Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Na 16% Foksica zove Sandersa u Ostacima Ostataka Virdzinije.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zbog čega u W.V nedostaje 13% glasova u brojanju? Sanders ima 51,3%, a HRC 36%.

Posted

eto znao sam da ima još neki razlog što mi ide na jaja, pored već 1000 očiglednih.

Posted

U ponoc 8.11.2016.?

Babi popular vote, Trampari electoral college. :fantom:

A kome ide supreme court vote?? #pitamzadruga

Posted

Ako veruješ Benu Karsonu (a realno, što mu ne bi verovao), SCOTUS mesto dobija Ted Cruz :D

Posted

Zbog čega u W.V nedostaje 13% glasova u brojanju? Sanders ima 51,3%, a HRC 36%.

Ne nedostaje. To su glasovi za other. U WV je lako dobiti svoje ime na listiću. Pre 4 god je neki ex robijaš uzeo Obami 40% glasova.

Posted

Ne nedostaje. To su glasovi za other. U WV je lako dobiti svoje ime na listiću. Pre 4 god je neki ex robijaš uzeo Obami 40% glasova.

Hvala. Nisam znao.
Posted (edited)

To je populacija koja je najviše mrzi, lično i intezivno. 

http://reason.com/blog/2016/02/09/techgaming-journalist-i-think-hillary-cl

Dotična je pokušala da uspostavi zabranu nasilnih video igara. Da je bilo po njenom ne bi bilo GTA ni Skyrim-a, svi bi igrali lego: my little pony.

eto znao sam da ima još neki razlog što mi ide na jaja, pored već 1000 očiglednih.

To vam je drugovi nusprodukt socialst nanny state koji the Bern zagovara, ne znam sto vas to konsternira kada dolazi od babe™. Sto bi rekao moj omiljeni politicki analiticar iz Sidneja "sve ti je to isto".

Edited by ObiW
Posted (edited)

Šta konsternira, meni je neizmerno smešna ideja da će Trump da kandiduje za vrhovni sud lika kome je lično nakačio nadimak Lying Ted. 

Ali Ben Carson je to verovatno prespavao pa ne zna u kakvim su odnosima; pitali ga jel' bi mogao eventualno Kruz a on kao "ma sve može, dobar je mali, što da ne..."

Edit na edit.

Edited by Weenie Pooh
Posted

U ponoc 8.11.2016.?

Minut posto se zatvore biralista u Kaliforniji.

Babi popular vote, Trampari electoral college. :fantom:

Baba dobija izbore, Trump dobija onu stvar (kurac) da izbije oci.

Posted (edited)

Pogresno sam kvotovao, pogledaj edit.

Edited by ObiW
Posted (edited)

Onaj ciji je brat u zatvoru.

Navalni.

20ak posto za gradonacelnika Moskve.

Ali sam siguran da si to znao nego ti je potrebna retoricka figura, a Navalni je takodje cvrstorukas koji ne mase ukrajinskim zastavama te tako sigurno ne moze biti "leading".

Znaci Kasparov niko i nista, nema veze sta je sve organizovao od 2007. Putin te ubedio. Ocekivano.

Btw. zanimljivi su mi ovi losi rejtinzi Klintonke iako ju je tesko razlikovati od recimo Obame ciji rejting raste.

Cenim da je za gomilu belih muskaraca zena posle crnca predsednika ipak previse.

Zato i ne cudi da preferiraju Trampa.

Edited by Anduril
Posted

Znaci Kasparov niko i nista, nema veze sta je sve organizovao od 2007. Putin te ubedio. Ocekivano.

Navedi sta je sve organizovao, ukljucujuci broj prisutnih ljudi i ko-organizatore.

Posted

Btw. zanimljivi su mi ovi losi rejtinzi Klintonke iako ju je tesko razlikovati od recimo Obame ciji rejting raste.

Cenim da je za gomilu belih muskaraca zena posle crnca predsednika ipak previse.

Zato i ne cudi da preferiraju Trampa.

Da, mizoginije je presudna...  how yes no.

• Create New...