Weenie Pooh Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Realno je trebalo njoj da se upali lampica u glavi kad je krenula da čita kako she works hard for the money, so hard for it honey, imajući u vidu da se udala za milijardera koji je milijarde nasledio od ćaleta, a od tada nije radila ama baš ništa. Pre toga je, naravno, kičmu krivila rmbačeći na modnoj pisti. Sa druge strane,
mustang Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 otvorila sam tweeter nalog samo da bih lakse pratila sta se desava...anyway topla preporuka republikancima ovde da krenu da prate glumca james woods-a i voditelja i borca za slobodu (svih ljudi u usa) alex jonsa ili infowars....
Budja Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 realno spičrajteri treba da dobiju otkaz na keca i da više nikad nigde ne rade, kao i onaj iz kampanje ko nije provalio povezanost sa mišelinim govorom on the other hand koliko različitih govora za političku konvenciju mogu dati široj javnosti nepoznate supruge budućih predsednika nisu svi sara pejlin On the other hand, naravno da je Melanija vise pod lupom nego sto je 2008. bila Misel, i naravno da je Misel krala od Hilari, Nensi i ostalih samo to tada ne bi bila vest. Jedan genericki govor i jedne i druge.
Weenie Pooh Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 On the other hand, naravno da je Melanija vise pod lupom nego sto je 2008. bila Misel, i naravno da je Misel krala od Hilari, Nensi i ostalih samo to tada ne bi bila vest. Razlika je u tome što isti generički govor kod MIšel ima smisla, dok kod Melanije zvuči apsolutno suludo. Roditelji su me naučili da je najbitnije da vredno radim i trudim se da bih dosegla svoje snove... i udala se za prebogato govno od čoveka. Neka to bude primer svim mladim opresovanim slaveno-amerikankama, da nastave da sanjaju i vredno rade. Top RNC strategist uses My Little Pony to defend Melania Trump: “Melania Trump said ‘the strength of your dreams and willingness to work for them,’” Spicer explained. “Twilight Sparkle from My Little Pony said, ‘this is your dream - anything you can do in your dreams, you can do now.’”
Budja Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Pa onda nije problem u plagiranju vec u neskladu poruke i nositelja poruke.
Roger Sanchez Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Roger Ailes is officially out at Fox News, a source familiar with the situation confirmed to Variety. :o
Roger Sanchez Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 (edited) Edited July 19, 2016 by Roger Sanchez
Weenie Pooh Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Hm, zanimljivo da je Megyn dovoljno oprezna i uticajna da njeno svedočenje ne iscuri u javnost dok ne bude sve gotovo. Gretchen Carlson i ostale koje su potvrdile njene optužbe verovatno bi volele da je Foxova zvezda imala muda da javno stane uz njih.
Roger Sanchez Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 https://twitter.com/KPLC7News/status/755510713095946241
Roger Sanchez Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Hm, zanimljivo da je Megyn dovoljno oprezna i uticajna da njeno svedočenje ne iscuri u javnost dok ne bude sve gotovo. Gretchen Carlson i ostale koje su potvrdile njene optužbe verovatno bi volele da je Foxova zvezda imala muda da javno stane uz njih. Situacija i dalje fluidna, ipak je to 1 Roger
Eraserhead Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Pet minuta gledanja RNC je dovoljno da se shvati da koliko god Hillary bila uzasna sve je bolje od ovog zla.
Weenie Pooh Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ja gledam evo već drugi dan, ne znam da li će me pre ubiti RNC ili nesanica. Christie malopre održao javno suđenje Hillary, nabraja joj grehe i kod svakog pita masu is she guilty or innocent, a oni zaurlaju GUILTYYYYYY... Tako će ići svi krivični procesi u Trumpistanu.
Recommended Posts