Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

...Trumpova izborna pobeda a onda totalni debakl i što brži impeachment...

Ovo zvuci kao pretnja nashem plebsu na temu "a sta ce biti ako vam na vlast dodju radikali?"

Oni dodjoshe i eno ih bleje i unistavaju sve oko sebe...

oh,wait - kod nas nema impeachment-a, ne? :)

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali ako Trump izduva, njemu će (uz ljigavost i internu backstabbing reputaciju) biti problem optužba od stranačkog plebsa da je prećutno podržao izdajnicu koja se kupa u krvi naših hrabrih marinaca, to nema šanse da izbegne. 

Najbolja šansa da ostvari svoj bogom zadani cilj bila bi Trumpova izborna pobeda a onda totalni debakl i što brži impeachment. Onda bi morao da sačeka još dva demokratska mandata ali boli ga uvo, relativno je mlad.

Ja mislim da je za Cruza ovo win-win situacija.  Ocuvao je cred medju svojom bazom, a opet se pojavio na konvenciji.  Mislim da je u pravu onaj ko kaze da nikada nece biti 1 POTUS jer jednostvano nema harizmu i licnost za to.  Ako je pametan, pozicirace se da godinama ima veliki uticaj i vedri i oblaci iz drugog plana kao sto je to nekad radio Ted Kennedy ili sada recimo neko kao McConnell.  

A ako Trump pobedi, nema sanse za ikakav impeachment bez obzira kakvo bi se sranje desilo.  Kao prvo, nece imati ko da napravi impeachment (House je u GOP rukama do 2020 najmanje), a i kad bi bilo nema sanse da bi on bez krvi sisao sa vlasti.

Posted

cruz je najodvratnija pojava ikada u americkom politickom univerzumu.

trump u poredjenju s njim izgleda kao veliki humanista i dobrotvor.

ukoliko bi nekim cudom trump pobedio ubedjen sam da bi sve funkcije oko odbrane i zastite, kao i spoljne politike, preneo u najvecoj mogucoj meri na sos-a, vp-a i mod-a.

trump ipak nije tolika budala da se mesa u stvari o kojima nema pojma, dobro, bar dok ne nauci malo geografije i strategije.

takodje, mislim da niko ne bi bio toliko bezbedan od impeachmenta kao potus trump.

on nije tip koji za relaksaciju koristi grla pod astalom i ide na kafe kod komsinica.

Posted (edited)

Ja mislim da je za Cruza ovo win-win situacija.  Ocuvao je cred medju svojom bazom, a opet se pojavio na konvenciji.  Mislim da je u pravu onaj ko kaze da nikada nece biti 1 POTUS jer jednostvano nema harizmu i licnost za to.  Ako je pametan, pozicirace se da godinama ima veliki uticaj i vedri i oblaci iz drugog plana kao sto je to nekad radio Ted Kennedy ili sada recimo neko kao McConnell.  

Pa to ne ide zajedno da je win win situacija i da neće da bude POTUS jer je njemu prvenstveni cilj da bude POTUS zato je to i uradio što je uradio sinoć. Kockao se i siguran sam da se preračunao, nije očekivao onakvu reakcju publike u hali što je bila ogromna greška jer šta je očekivao? Ceo njegov govor je bio kao da on prihvata nominaciju. Veliki autogol, neće mu ovo zaboraviti nema teoretske šanse. Mislim establišment ga već ne voli više nego što ne voli Trampa, a sad će i ultra baza da ga omrzne. Bukvalno mislim da je prepolovio ovim svoju bazu.

Edited by theanswer
Posted

cruz je najodvratnija pojava ikada u americkom politickom univerzumu.

trump u poredjenju s njim izgleda kao veliki humanista i dobrotvor.

ukoliko bi nekim cudom trump pobedio ubedjen sam da bi sve funkcije oko odbrane i zastite, kao i spoljne politike, preneo u najvecoj mogucoj meri na sos-a, vp-a i mod-a.

trump ipak nije tolika budala da se mesa u stvari o kojima nema pojma, dobro, bar dok ne nauci malo geografije i strategije.

takodje, mislim da niko ne bi bio toliko bezbedan od impeachmenta kao potus trump.

on nije tip koji za relaksaciju koristi grla pod astalom i ide na kafe kod komsinica.

Pa to je divno, znaci politiku ce nam voditi desnokrilni mamojeb I reda 1 VP Pence, a za SOS i SOD bismo dobili jos vece sarlatane od Trumpa.  Trump bi imao dovoljno posla saljuci FBI i Secret Service na gajbu svakom ko bi ga disrespectovao na FB i Twitteru, i zatvarajuci NY Times, Washington Post i ko ga jos bude nervirao.

Pa to ne ide zajedno da je win win situacija i da neće da bude POTUS jer je njemu prvenstveni cilj da bude POTUS zato je to i uradio što je uradio sinoć. Kockao se i siguran sam da se preračunao, nije očekivao onakvu reakcju publike u hali što je bila ogromna greška jer šta je očekivao? Ceo njegov govor je bio kao da on prihvata nominaciju. Veliki autogol, neće mu ovo zaboraviti nema teoretske šanse. Mislim establišment ga već ne voli više nego što ne voli Trampa, a sad će i ultra baza da ga omrzne. Bukvalno mislim da je prepolovio ovim svoju bazu.

