3opge Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) treba Brni da otera ovo u tripicke i trci kao nezavisan...pa neka pobedi trump. da vidimo cija keva crnu vunu prede. Edited June 7, 2016 by 3opge
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 treba Brni da otera ovo u tripicke i trci kao nezavisan...pa neka pobedi trump. da vidimo cija keva crnu vunu prede. ja se nadao će ono gop da potraje pa da kruz ili neko drugi od establišmenta može da ukrade nominaciju i onda tramp ide kao third party i to bi bilo idealno da i bernie ide third party, kakva bi to vrhunska zabava bila
ObiW Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 otvori nam oči Za druge ne znam, ali tebi bi ocne kapi dobrodosle. ... i onda tramp ide kao third party i to bi bilo idealno da i bernie ide third party, kakva bi to vrhunska zabava bila
Roger Sanchez Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Covek se koristio poslednjim polovima i trendovima. Ko je kriv babi sto je nikakav kandidat, pa ni namestenu trku sa tri lipsala konja ne moze da istrci kako valja, uz svu podrsku sudija. Sta bi bilo da je trcala medju 17 mustanga? Barry je jedva istrčao utrku s tom Babom 2008. i pobijedio, praktički, glasovima superdelegata. Ali, gle samo kako takav kilav jebe tvoje GOPpere u bulju već osam godina. Jak™ ti je reper. Edited June 7, 2016 by Roger Sanchez
Budja Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Barry je jedva istrčao utrku s tom Babom 2008. i pobijedio, praktički, glasovima superdelegata. Ali, gle samo kako takav kilav jebe tvoje GOPpere u bulju već osam godina. Jak™ ti je reper. Si siguran? https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Party_presidential_primaries,_2008 Dobio je zahvaljujuci superudeperima kao sto mora i svaki drugi jer oni cine 15% delegata a i vecina njih se sa babe presaltovala na Barija kada je pobedjivao.
Roger Sanchez Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Si siguran? https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Party_presidential_primaries,_2008 Dobio je zahvaljujuci superudeperima kao sto mora i svaki drugi jer oni cine 15% delegata a i vecina njih se sa babe presaltovala na Barija kada je pobedjivao.
Eraserhead Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Vidim na tviteru neki kukaju sto superdelegati ne glasaju kao sto su glasaci na primariesima glasali. Pa upravo je poenta superdelegata da glasaju za sebe i po ubedjenju.
theanswer Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Za druge ne znam, ali tebi bi ocne kapi dobrodosle. šta me citiraš pola rečenice, izostaviš deo na kome sam napisao kako sam u početku smatrao da bi to bilo do jaja. jel realno da imaš više od 15god i koristiš te fore. jbt sa kim ja komuniciram.
theanswer Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Vidim na tviteru neki kukaju sto superdelegati ne glasaju kao sto su glasaci na primariesima glasali. Pa upravo je poenta superdelegata da glasaju za sebe i po ubedjenju. haha vrhunska šala. upravo je poenta superdelegata da glasaju kako im establišment naredi. a ako si demokratski senator iz recimo nju hempšira gde bernie osvoji 20 posto glasova više onda bi bilo moralno da glasaš kao i tvoji glasači. ali ko njih jebe.
Eraserhead Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 haha vrhunska šala. upravo je poenta superdelegata da glasaju kako im establišment naredi. a ako si demokratski senator iz recimo nju hempšira gde bernie osvoji 20 posto glasova više onda bi bilo moralno da glasaš kao i tvoji glasači. ali ko njih jebe. Pa taj senator na kongresu ne predstavlja glasace partije iz NH nego sebe.Glasaci partije iz NH ce dobiti svoje delegate na bazi toga kako su glasali. Tako je partija to definisala. Kod jednog broja evropskih stranaka koliko znam postoji to da istaknuti clanovi, poslanici itd postaju delegati po automatizmu. Ovo je slican princip. A superdelegati ne glasaju kako im establisment naredi vec oni jesu partijski establisment.
theanswer Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Pa taj senator na kongresu ne predstavlja glasace partije iz NH nego sebe.Glasaci partije iz NH ce dobiti svoje delegate na bazi toga kako su glasali. Tako je partija to definisala. Kod jednog broja evropskih stranaka koliko znam postoji to da istaknuti clanovi, poslanici itd postaju delegati po automatizmu. Ovo je slican princip. A superdelegati ne glasaju kako im establisment naredi vec oni jesu partijski establisment. kao što rekoh bilo bi moralno. ti glasači su i njega izabrali.
Budja Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Evo podrske od jos jednog con artista i reality zvezde (Celebrity Big Brother) George Galloway: Trump is better than Clinton
Recommended Posts