Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ne znam ko se vise inspirisao kime: Klintonovi Francisom Underwoodom ili pisci House of Cardsa Klintonovima.

Не знаш ти Драганче. :naughty: Сад ће бот да нам објасни.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano.  :mad:

Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila.

Posted

Nije uredu sto je toliko glasaca Hilari Klinton bez ikakvog razloga obrisano.  :mad:

Mislim stvarno se lozite previse. Upitanju je vrlo raspala organizacija a ne nekakva zavera. Uostalom kao sto rekog ona je dobila sa skoro 300,000 glasova razlike. Znaci cak i da su svi izbrisani glasali za dedu, a radi se o kraju gde je ona uzela 60%, ona bi pobedila.

Na stranu ko bi dobio vise glasova, malo mi je prenaivno da u zemelji kao sto je Amerika (pa jos u Njujorku) pricamo o vrlo raspaloj organizaciji izbora. Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta?

Posted

Ма нису крали, јок бре...све легално.

Posted

Na stranu ko bi dobio vise glasova, malo mi je prenaivno da u zemelji kao sto je Amerika (pa jos u Njujorku) pricamo o vrlo raspaloj organizaciji izbora. Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta?

jesi ti procitao bar ovo gore sto sam postavio?

Posted (edited)

ma da, jel to opet prica o tome kako zlobabu vole najvise crnci i zene?

niko ne porice da bi zlobaba pobedila ali se radi o procentu i naravno delegatima.

Edited by 3opge
Posted

U ostatku sveta imas posmatrace izbora, UV lampe, licne karte. Ovde se poziv na identifikaciju na izborima izjednacava sa rasizmom, jerbo nebelci manjine, jadni, nemaju para za licne karte, ali imaju itekako prava da glasaju. Odakle sledi ID na izborima je jednako oduzimanju prava glasa.

Posted

ma da, jel to opet prica o tome kako zlobabu vole najvise crnci i zene?

Još bolja je ona druga strana jednačine na kojoj piše da za Sandersa glasaju samo beli muškarci (znači ono, Spike Lee, Rosario Dawson, Cornel West, taj neki haplotip) pa mu je stoga isti birački profil kao Trumpu. 

Posted

U ostatku sveta imas posmatrace izbora, UV lampe, licne karte. Ovde se poziv na identifikaciju na izborima izjednacava sa rasizmom, jerbo nebelci manjine, jadni, nemaju para za licne karte, ali imaju itekako prava da glasaju. Odakle sledi ID na izborima je jednako oduzimanju prava glasa.

+1236

Posted

Mislim jebem li ga ako je tamo raspala organizacija sta da ocekujemo od ostatka sveta?

americke birokrate prave gluposti.

cudo nevidjeno. za one koji nisu imali potrebe da se trte sa americkom birokratijom.

Posted

Da, ovde je bas bio problem to sto je masa garavih™ bez identifikacije isla od glasackog mesta do glasackog mesta i svi glasali po 50 puta.  Za babu™, naravno.

Posted

Da, ovde je bas bio problem to sto je masa garavih™ bez identifikacije isla od glasackog mesta do glasackog mesta i svi glasali po 50 puta.  Za babu™, naravno.

Наравно да јесте. То је огроман проблем.

Posted

WTF

Ja nisam garav, pa mogu da glasam koliko hocu puta. Stvar je u tome kada se ukaze na problem, krece histerija s levacke strane kako je KKK na delu, te jadni garavi nemaju osnovna ljucka prava. :yucky:

A zapravo je na delu akcija da se i ilegalcima omoguci da glasaju na izborima.

• Create New...