Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Yes, Bernie Sanders is not a Democrat — and Hillary represents the very worst of the party

Sanders has exposed just how reactionary and corrupt the Democratic Party is—while Clinton wants things to carry on

BEN NORTON

The Obama administration barely even slapped the banks and financial elites responsible for the Great Recession on the wrist. Not a single Wall Street executive went to jail while, today, the very banks responsible pose just as much of a systemic risk as they did in 2008.

The Obama administration killed thousands of people, including an unknown number of civilians, with its secretive drone war. It expanded the war in Afghanistan — twice — dragged its feet on Guantánamo, backed a right-wing military coup that overthrew Honduras’ democratically elected left-wing government and dropped 23,400 bombs on six Muslim-majority countries in 2015.

The Obama administration waged a McCarthyite crackdown on whistleblowers, using the World War I-era Espionage Act to clampdown on more than all previous presidential administrations combined, while drastically expanding the surveillance state.

Edited by 3opge
Posted

Mislim da je ovo važniji pasus iz tog članka

Since the fall of the Soviet Union, the U.S. has drifted more and more to the right — and taken much of the international community with it. During the Cold War, Western capitalist countries had to at least pretend to be concerned with fighting inequality and systemic discrimination. Today they no longer have to compete with an alternative.

Posted

WTF

Ja nisam garav, pa mogu da glasam koliko hocu puta. Stvar je u tome kada se ukaze na problem, krece histerija s levacke strane kako je KKK na delu, te jadni garavi nemaju osnovna ljucka prava. :yucky:

A zapravo je na delu akcija da se i ilegalcima omoguci da glasaju na izborima.

Gde je ta akcija" da se ilegalcima omoguci da glasaju na izborima"?  Ko je sprovodi?  Kako?

Ukazujes na "problem" koji se na NY primaries nije ni manifestovao.  Nije se desilo glasanje ilegalaca nego brisanje sa spiskova biraca, sto je inace stari republikanski trik.  I onda kad se desi X, ti ukazujes™ na Y, sto je isto republikanski trik, doduse malo novijeg datuma.

Uostalom, sta tebe kao deklarisanog Republikanca toliko tangira ako je Brni™ pokraden od strane Babe?

Posted

Ja pricam o rasirenoj korupciji na sve strane, o mojim iskustvima na opstim izborima. Na prajmarije ne izlazim jer nisam kako ti velis deklarisani republikanac, samo na novembarske... A ti izvoli i dalje relativizuj opstepoznate probleme.

Na kraju krajeva, ti ne mozes da znas ko je i koliko puta glasao, i da li su glasali mrtvi, ilegalni ili Pensilvenijanci... To sto se nije raportiralo po medijima ne znaci da se nije desilo.

Posted (edited)

Gde je ta akcija" da se ilegalcima omoguci da glasaju na izborima"?  Ko je sprovodi?  Kako?

Ukazujes na "problem" koji se na NY primaries nije ni manifestovao.  Nije se desilo glasanje ilegalaca nego brisanje sa spiskova biraca, sto je inace stari republikanski trik.  I onda kad se desi X, ti ukazujes™ na Y, sto je isto republikanski trik, doduse malo novijeg datuma.

Uostalom, sta tebe kao deklarisanog Republikanca toliko tangira ako je Brni™ pokraden od strane Babe?

https://twitter.com/atensnut/status/723420463645384704/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Пример са форума.

Edited by porucnik vasic
Posted

sutra se glasa!

zalepio sam i bumper sticker 

birdie-sanders-sticker.jpg

Posted

ajda, ajde... i nek' je sa srecom! :-)

Posted

sutra se glasa!

zalepio sam i bumper sticker 

To sa stickerima nikad nisam razumeo.

Posted

To sa stickerima nikad nisam razumeo.

A ovaj moj sticker? 

guys_84.jpg

Posted

A ovaj moj sticker? 

guys_84.jpg

E taj vec mogu da razumem. 

Posted

E taj vec mogu da razumem. 

Tacno se vidi ko zivi u Bible Belt.

Posted

Tacno se vidi ko zivi u Bible Belt.

Plus pustam mullet.

Posted

posto se 'murikancima ne dopada Bernie, vec svi ljube skute babine, moj drugar dosao na dobru ideju.

Dajte vi nama dedu, evo vama Vucic! :D

a imam utisak da ce deda danas da strada samo tako :(

Posted

Jao... Kontam da bi Vucic iskidao na primariesima za rep kandidata. Ima dovoljnu kolicinu patetike u sebi.

• Create New...