Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel' ima neko objasnjenje zasto je za Tramparu bio big deal sto je Obama Kenijac™ a nije big deal sto je Kruz Kanadjanin™.

Znam da se malo nesto kao ritao u vezi Kruza, al' je za Obamu godinu i vise dana bogoradio i nudio cash money za krstenicu, al' ne onu falsifikovanu, nego onu drugu, onu pravu, koja ce da Kenijca™ odvede pravo u impeachment. 

Is it because he's black? 

Edited by ObiW
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa bio je issue, ali je znao da od toga nema nista zato sto su mu roditelji USA citizens. Probao je "mlako" i kad je video da je to pokriveno ustavom "natural citizen" odustao je - mada to pomene nekoliko puta medju svojim fanaticima.

I Obami i Kruzu je samo majka US Citizen. Kruzev tatko je Kubanac koji se doselio u Kanadu.

Pokrivanje jednim roditeljem su Tramparini advokati otkrili tek kada se prica okrenula na Kruza. Nisu umeli toga da se sete kada je Obama bio u pitanju.

Razlika izmedju Obame rodjenog u Keniji (mozda, ali malo verovatno) i Kruza rodjenog u Kanadi (sigurno, imao je i pasos) je u... cemu tacno?

Posted

U tome sto je obama crn i ima muslimansko ime

Posted

unakazila baba dedu... Buffalo i Syracuse razocarali.

gotova trka. deda sada moze i da se povuce. hrabro se borio :)

Posted

Ide na sledeći utorak. Pensilvanija i nekoliko zemalja u kojima bi trebalo da dobije. Posle toga...

Posted

Ide na sledeći utorak. Pensilvanija i nekoliko zemalja u kojima bi trebalo da dobije. Posle toga...

nece on dobiti to. Maryland lagano gubi. Delaware i Pennsylvania su izjednaceni, Rhode Island i Connecticut ima malu prednost.

Posted

nece on dobiti to. Maryland lagano gubi. Delaware i Pennsylvania su izjednaceni, Rhode Island i Connecticut ima malu prednost.

Više je tu trka broj zemalja koje će se računati da ih je dobio. I pitanje je šta dalje sa pokretom.
Posted

Razlika izmedju Obame rodjenog u Keniji (mozda, ali malo verovatno) i Kruza rodjenog u Kanadi (sigurno, imao je i pasos) je u... cemu tacno?

honolulu je u keniji? :o

nego, amerikanci, sta tacno znaci ova vest?

Skandal u Njujorku: Nepravilnosti na izborima

Njujork -- Unutarstranačke izbore u Njujorku zasenile su nepravilnosti zbog kojih je zvanični kontrolor Skot Stringer naložio da se ispitaju članovi biračkih komisija.

n je, u danu kada se demorkate i republikanci u državi Njujork izjašnjavaju se o svojim kandidatima za novembarske predsedsničke izbore u SAD, izrazio "duboku zabrinutost" zbog "izveštaja o problemima i neregularnostima na biralištima".

"Nema ništa više sveto u našoj zemlji od prava glasa, a ipak izbori za izborima, stižu izveštaji o ljudima koji su neobjašnjivo uklonjeni sa spiska, upućeni su da glasaju na pogrešnim mestima ili nisu ni mogli da stignu do svog birališta", izjavio je Stringer.

On je dodao da je njegova kancelarija primila izveštaje da neka birališta nisu bila otvorena na vreme, kao i niko nije mogao biračima da kaže kada će proraditi.

U Kvinsu su bile pokvarene mašine za glasanje, a članovi komisije su glasačima govorili da svoje listiće slobodno ubace u otvore, a da će kasnije biti procesirani.

U nekim slučajevima, članovi komsija nisu ni mogli da rukuju glasačkim mašinama, davali su protivrečne informacije biračima i pogrešno ih upućivali.

Posebno zabrinjavaju optužbe o brisanju glasača sa spiskova.

Stringer kaže da je broj registrovanih birača demokrata u Bruklinu neobjašnjivo pao za 125.000 od novembra prošle do aprila ove godine.

"Narod Grada Njujorka izgubio je poverenje da izborna komisija može efikasno da sprovede izbore i nameravamo da otkrijemo zašto je izborna komisija toliko dosledno neogranizovana, haotična i neefikasna", istakao je Stringer u saopštenju.

