Eraserhead Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Interesantna razlika izmedju Juzne i Severne Dakote. Juzna dosta u korist Bernija.
dragance Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Izgleda da babu moze samo da zaustavi FBI - Kalifornija, iako tek 7% prebrojanih, izgleda ide u njenu korist. Na moje iznenadjenje razlika je za sada bas velika.
Eraserhead Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Nekako mi je drago dok gledam kako se GOPovci mazu govnima po glavi.
ObiW Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 šta me citiraš pola rečenice, izostaviš deo na kome sam napisao kako sam u početku smatrao da bi to bilo do jaja. Pa smatras to i sad, nemo se lazemo. Tebi je samo bitno da je veselo.
Ravanelli Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 gledao sam hilarin accepance speech, ako tako može da se nazove. neverovatna parada fejka, neiskrenih fraza i nedopadljivosti. američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo i sve ono zbog čega je vredelo pratiti taj cirkus. ovo su jako gadni izbori i kandidati.
Amos Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%.
ObiW Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo ... A sta je bilo zanimljivo i dopadljivo u nadmetanju tatinih sinova Gora i Busha dvehiljadite godine? Likovi kao Obama i tata Klinton se ne pojavljuju bas svake 4 godine...
Roger Sanchez Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%. Pokrala™. Saće zorge objasni
3opge Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 dopisujem Brnija na listic u novembru. nece vestica od mene glas dobiti
Eraserhead Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Bernie kaze da ipak ide na konvenciju i ne povlaci se. Njegovo pravo svakako ali rizikuje da izgleda kao neko ko ne shvata kada je kraj.
3opge Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 shvatio je on to odavno ali takodje zna da ce jako mali procenat njegovih glasaca prevrnuti curak i u Novembru glasati za babu
Amos Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Steta sto je istorijski momenat kao sto je zena kandidat potrosen na jednog crook-a. Edited June 8, 2016 by Mos
Recommended Posts