Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Bernie Sanders reminds me very much of myself the first time I ever played Final Fantasy XIIFinal Fantasy XII, was the first game I ever played where right there at the start of the main game, there was an enemy you simply can’t beat. A single Wild Saurian roams the desert right outside Dalmasca. It’s about Level 30. You are Level 1, and alone, and your gear sucks, and you have little to no magic or skills and no access to the Quickening super moves that can turn the tide. It is virtually impossible to win this fight at this time. If you try, the Wild Saurian will eat you. I tried half a dozen times, convinced there must be a trick I was missing. The game simply wouldn’t be so unfair as to give me a monster I couldn’t beat, right? Now imagine that Bernie Sanders is me, and the Wild Saurian is the terrible, backwards-ass country three decades of conservative insanity have wrought.

In a video game, when the over-leveled monster eats you, you just go back to the last saved point and you either try again or give up. It doesn’t cost much. For a country, though, especially one with a lot of big enemies inside it, the cost is higher. We can’t afford to waste a presidency on a fit of anger by poking the dragon in the ass with a substandard sword just because we hate the dragon. Obama has spent the past eight years improving our stats and lives through level grinding, and every time I hear Sanders speak, he sounds like Leeroy Jenkins getting ready to mess that up in a suicide charge. Don’t get me wrong; I love it when an under-leveled character takes out a beast he ir she shouldn't be able to, but I’m not willing to risk the Affordable Care Act on it, and would rather have a candidate who values grinding over grandstanding. 
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Fantastično glupo poređenje koje se bazira na ideji da je Trump za Sandersa nepobediv (sve ankete govore suprotno), dok ga Clinton bez problema šije (sve ankete govore suprotno). 

Substandard sword my shiny metal ass. 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Svi ce se sa setom secati Sandersa kada bude Trumpacolypse 2016 :fantom:

Posle ce fanovi babe™ godinama na forumima kukati na ,,bele listice"

Posted

^^A sta kazes na ankete koje kazu da Kasich ladno pobedjuje i Hilari i Sandersa? Jos samo da ga republikanci nominuju, i eto lagane setnje do POTUSa....

Ne da je previse bitno, al' u onome sto sam citirao Trump nije the Wild Saurean. 

Posted (edited)

Svi ce se sa setom secati Sandersa kada bude Trumpacolypse 2016 :fantom:

Posle ce fanovi babe™ godinama na forumima kukati na ,,bele listice"

ja pak cenim da cemo Roger i ja oblepiti forum plakatima nasmejane babe™ negde oko ponoci (po njujorskom vremenu) 8.11.

Edited by ObiW
Posted

ja pak cenim da cemo Roger i ja oblepiti forum plakatima nasmejane babe™ negde oko ponoci (po njujorskom vremenu) 8.11.

RTdKzpMEc.jpeg

Posted

Ako gejmeri ne spasu babin katastrofalni bilans sa ispod 6 banke glasacima niko nece.

Posted

inshallah.

Posted (edited)

Ko bi reko da je ObiW gejmer :D

ili je citiranje teksta sa ovakvim ledeom odabrano samo zbog metafore  za koju si procenio da može biti jasna puku malo bazičnijih nazora?

edit: uh, sad sam pročitao i čitav tekst je niz snishodljivih metafora, od koje je najuvredljivija to da Hilari grajnduje (tako što skuplja stotine miliona dolara, magical weapons and spells indeed) dok Berni ide na zmaja naoružan lepim željama i golim dupetom čitave Amerike, povračaču. Baš je suptilno ukazano na to da su Bernijevi glasači beli, muški, gejmeri, dakle nezrela prerasla deca. I nije mi jasno kako bi to Berni "rizikovao" Affordable Care Act time što bi tražio nešto više, koja zamena teza. Nije ovaj tekst samo nategnuta metafora nego tipična podmetačina Hilaribotova.

Edited by Ariel
Posted

Sta stize u ponoc?

Ja cenim 5-6% razlike za babu. 

Posted

I nije mi jasno kako bi to Berni "rizikovao" Affordable Care Act time što bi tražio nešto više, koja zamena teza.

Kako ti nije jasno, pa nesložnošću unutar partije ugrožava se već zacrtano uzimanje predsedničke fotelje. Dakle ako pobedi Trump, za to je kriv Deda zato što nije poslušno gurao Babu.

Posted

Ne znam što potcenjujete Trampa, tj zašto potcunjejete činjenicu da je Hilari najgori mogući kandidat demokrata protiv njega iz razloga što je najnepopularniji kandidat za elektorat koga su Demokrate mogle da nominuju? Uvek se uzima teza da je Tramp zbog svoje likability najgori kandidat ali to isto važi i za nju. Nacionalni pollovi ne znače ništa pogotovo ne sada. Ako će Tramp da bude kompetitivan u PA to je potpuno neizvestan ishod. Ako Klintonka ne kandiduje Brauna za VP, Tramp će da dobije OH, mmw. I dalje je longshot da može uzeti i FL i PA ali nije toliki longshot kao što se predstavlja svuda.

Posted

jesam navijao za bernija ali bice sladje kada hrc bude odnela landslide pobedu protiv ove spobode, bolece ga vise poraz od hrc nego od bernija

Posted

Sta stize u ponoc?

Ja cenim 5-6% razlike za babu. 

U ponoc 8.11.2016.?

Babi popular vote, Trampari electoral college. :fantom:

Posted

bolece ga vise poraz od hrc nego od bernija

Boleo bi ga još više poraz od kandidata B. B. Rodrigeza:

original.jpg

• Create New...