Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

evo, lijepo je Nate objasnio kakvi su to demokrati.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teško ide da celu kampanju pričaš kako se treba boriti protiv rigged sistema i da ne slušaš šta pričaju nego da slušaš sebe, što bi rekli follow your heart a onda da kažeš ipak glasajte za rigged system, jebeš srce, glasajte glavom

-> da ponovim

Posted

Pa sto onda Bernie ne izadje lepo kao 3rd party candidate?  On prakticno i nije Demokrata, u Senat je uvek bio biran kao Independent. 

Ja shvatam logiku onih sto kazu "boli me uvo, meni ce isto biti i pod Hillary i pod Trumpom", ali treba misliti dugorocno, i kakve ce posledice biti za samo 2-3 meseca Trumpovog mandata.

Posted

kakve će posledice biti za 2,3 meseca trampovog mandata? to niko sa sigurnošću ne zna. na drugoj strani za 2,3 meseca hilarinog mandata ja dajem desnu ruku da će rat u siriji da eskalira

Posted (edited)

kakve će posledice biti za 2,3 meseca trampovog mandata? to niko sa sigurnošću ne zna. na drugoj strani za 2,3 meseca hilarinog mandata ja dajem desnu ruku da će rat u siriji da eskalira

:lol:

ma svi će ratovi eskalirati, i oni davno ugašeni. vulkani će eksplodirati, janje će otvorit pečate i tako, lagano, posljednji sudac će svirat kraj.

inače, iz konjovih žvala:

Ili što bi zorge rekao, pokralo ga! nakon što je već izgubio, niti je jasno kako je konkretno oštećen osim traćanjem, ali koga briga za sitnice.

Edited by Roger Sanchez
Posted (edited)

nene pobrkao se to će vulkani eskplodirati kad tramp pobedi

Edited by theanswer
Posted

nene pobrkao se to će vulkani eskplodirati kad tramp pobedi

ne vidim da itko u tom videu daje desnu ruku za to...

Posted

funny haha

shout out her name!

Posted

Hillary Rotten Clinton!

manhug, Mr Logic, manhug!

Posted

I znaci bolje da pobedi ono nepoznato, gde niko ne zna sta ce da bude?  

Recimo da Trump bude "iskontrolisan" ili "pripitomljen" ili sta vec od strane nekog establishmenta, kao sto ovde neki kazu u odbrani stava da je on neko manje zlo od Hillary.  Jeste li bas sigurni da upravo taj spoljno-politicki program koji toliko volite nece biti prva stvar sto ce da bude iskontrolisana™ i prilagodjena politici establishmenta?

Ili ta neka varijanta u kojoj Trump zadovoljava svoj ogromni ego pobedom na izborima i onda ostavlja nekom drugom da vlada i donosi odluke?  Ko je taj sto ce da vlada iz senke?  Onaj neandertalac Pence?  Pa kad udari 2-3 SCOTUS appointments koje zasigurno nailaze u prvom mandatu, pa moze 2020 da dodje i Bernie na steroidima i da Senate i House postanu 80% DEM, sta im vredi kad ce SCOTUS da im izblokira i univerzalno zdravstvo, i besplatno visoko obrazovanje i sve ono sto je Bernijevcima vazno.  To naravno, ako bude izbora 2020...

Posted

ti misliš da tu razum pali? newyorker se ravna politički, čovjek je republikanac i točka. ovima gore je jedino bitno da joj (i mu) šuknu, te trice i kučine tipa kako će im živjeti i obrazovati se djeca, kakve će poreze plaćati oni, a kakve Ivanka -  ta sva ostala tričava sranja su im zadnja rupa na svirali.

Posted

I znaci bolje da pobedi ono nepoznato, gde niko ne zna sta ce da bude?  

Recimo da Trump bude "iskontrolisan" ili "pripitomljen" ili sta vec od strane nekog establishmenta, kao sto ovde neki kazu u odbrani stava da je on neko manje zlo od Hillary.  Jeste li bas sigurni da upravo taj spoljno-politicki program koji toliko volite nece biti prva stvar sto ce da bude iskontrolisana™ i prilagodjena politici establishmenta?

Ili ta neka varijanta u kojoj Trump zadovoljava svoj ogromni ego pobedom na izborima i onda ostavlja nekom drugom da vlada i donosi odluke?  Ko je taj sto ce da vlada iz senke?  Onaj neandertalac Pence?  Pa kad udari 2-3 SCOTUS appointments koje zasigurno nailaze u prvom mandatu, pa moze 2020 da dodje i Bernie na steroidima i da Senate i House postanu 80% DEM, sta im vredi kad ce SCOTUS da im izblokira i univerzalno zdravstvo, i besplatno visoko obrazovanje i sve ono sto je Bernijevcima vazno.  To naravno, ako bude izbora 2020...

Eh, opet to ako bude izbora 2020. To je neozbiljno.

Dalje, univerzalno zdravstvo i besplatno obrazovanje ne postoje, to je samo želja, sve i da je Bernie izabran sa dem senatom i houseom to bi bilo pa da ne kažem nemoguće ali jako teško i mislim da su ljudi svesni toga. Ne znam samo odakle predstava da će Hilari da vlada™ služeći se nekim liberalnim principima.

A što se tiče pripitomljavanja i kontrolisanja zašto bi ljudi glasali za nešto poznato a loše umesto za nešto nepoznato a možda loše?

Posted

Pa sto onda Bernie ne izadje lepo kao 3rd party candidate?  On prakticno i nije Demokrata, u Senat je uvek bio biran kao Independent. 

Ja shvatam logiku onih sto kazu "boli me uvo, meni ce isto biti i pod Hillary i pod Trumpom", ali treba misliti dugorocno, i kakve ce posledice biti za samo 2-3 meseca Trumpovog mandata.

Sa druge strane, čitava energija koja se okupila oko Bernijeve kandidature će se ispuvati u ovoj podršci HC kandidaturi,

truli kompromis koji će verovatno samo povećati skepsu kod mnogih da u nekoj sledećoj prilici ozbiljnije podrže nekog novog Bernija.

Logičan sled čitave Bernijeve kampanje je bio da izađe na izbore kao 3rd party candidate, gde bi ta 3rd party bila nova stranka koja bi prirodno proizašla iz tog pokreta.

Imao bi dobre šanse da dobije više glasova i od Hillary i od Trumpa, plus bi napravio dobre temelje novoj stranci.

Sa druge strane, svi imamo dobru predstavu kakva će HC biti kao predsednik - kozmetička podrška liberalnim i progresivnim merama kod kuće,

dok će moć i kapital ostati tamo gde su i bili, nejednakost se neće smanjiti, a US spoljna politika pod njenim vođstvom će samo generisati nova sranja u svetu.

teško ide da celu kampanju pričaš kako se treba boriti protiv rigged sistema i da ne slušaš šta pričaju nego da slušaš sebe, što bi rekli follow your heart a onda da kažeš ipak glasajte za rigged system, jebeš srce, glasajte glavom

+1

Posted (edited)

Imao bi dobre šanse da dobije više glasova i od Hillary i od Trumpa, plus bi napravio dobre temelje novoj stranci.

eto ti, WTF prijatelju, post-reality forumašenje, ko rođeno za doba post-truth politike

mislim, bergeru, jako si rezerviran, imao bi dobre šanse i za 50 states sweep, ono why the hell not.  :fantom:  kandidati njegove ganc nove stranke imali bi i sjajne šanse za osvajanje tričetrvrtinske većine u Senatu i Houseu. IT'S A NEW DAWN IN AMERICA. :kdp:

Edited by Roger Sanchez
  • Create New...