Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Zatvoreni prajmari na kojem je rok za registraciju bio u oktobru 2015.g. Berni nije imao šanse. Ne znam na čemu je uopšte građen bilo kakav optimizam. Mislim, jeste on prodrmao mase i mladce, ali većina njih nije ni mogla da glasa juče.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

to je tacno ali babinih 15% razlike je i pored svega jako smrdljivo.

Edited by 3opge
Posted

nista onda, ostaje nam da navijamo za gospodina Tramparu

Posted

Nije ovo toliko ubedljiva pobeda kada se gledaju delegati. Kao što sam i mislio, demokratski prajmaris će biti definitivno odlučeni tek   7. juna u Kaliforniji pre svega. Griženje noktiju do samog kraja.

Posted

Pobjeda demokratije, pogotovo sa ovim zatvorenim prajmarijsima  :D

Posted

U Bruklinu je Hilari dobila 60% tako da je verovatno da su vecim delom u pitanju njeni glasaci. 

Posted (edited)

nece bas biti da je tako, 70000 neaktivnih sigurno nisu vecinom Hilarini glasaci.

The more than 120,000 dropped includes 12,000 people who moved out of the borough, 44,000 people who were moved from active to inactive voter status, and 70,000 voters removed from the inactive voter list, according to the station.

Edited by 3opge
Posted (edited)

Ne to su vecinom bele kuronje koje listom glasaju za Bernija:

Hillary Clinton won the overwhelming support of women (61%), non-white voters (67%) and Democrats looking for an experienced candidate (90%).

Edited by ObiW
Posted

ne znam koliki im je kurac ali naglasak je na "neaktivni".

ja naime ne znam nikog neaktivnog kome se odjednom digao da glasa za zlu vesticu ali ih znam mnogo koji su se aktivirali da glasaju za Brnija.

Posted (edited)

to je tacno ali babinih 15% razlike je i pored svega jako smrdljivo.

Mdaj, bas je cudno sto je baba uzela svoju™ drzavu. Berni je svakako izgleda pokupio 106 delegata naspram babinih 139. Bilo kakva Bernijeva pobeda u NY bi bila veliki sok, meni se cini da je jos i dobro prosao - spustio je babu™ ispod 60%. Ne visi njemu kandidatura o Njujorku niti je ikada visila, kao sto nije ni babi™ o Vermontu. Visi na tome sto nije (i nece dobiti) neke druge drzave.

Edited by hazard
Posted

Mdaj, bas je cudno sto je baba uzela svoju™ drzavu. Berni je svakako izgleda pokupio 106 delegata naspram babinih 139. Bilo kakva Bernijeva pobeda u NY bi bila veliki sok, meni se cini da je jos i dobro prosao - spustio je babu™ ispod 60%. Ne visi njemu kandidatura o Njujorku niti je ikada visila, kao sto nije ni babi™ o Vermontu. Visi na tome sto nije (i nece dobiti) neke druge drzave.

ja sam mislio na pollove koji su zloj vestici davali oko 10% prednosti i zato je 15% malo mnogo sumnjivo.

Posted

nece bas biti da je tako, 70000 neaktivnih sigurno nisu vecinom Hilarini glasaci.

The more than 120,000 dropped includes 12,000 people who moved out of the borough, 44,000 people who were moved from active to inactive voter status, and 70,000 voters removed from the inactive voter list, according to the station.

Mnogo nategnuto. Ne znam zasto neaktivni ne bi bili njeni makar koliko i njegovi u mestu gde je ona sa liste sa koje su neaktivni skinuti uzela 60%. Btw ona je pobedila sa skoro 300k razlike tako da sve i da je svaki od tih skinutih glasao za njega i dalje bi pobedila. Trazi se prica gde je realno nema.

Eto do juce NY bio biti ili ne biti, momentum changer, sada je odjednom nebitan.

Posted

Ne to su vecinom bele kuronje koje listom glasaju za Bernija:

ovo je rasizam za koji bi trebao biti banovan.

glas muskarca, pa uz to jos belog, je isti kao i glas zene, bele ili crne. baba je dobila, fair and square, ali to ti ne daje pravo na rasisticke ispade.

• Create New...