porucnik vasic Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Ne znam ko se vise inspirisao kime: Klintonovi Francisom Underwoodom ili pisci House of Cardsa Klintonovima. Не знаш ти Драганче. Сад ће бот да нам објасни.
Eraserhead Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano. Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila.
*edited by mod Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano. Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila. Na stranu ko bi dobio vise glasova, malo mi je prenaivno da u zemelji kao sto je Amerika (pa jos u Njujorku) pricamo o vrlo raspaloj organizaciji izbora. Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta?
porucnik vasic Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano. Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila. Ма нису крали, јок бре...све легално.
3opge Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Na stranu ko bi dobio vise glasova, malo mi je prenaivno da u zemelji kao sto je Amerika (pa jos u Njujorku) pricamo o vrlo raspaloj organizaciji izbora. Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta? jesi ti procitao bar ovo gore sto sam postavio?
3opge Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano. Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila. ma da, jel to opet prica o tome kako zlobabu vole najvise crnci i zene? niko ne porice da bi zlobaba pobedila ali se radi o procentu i naravno delegatima. Edited April 22, 2016 by 3opge
Њујоркер Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 Na stranu ko bi dobio vise glasova, malo mi je prenaivno da u zemelji kao sto je Amerika (pa jos u Njujorku) pricamo o vrlo raspaloj organizaciji izbora. Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta? U ostatku sveta imas posmatrace izbora, UV lampe, licne karte. Ovde se poziv na identifikaciju na izborima izjednacava sa rasizmom, jerbo nebelci manjine, jadni, nemaju para za licne karte, ali imaju itekako prava da glasaju. Odakle sledi ID na izborima je jednako oduzimanju prava glasa.
Weenie Pooh Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 ma da, jel to opet prica o tome kako zlobabu vole najvise crnci i zene? Još bolja je ona druga strana jednačine na kojoj piše da za Sandersa glasaju samo beli muškarci (znači ono, Spike Lee, Rosario Dawson, Cornel West, taj neki haplotip) pa mu je stoga isti birački profil kao Trumpu.
porucnik vasic Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 U ostatku sveta imas posmatrace izbora, UV lampe, licne karte. Ovde se poziv na identifikaciju na izborima izjednacava sa rasizmom, jerbo nebelci manjine, jadni, nemaju para za licne karte, ali imaju itekako prava da glasaju. Odakle sledi ID na izborima je jednako oduzimanju prava glasa. +1236
Gandalf Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta? americke birokrate prave gluposti. cudo nevidjeno. za one koji nisu imali potrebe da se trte sa americkom birokratijom.
WTF Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 U ostatku sveta imas posmatrace izbora, UV lampe, licne karte. Ovde se poziv na identifikaciju na izborima izjednacava sa rasizmom, jerbo nebelci manjine, jadni, nemaju para za licne karte, ali imaju itekako prava da glasaju. Odakle sledi ID na izborima je jednako oduzimanju prava glasa. Da, ovde je bas bio problem to sto je masa garavih™ bez identifikacije isla od glasackog mesta do glasackog mesta i svi glasali po 50 puta. Za babu™, naravno.
porucnik vasic Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Da, ovde je bas bio problem to sto je masa garavih™ bez identifikacije isla od glasackog mesta do glasackog mesta i svi glasali po 50 puta. Za babu™, naravno. Наравно да јесте. То је огроман проблем.
Њујоркер Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 WTF Ja nisam garav, pa mogu da glasam koliko hocu puta. Stvar je u tome kada se ukaze na problem, krece histerija s levacke strane kako je KKK na delu, te jadni garavi nemaju osnovna ljucka prava. A zapravo je na delu akcija da se i ilegalcima omoguci da glasaju na izborima.
Recommended Posts