Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

1 obersektaš iz one serije na koju toniadams plače :fantom:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ne vidim vezu između njih dvojice

Posted

To je zato što je serija sranje -_- Ali u knjizi dotični Hype Sparrow svira više po Bernijevim notama nego po inkvizitorskim, diže narod protivu establišmenta i 1% oligarhije pa se zato ovi ne usuđuju da ga prosto uklone da ne bi izazvali nekakav Crveni oktobar.

Posted

Za one koji ne vole  ni Trumpa ni Hilari.

Gary Johnson Is Having a Good Day

If Gary Johnson wants to make it onto a primetime presidential-debate stage as the Libertarian Party’s nominee, he needs to qualify by polling above 15 percent. If he wants to be the nominee, he needs a strong showing at the party’s convention this weekend. And if he wants a strong showing at the convention, he needs to demonstrate to delegates that he’s their party’s ideal standard-bearer—a candidate who can be even a little competitive in a three-way matchup with Donald Trump and Hillary Clinton. Johnson just got good news: A poll released Tuesday morning shows the candidate with 10 percent of the national vote.

The Morning Consult survey puts Clinton at 38 percent, Trump at 35 percent, and Johnson, the two-term former New Mexico governor who also ran for president in 2012, trailing with 10 percent. 
Posted

Babina taktika ce ocigledno biti da totalno izbegne debatu s Tramparom.

Ima da ide okolo i vice imam karakternu osobinu!, imam karakternu osobinu! glasajte za karakternu osobinu!

A debatu ce da svodi na gostovanja kod Dedzeneris o tome koja berba Hilari je vise doprinela LGBT pravima.

Posted

Babina taktika ce ocigledno biti da totalno izbegne debatu s Tramparom.

Ima da ide okolo i vice imam karakternu osobinu!, imam karakternu osobinu! glasajte za karakternu osobinu!

A debatu ce da svodi na gostovanja kod Dedzeneris o tome koja berba Hilari je vise doprinela LGBT pravima.

tramp je uglavnom bio loš na njihovim debatama dok je hilari bila uglavnom dobra. tako da debata bi trebalo da ide u njenu korist.

Posted

tramp je uglavnom bio loš na njihovim debatama dok je hilari bila uglavnom dobra. tako da debata bi trebalo da ide u njenu korist.

Ako mislis na GOP debate pa razvalio ih je sve ko mlade majmune.

Isti tip i profil likova je tu bio ko baba.

Totalno je nevazno sto on lupeta i menja misljenja a sustinski nema pojma o bilo cemu da se govori.

Poenta debate nije suocavanje misljenja nego ko ce bolje/losije da se predstavi.

On jako dobro zna kako da napravi da drugi covek ispadne u losem svetlu,smesan,luzer.To su seljacke fore ali pale.

Baba u nekom klincu nadglasavanja s njim (od cega je dosad sticena ko beli medved token protivkandidatom) nema sanse.

Ako on krene da je gadja bojlerom od Monike do Bila pedofila sa sve tamo nekim dokumentima libijom i manje za shiru javnost sochnim stvarima.

Posted

pa to je pitanje veliko koliko je pokidao. pokidao je u očima svojih supportera i republikanske baze. bilo je nekoliko debata na kojima se znalo da će da ga napadaju a on izašao prilično nespreman. e sada kada se treba boriti oko independenta i ostalih a ne njegove baze, ne znam koliko će biti dovoljno da vređa klintonku i da je zove crooked, mislim možda i bude ali osećam lično da će hilari da ga pojede, previše je iskusna ona u tome da bi je jedan tramp dobio na debati. e sad očigledno je da debate kod republikanaca nisu mnogo značile, tj značile su da li će kruzovi ostati kruzovi ili će otići rubiu i obrnuto, trampovo telo je postojano bilo i oni su uvek oni koji su rano odlučivali za koga će da glasaju.

Posted

Deda zavlaci babi.

On Wednesday, the New York billionaire suggested going against Mr Sanders in a TV debate in California before the state's primary on 7 June.

Mr Sanders agreed to the debate in a tweet, saying "Game on".

_89809400_89809399.jpgImage copyright@BERNIESANDERS

On Thursday, Mr Trump said: "The problem with debating Bernie? He's going to lose."

He also threw a barb in Mrs Clinton's direction, saying: "Here I am watching Hillary fight and she can't close the deal. That should be such an easy deal to close."

Posted

hahaha kakav carski potez Trampa, čovek je majstor spektakla, a to u praksi u ovom segmentu političkog procesa znači i majstor politike, Debor bi suzu pustio.

Posted

Koji potez Trampa? Nije ga on pozvao na duel nego je odgovarao na Kimelovo pitanje, i još je bio dovoljno retardiran da to formuliše u "What's he gonna pay me?" :isuse: Posle se kao vadio da će, ako mu Bernie plati za debatu, dati sve u charity.

Posted

mislim da nažalost neće biti ništa od te debate

Posted (edited)

TYT daju milion dolara in charity ako kod njih bude debata :D

Edited by Lezilebovich
  • Create New...