Jump to content

Trump this!

Trump this! 68 members have voted

1. 1. Ko ce biti GOPov kandidat za Precjednika USofA?

• D Donald Dak
      35
    • Bus III
      24
    • Pejotl (Krst, Rubin)
      8
    • Boranija
      4
  2. 2. Ko ce biti Dem's kandidat za Precjednika USofA?

• Bice krunisanje
      30
    • Bice bek to d fjucr vija Vermont
      21
    • Bice OMajli (hu, bre?)
      1
    • Bajden ce da zajebe sve na kraju...
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Interesantna razlika izmedju Juzne i Severne Dakote. Juzna dosta u korist Bernija.

• Replies 7.1k
  • Views 506.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Izgleda da babu moze samo da zaustavi FBI - Kalifornija, iako tek 7% prebrojanih, izgleda ide u njenu korist. Na moje iznenadjenje razlika je za sada bas velika.

pasted%20image%20at%202016_06_07%2008_23

Nekako mi je drago dok gledam kako se GOPovci mazu govnima po glavi.

šta me citiraš pola rečenice, izostaviš deo na kome sam napisao kako sam u početku smatrao da bi to bilo do jaja.

Pa smatras to i sad, nemo se lazemo. Tebi je samo bitno da je veselo.

gledao sam hilarin accepance speech, ako tako može da se nazove. neverovatna parada fejka, neiskrenih fraza i nedopadljivosti.

američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo i sve ono zbog čega je vredelo pratiti taj cirkus. ovo su jako gadni izbori i kandidati.

Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%.

odgovor je

američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo ...

A sta je bilo zanimljivo i dopadljivo u nadmetanju tatinih sinova™ Gora i Busha dvehiljadite godine? Likovi kao Obama i tata Klinton se ne pojavljuju bas svake 4 godine...

Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%.

Pokrala™. Saće zorge objasni

epski poraz sandersa u kali

dopisujem Brnija na listic u novembru. nece vestica od mene glas dobiti

Bernie kaze da ipak ide na konvenciju i ne povlaci se. Njegovo pravo svakako ali rizikuje da izgleda kao neko ko ne shvata kada je kraj.

shvatio je on  to odavno ali takodje zna da ce jako mali procenat njegovih glasaca prevrnuti curak i u Novembru glasati za babu 

Steta sto je istorijski momenat kao sto je zena kandidat potrosen na jednog crook-a.

Edited by Mos