Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ja gledam evo već drugi dan, ne znam da li će me pre ubiti RNC ili nesanica. 

Christie malopre održao javno suđenje Hillary, nabraja joj grehe i kod svakog pita masu is she guilty or innocent, a oni zaurlaju GUILTYYYYYY... Tako će ići svi krivični procesi u Trumpistanu.

Ne samo to nego kakva potpuna nedoslednost. Hillary je kriva i za to sto je "skinula" Gadafija i za to sto nije ostrija prema Asadu. Potpuni cirkus i reality show bez ikakvih politickih principa i ideja. Idiocracy.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

realno spičrajteri treba da dobiju otkaz na keca i da više nikad nigde ne rade, kao i onaj iz kampanje ko nije provalio povezanost sa mišelinim govorom

on the other hand koliko različitih govora za političku konvenciju mogu dati široj javnosti nepoznate supruge budućih predsednika :fantom: nisu svi sara pejlin 

Dok sam služio vojni rok, jedno od zaduženja je bila i tehnička pomoć prilikom pisanja govora. Postojao je folder sa 100-200 govora (dani nečega, proslave, sahrane itd...) i onda se povade rečenice ili celi pasusi iz desetak govora, to sklopi i napravi novi. Postoje hiljade stvari koje se mogu zameriti Trampu ali ova "afera" sa govorom mi deluje izuzetno glupo. Kada političari decenijama izbacuju iste floskule i iste parole u govorima publika treba da očekuje nešto originalno? Da uzmu da seciraju Mišelin govor došli bi do istog zaključka. 

Posted

melanija se nije drzala napisanog govora vec je sama osmislila, izgleda guglajuci  ^_^

17mdar.jpg

Posted

Genijalka alpska srpkinja

Cak je i jedan Kenedi citira.

Posted

Osim memea, je l ima neki audio uradak?

Sasvim sam siguran da to nije rekla ili je rekla citirajuci Kenedija.

Mislim, ok, legitimno je sprdati se sa Melanijom, ali sam sasvim siguran da bi liberalna ekipa skicala do neba da se neko sprda sa nekom njihovom heroinom a ne sa Trampovom trophy wife.

Posted

Osim memea, je l ima neki audio uradak?

Sasvim sam siguran da to nije rekla ili je rekla citirajuci Kenedija.

Mislim, ok, legitimno je sprdati se sa Melanijom, ali sam sasvim siguran da bi liberalna ekipa skicala do neba da se neko sprda sa nekom njihovom heroinom a ne sa Trampovom trophy wife.

Ма нису они мизогони. Јок.  Када би се Бабиним глупостима посвећивала сразмерна пажња она би одавно носила ланце. Говна су то лицемерна.,

Posted

Naravno da nije to rekla nego je to postao kao meme i hashtag fazon kao famousMelaniaquotes, nešto sumnjam da bi se tako sprdali sa Mišel bilo bi rasisto rasisto kao što je bilo look at my vagina kad je Bernie počeo da napada Hilari.

Uzgred, ko da niko nikad nije gledao političke konvencije, ova GOP se nipošto ne razlikuje, kao mnogo je negativna, jeste negativna ko i 10 prethodnih a Hilari je najkompromitovaniji kandidat u zadnjih ne znam koliko. Možeš da se složiš ili ne složiš sa onim što je GOP platforma ali Donald junior ju je prilično dobro izložio, bolje od bilo kog konzerv političara.

Posted

I sad - koje su realne sanse da Donald (D) Trump zaista postane predsednikom u Amerikama?? 

#pitamzadruga

Posted

Pitaš na pogrešnom mestu, ovde smo odavno mudro zaključili da su minimalne šanse da dobije i rep. kandidaturu :(

pa dobro - ono - vremena se menjaju, ne? 

Jos samo da formalizuju i babu™ i bog da nas vidi... 

Posted (edited)

40% moje mišljenje

večeras inače zodiac killer™ u prajm tajmu

Edited by theanswer
Posted

moja procena:

baba: 51 ± 0.5%

trump: 48 ± 0.8%

• Create New...