Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

live

poslate poruke delegatima u kojima se urgiraju da ne protestuju na convention floor. poruke su od sandersa

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni cela ova diskusija nije jasna. Imam utisak da se svi slazemo da Hillary nije dobar kandidat a i da se svi slazemo da je Tramp populista koji koristi strahove i rasne razlike da politicki profitira i dobije poziciju coveka koji upravlja najmocnijom vojskom i ekonomijom na svetu. Vodecim liberalima od Elizabeth Warren to Birniea je jasno ko je tu gora opcija. Oko cega ima da se vodi rasprava jednostavno ne kapiram. Treba glasati za Hillary na zalost i to je kraj ove price.

Posted

Oko cega ima da se vodi rasprava jednostavno ne kapiram.

O principu glasanja za manje zlo, o navodnoj neodgovornosti apstinencije, o potencijalu za sistemske promene vs. pragmatičnog održavanja statusa kvo jer uvek može gore...

Sve je to po milion puta ispričano i suštinski nezanimljivo, pa se stoga oneobičava citatima i tvitovima i pošalicama i lahkim ad hominem spočitavanjima :jerry:

Posted

O principu glasanja za manje zlo, o navodnoj neodgovornosti apstinencije, o potencijalu za sistemske promene vs. pragmatičnog održavanja statusa kvo jer uvek može gore...

u to koliko je apstinencija navodna a koliko realna mozes svakodnevno da se uveris na hepeningu koji se zove konferencija za stampu predsednika vlade. A ako spadas u u onih 1% Srbalja stranih placenika,onda ti se, bas kao i meni, realno jebe ko je na vlasti, pa glasas za onoga cije konferencije za stampu imaju najveci potencijal da te od srca nasmeju dok ispijas sampanjac. Ergo, Alek Vucko ftw.

Sta sam ono hteo da kazem? Hteo sam da kazem da jako dobro znas da je apstinencija zaista neodgovorna, jer to na svojoj kozi osecas vec 4 godine -  a i kad bi hteo da zaboravis ne mozes because Hella. Zasto bi Amerika bila drugacija? Nije, zato odgovorni ljudi kao WTF i ja uopste ne razmatramo apstinenciju kao opciju. 

Posted (edited)

Svaka čast tebi i WTF-u, Obi, ali eno DNC pun neodgovorne bagre koja buuuuuuče na svaki pomen Hillary. I takvi glasaju, tj. odbijaju da glasaju, svidelo se vama odgovornima to ili ne.

Nije nimalo teško razumeti #neverhillary masu imajući u vidu da su žitelji zemlje koja fetišizuje individualizam. Iz toga direktno proizilazi da bi mnogi pre rizikovali da gori kandidat pobedi bez njihovog glasa, nego da manje loš kandidat pobedi sa njihovim glasom. 

Edit: A to što misli da su ta deca dobro informisana i da će ih u poslednjem trenutku privući policy ustupcima koje je obećala Sandersu, to je specijalna glupost. Najnaloženiji Sanderisti™ su odavno apsorbovali ključne informacije (Baba bad, Deda good) i sad će teško biti primeniti racio da bi se to pomerilo. Zato i bunare ovim emotivnim glupostima tipa "Rusi dolaze, Putin gura Trampa".

Edited by Weenie Pooh
Posted

Svaka čast tebi i WTF-u, Obi, ali eno DNC pun neodgovorne bagre koja buuuuuuče na svaki pomen Hillary. I takvi glasaju, tj. odbijaju da glasaju, svidelo se vama odgovornima to ili ne.

Komunjare na Putinovom platnom spisku.

Posted

Komunjare na Putinovom platnom spisku.

ne, samo budale koje dangube na najdebilnijem političkom događaju godine da bi - urlali. iako mi se nekako čini da su se malo umorili, ili ih je Superzla Megakriminalna Baba korumpirala™  :fantom:  u međuvremenu.

RNCu treba skinuti kapu, oni su dali luđacima da potpuno preuzmu ludnicu pa je bogme sve izgledalo složnije

Posted (edited)

QED.

Edited by Roger Sanchez
Posted

Edit: A to što misli da su ta deca dobro informisana i da će ih u poslednjem trenutku privući policy ustupcima koje je obećala Sandersu, to je specijalna glupost. 

