Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Interesantna razlika izmedju Juzne i Severne Dakote. Juzna dosta u korist Bernija.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izgleda da babu moze samo da zaustavi FBI - Kalifornija, iako tek 7% prebrojanih, izgleda ide u njenu korist. Na moje iznenadjenje razlika je za sada bas velika.

Posted

Nekako mi je drago dok gledam kako se GOPovci mazu govnima po glavi.

Posted

šta me citiraš pola rečenice, izostaviš deo na kome sam napisao kako sam u početku smatrao da bi to bilo do jaja.

Pa smatras to i sad, nemo se lazemo. Tebi je samo bitno da je veselo.

Posted

gledao sam hilarin accepance speech, ako tako može da se nazove. neverovatna parada fejka, neiskrenih fraza i nedopadljivosti.

američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo i sve ono zbog čega je vredelo pratiti taj cirkus. ovo su jako gadni izbori i kandidati.

Posted

Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%.

Posted

američke izbore zainteresovano pratim pratim od negde kraja 90's, a u ovima ne nalazim ništa zanimljivo i dopadljivo ...

A sta je bilo zanimljivo i dopadljivo u nadmetanju tatinih sinova™ Gora i Busha dvehiljadite godine? Likovi kao Obama i tata Klinton se ne pojavljuju bas svake 4 godine...

Posted

Kako je ovoliko razvalila u Kaliforniji? Silicon Valley for the win? Znam da je vodila je par procenata u pollovima ali nisam ocekivao bas 16%.

Pokrala™. Saće zorge objasni

Posted

epski poraz sandersa u kali

Posted

dopisujem Brnija na listic u novembru. nece vestica od mene glas dobiti

Posted

Bernie kaze da ipak ide na konvenciju i ne povlaci se. Njegovo pravo svakako ali rizikuje da izgleda kao neko ko ne shvata kada je kraj.

Posted

shvatio je on  to odavno ali takodje zna da ce jako mali procenat njegovih glasaca prevrnuti curak i u Novembru glasati za babu 

Posted (edited)

Steta sto je istorijski momenat kao sto je zena kandidat potrosen na jednog crook-a.

Edited by Mos
  • Create New...