Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Gledajući to javilo mi se da su Bernijevi (potencijalni) glasači poslednji koji će izaći da glasaju za manje zlo.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uzima ovo Donald. Ovo je takva godina očigledno, for better or worse.

Posted

tacno, odvratni populizam je zagovarati glasanje za karakondzulu protiv koje se sve do juce borio.

Posted

Uzima ovo Donald. Ovo je takva godina očigledno, for better or worse.

da, kad bi se glasalo danas. na srecu ima jos 3 meseca za ispiranje mozga Brnijevcima.

Posted (edited)

tacno, odvratni populizam je zagovarati glasanje za karakondzulu protiv koje se sve do juce borio.

Jebote, a ja sam mislio da se borio da on, a ne The Donald, postane predsjednik. Koji niz zabluda. On se ustvari borio samo protiv Hillary! Makes sense!

Vidim da više ne voliš Bernieja.  :cry:  The Donald čeka tvoj wet sloppy kiss. :naughty:

Edited by Roger Sanchez
Posted

Jebote, a ja sam mislio da se borio da on, a ne The Donald, postane predsjednik. Koji niz zabluda.

Vidim da više ne voliš Bernieja.  :cry:  The Donald čeka tvoj wet sloppy kiss. :naughty:

tacno, borio se i prerano odustao i presao u babin tabor.

ako je najgore sto se moglo desiti u slucaju da ide kao nezavisan kandidat bilo da baba pukne protiv trumpa so be it.

Posted

Brni-Hillary, kao nekad Šeselj - Milutinović (Lilić).

Posted

Gledajući to javilo mi se da su Bernijevi (potencijalni) glasači poslednji koji će izaći da glasaju za manje zlo.

privilegovani u dovoljnoj meri da im Trampova pobeda i nije problem, dok se tripuju na "principe". pasmater.

Posted

tacno, borio se i prerano odustao i presao u babin tabor.

ako je najgore sto se moglo desiti u slucaju da ide kao nezavisan kandidat bilo da baba pukne protiv trumpa so be it.

Mr Logic, zašto se onda upisao u zadnji čas u Demonkrate? Iz vica? Zajebancija? Ćeif? Da lakše sjebe demonkratskog kandidata ako ne dobije? Da se to tako radi, prošlih osam godina bi vam Sarah Palin bila VP. Mislim, OK, meni bi to bilo zabavno.

Posted

privilegovani u dovoljnoj meri da im Trampova pobeda i nije problem, dok se tripuju na "principe". pasmater.

aha, narocito su Brnijevi glasaci "privilegovani", pogodak ko prstom u dupe.

Posted (edited)

pa eto, ima i paralela, drug Corbyn će skršit Labour istjerujući Bliarite. gospodin Logika na topiku bi i za Mussolinija glasao ako je druga opcija Hillary. To su ti principi, prvo hate, onda sve ostale sitnice.

Edited by Roger Sanchez
Posted

pa eto, ima i paralela, drug Corbyn će skršit Labour istjerujući Bliarite. gospodin Logika na topiku bi i za Hitlera glasao ako je druga opcija Hillary. To su ti principi, prvo hate, onda sve ostale sitnice.

ne, trebalo je da bude opcija Brni pored hilari i trumpa.

Posted

aha, narocito su Brnijevi glasaci "privilegovani", pogodak ko prstom u dupe.

Posted

teško ide da celu kampanju pričaš kako se treba boriti protiv rigged sistema i da ne slušaš šta pričaju nego da slušaš sebe, što bi rekli follow your heart a onda da kažeš ipak glasajte za rigged system, jebeš srce, glasajte glavom

Posted

Zapravo, jebeš srce, jebeš glavu, glasaj rukom.

• Create New...