Specijalna glupost je sto se ti lozis da tacno znas kako ce neodgovorna nalozena deca™  da odole pritiscima™ kojima ce ih izloziti baba i samo baba... a da ce Obama, Klinton, Elizabeth Warner, pa i sam Sanders mirno sedeti sa strane i gledati kako se Hilari sama bori da ubedi glasace da je ipak manje zlo. Jok bre, za razliku od republikanaca gde ce retko ko izaci da pomogne Trampu (procitaj clanak koji cu da ostavim kao odgovor Sanchezu), kod demokrata ce izaci bukvalno svi da pomazu babi™ da dobije izbore... i to ce na duze staze doneti rezultate, because teamwork.

Posted

RNCu treba skinuti kapu, oni su dali luđacima da potpuno preuzmu ludnicu pa je bogme sve izgledalo složnije

Da li je? Matt Taibbi se ne slaze:

There were four categories of speakers. First, the Trump family members, including poor wife Melania, whose speechwriters pushed her into a media buzz saw on opening night.
Then, there were even a few Republican politicians who seemed to want to be there voluntarily, people like crazed Alabama Sen. Jeff Sessions, who came off like a shaved and slightly angrier version of Yosemite Sam. Ex-candidate Ben Carson emerged from a grain-storage chamber somewhere to connect Hillary Clinton to Lucifer and say things about transgender people so outrageous that even Orrin Hatch rushed to their defense.
The third group consisted of Republican officials who had no choice but to be there. People like Republican Party chief Reince Priebus and House Majority Leader Paul Ryan rarely spoke Trump's name and seemed pained throughout, aware they might spend eternity giving each other back rubs in hell as punishment for participating in this event.
The rest were basically personal friends of Trump's who owed him a favor.
The thing is, the convention crowd wasn't exactly the fevered revolutionary rally the press had been predicting for months. It was, in fact, a sadly muted affair, with many delegates quietly despairing at what had happened to the Grand Old Party.

http://www.rollingstone.com/politics/features/trumps-appetite-for-destruction-how-disastrous-convention-doomed-gop-w430546

Posted

Democratic National Committee Chair Debbie Wasserman Schultz is resigning after a wikileaks email dump showed her and other DNC aides exchanging catty messages about Bernie Sanders and brainstorming about how to sabotage the Vermont senator's campaign.

But she appears to already have another position in politics: as an "honorary chair" on Democratic presidential candidate Hillary Clinton's campaign.

morali su zbog jednog dede socijaliste da razjebu stranku  ^_^

Posted

hahahah vučić ako gleda ovo nećemo opstati, sledeće izbore će samo decu da šalje na mitinge i u tv reklame

Posted

Specijalna glupost je sto se ti lozis da tacno znas kako ce neodgovorna nalozena deca™  da odole pritiscima™ kojima ce ih izloziti baba i samo baba... a da ce Obama, Klinton, Elizabeth Warner, pa i sam Sanders mirno sedeti sa strane i gledati kako se Hilari sama bori da ubedi glasace da je ipak manje zlo. Jok bre, za razliku od republikanaca gde ce retko ko izaci da pomogne Trampu (procitaj clanak koji cu da ostavim kao odgovor Sanchezu), kod demokrata ce izaci bukvalno svi da pomazu babi™ da dobije izbore... i to ce na duze staze doneti rezultate, because teamwork.

Stvarno ne znam ko se loži :yawn2: Obama i Muž su i ranije pridržavali HRC, Elizabeth Warner™ je trenutno nebitan faktor, a i Sandersa su naloženi revolucionari izviždali, dakle srećan ti teamwork.

BTW ni o kakvim pritiscima nisam govorio, ti da čitaš šta piše video bi da se radi o policy obećanjima - više od toga realno ne može da se ponudi danas. Po trenutnoj reakciji na DNC deluje da je i za to kasno posle ovako intenzivne kampanje koja je u glave temeljno utucala da je žena dvolična, korumpirana, da joj se prosto ne može verovati.

HRC ako izvuče impresivan broj svojih glasača na birališta može da zahvali samo i isključivo zlom klovnu sa druge strane, ma koliko fiktivno partijsko jedinstvo figuriralo u tvojoj glavi.

Posted

Jason Collins se prvo privatno autovao Klintonovima, a onda ostatku sveta :wub: Njihova podrška ga je uverila da njegova orijentacija ne odražava na njegovu sposobnost da igra košarku :lol:

• Create New...