Ja mislim da je ovo (nazalost) pozitivno po Cruza u pogledu njegove dalje karijere.  Mnogi politicari su imali odlicne i plodne karijere a da nisu nikad bili na poziciji predesdnika ili premijera.  On, ako je pametan, to ce da shvati i da tako dalje gradi karijeru.  Mislim da je sasvim pogresno proglasavati ga politcki mrtvim posle onoga sinoc.  Ja se s druge strane licno nadam da ce ga udariti neki kamion ili da ce dobiti neizlecivi rak, ali dobro, to su sad vec licne zelje i osecanja.  

Posted

Ja sam danas samo na preskoke čuo neke ljude koji čak i nisu pristalice Trampa koji govore nešto u stilu Ted Kruz je za general election jednako zika virus, bolje je nemati ga itd. Razljutio je i brojne donatore i slično, kratko je pamćenje u politici ali ne vidim kako bi on mogao da dođe do nominacije pogotovo što njegovo usko shvatanje republikanske baze više ne prolazi što se videlo i na prajmariju, većina republikanaca shares his values ali kada se pojavi neki lip tipa Trampa bole ih baš kurac dal će gejevi da se venčavaju

Posted

Pa to je divno, znaci politiku ce nam voditi desnokrilni mamojeb I reda 1 VP Pence, a za SOS i SOD bismo dobili jos vece sarlatane od Trumpa.  Trump bi imao dovoljno posla saljuci FBI i Secret Service na gajbu svakom ko bi ga disrespectovao na FB i Twitteru, i zatvarajuci NY Times, Washington Post i ko ga jos bude nervirao.

One day this past May, Donald Trump’s eldest son, Donald Trump Jr., reached out to a senior adviser to Gov. John Kasich of Ohio, who left the presidential race just a few weeks before. As a candidate, Kasich declared in March that Trump was “really not prepared to be president of the United States,” and the following month he took the highly unusual step of coordinating with his rival Senator Ted Cruz in an effort to deny Trump the nomination. But according to the Kasich adviser (who spoke only under the condition that he not be named), Donald Jr. wanted to make him an offer nonetheless: Did he have any interest in being the most powerful vice president in history?

When Kasich’s adviser asked how this would be the case, Donald Jr. explained that his father’s vice president would be in charge of domestic and foreign policy.

Then what, the adviser asked, would Trump be in charge of?

“Making America great again” was the casual reply.

Posted

zabraniti vašington post bi bio jedno epsko delo slobode i demokratije, normalan čovek bi mogao samo da se obraduje

Posted (edited)

buduca predsednica  :wub:  :wub:  :wub:

IvankaTrump.jpg

Edited by 3opge
Posted (edited)

sad je borba za veepa.

Tim Kaine, Possible Hillary Clinton Pick for Vice President, Goes to Bat for Banks

Kaine, considered a leading contender for the Democratic vice presidential nomination, has spent this week signaling to the financial industry that he’ll go to bat for them.

On Monday, Kaine signed onto two letters, one to federal banking regulators and the other to the Consumer Financial Protection Bureau, urging them to loosen regulations on certain financial players. The timing of the letters, sent while Kaine is being vetted for the top of the ticket, could show potential financial industry donors that he is willing to serve as an ally on their regulatory issues.

Edited by Takeshi
Posted

buduca predsednica  :wub:  :wub:  :wub:

IvankaTrump.jpg

https://youtu.be/M4qiiaPNu3A

Pazi kad je to jedina normalna osoba sa prezimenom Trump.  Ako stvarno dodje Donald nadam se da ce vise da slusa nju a manje Douchebag Von Fuckface-a i ostale muske potomke.  U stvari, s obzirom da hoce da je kara, radice sve sto mu kaze  :naughty:

Posted

Pazi kad je to jedina normalna osoba sa prezimenom Trump.  Ako stvarno dodje Donald nadam se da ce vise da slusa nju a manje Douchebag Von Fuckface-a i ostale muske potomke.  U stvari, s obzirom da hoce da je kara, radice sve sto mu kaze  :naughty:

Tako i meni deluje. Bolje bi bilo da je ona kandidat nego on.

Posted

Imala bi složno društvo tu na topiku..

Posted (edited)

CLEVELAND — A super PAC backing Hillary Clinton on Thursday night mysteriously obtained and leaked drafts of Donald Trump’s nomination speech — and those of several other convention speakers — hours before the night’s proceedings were set to kick off, sending the Trump campaign scrambling on the final night of what has been a chaotic convention.

The super PAC, Correct the Record, obtained a document containing the drafts from “a Republican source who had access to it and they sent it to us,” said Correct the Record founder David Brock, a close Clinton ally.

Correct the Record sent the text of Trump’s draft speech to its press list a little after 6 pm, gloating “as if this convention hasn't been enough of a failure for Trump, somehow he let US get a hold of his full remarks before the speech.”

About 15 minutes later, the Trump campaign sent out a press release containing excerpts of Trump’s speech that closely matched the draft released by Correct the Record.

Edited by Roger Sanchez
Posted

oh,wait - kod nas nema impeachment-a, ne? :)

Ima, ali el prezidente mora da prekrši Ustav, a to da utvrdi Ustavni sud prethodno.

Blajv excluded.

• Create New...