramp univerziteta. slično je u njihovim glavama.
Weenie Pooh Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 kori buker 2024 završi više čoveče Toliko puta je rekao "we will rize" da sam samo čekao da doda da Tyler lives.
fancy claps Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 kori buker 2024 završi više čoveče hmm well I'd say I'm fiscally conservative but socially very liberal. the problems are bad but their causes...their causes are very good mada misim da je kori bruker lejtkamer, nesto ko kobi brajant, obamu smo videli, ovaj nema nista novo da ponudi
porucnik vasic Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 hilary believes equal pay for women ali u njenoj fondaciji žene nisu plaćene isto a kod trampare jesu
fancy claps Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 nikad je nisam voleo al kako stvari stoje bilo bi mi okej misel obama 2024 i ovo s decom nije bilo ni u srpskoj politici devedesetih, vucic je pre 10 godina presto da pominje danila i milicu u svakom obracanju
theanswer Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 budim se svakog dana u kući koju su izgradili robovi i zbog hilari klinton moje dve ćerke mogu da vide ženu predsednicu. jel imaju tv u toj kući koju su izgradili robovi da vide malo po svetu šta se dešava. i na kraju naravno america is greatest country on earth
fancy claps Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Matt Karp @karpmj 1m1 minute ago New Jersey, USA Michelle Obama talking about slaves building the White House followed by rich scion sharing Harvard Law anecdote: your Democratic Party 2016
porucnik vasic Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Личи на скупове СКЈ. Демоктарски централизам и тај рад...
Recommended Posts