Posted

Neće to ispasti skandal, samo tehnikalija. Imaju ljudi spiskove registrovanih birača pa ih povremeno apdejtuju na osnovu... nečega... i onda se, eto, desi da u Bruklinu obrišu 126,000 ljudi bez jasnog razloga. Kad ovi dođu na primaries stranka ispravi grešku i stavi ih opet na spisak, samo što im se ne dozvoli da glasaju jer se ti spiskovi zaključuju 6 meseci ranije. Ko je mislio da je registrovan a ispostavilo se da za ove primaries nije bio... jebiga. 

Imaju i u drugim državama closed primaries, ali mislim da nigde osim u NY ne treba da proveriš da li si na spisku minimum 6 meseci pre glasanja.

Posted

Neće to ispasti skandal, samo tehnikalija. Imaju ljudi spiskove registrovanih birača pa ih povremeno apdejtuju na osnovu... nečega... i onda se, eto, desi da u Bruklinu obrišu 126,000 ljudi bez jasnog razloga. Kad ovi dođu na primaries stranka ispravi grešku i stavi ih opet na spisak, samo što im se ne dozvoli da glasaju jer se ti spiskovi zaključuju 6 meseci ranije. Ko je mislio da je registrovan a ispostavilo se da za ove primaries nije bio... jebiga. 

Imaju i u drugim državama closed primaries, ali mislim da nigde osim u NY ne treba da proveriš da li si na spisku minimum 6 meseci pre glasanja.

to bi i u srbiji moglo da se uvede pa se lepo apdejtuju spiskovi na osnovu necega™, treba se modernizovati, dosta je bilo glasaca koji su realno mrtvi, pa kupovina glasova i slicno, ovo sto si ti opisao je mnogo elegantnije

Posted

#jebigastandard -_-

Kladim se glupi Amerikanci nisu ni čuli za onaj sistem da ti lik ispred birališta traži da telefonom slikaš za koga si glasao i pokažeš mu pre nego što ti isplati dnevnicu™.

Posted

Izbornu komisiju i Njujorku cine poslusnici Demokrata i GOPa, koji su tu da sluze svojim strankama a ne gradjanima. Njujork je poslednja drzava koje je uvela skenere (pre 2-3 godine cini mi se), samo da bi i dalje nastavila da RUCNO broji glasove sa izbornih mesta, umesto da rezultate pohranjene u skeneru prebace na fles drajv i odnesu u centralu. Tako, umesto da rezultate izbora imamo posle pola sata od zatvaranja biralista, na kompletne i zvanicne rezultate se ceka i danima, kad brojanje zakaze. Na izbornim mestima rade nekompententi likovi, uglavnom oni koji gledaju da zarade laku dnevnicu oko 150$, tipa Harlemski olos, koji ne poznaje nikakva pravila glasanja. Ja sam u poslednjih nekoliko izbornih ciklusa mogao glanc da glasam X puta, samo je trebalo da znam ime, prezime i adresu. Nikakve dokaze nisam trebao da dostavim. Nekompetentnost i nestrucnost se ponavlja iz prajmarija u prajmari, iz izbora u izbore. I uvek ce novine poput Dejli Njuza i Posta proizvati Izbornu komisiju, danima razvlaceci majmune po naslovnim stranama, ali dzaba. Bar su po tom pitanju i Demokrati i GOPovci ujedinjeni. Jebo demokratiju, vazno je da izborni zakoni budu sto nejasjniji i izborni proces sto aljkaviji.

Da se Vlasi ne dosete.

Posted (edited)

Na izbornim mestima rade nekompententi likovi, uglavnom oni koji gledaju da zarade laku dnevnicu oko 150$, tipa Harlemski olos, koji ne poznaje nikakva pravila glasanja

sto ti je amerika, uporedi to sa 1500 dindzi koje ovde dobijaju clanovi birackih odbora kao dnevnicu, o strukturi ne bih, ima ih raznoraznih, olosa i ponesto pristojnih ljudi

kazem ja, treba ovi domaci malo da osavremene tehnike brojanja glasova, da budemo u korak sa razvijenim svetom™

Edited by Pontijak
Posted

Izbornu komisiju i Njujorku cine poslusnici Demokrata i GOPa, koji su tu da sluze svojim strankama a ne gradjanima. Njujork je poslednja drzava koje je uvela skenere (pre 2-3 godine cini mi se), samo da bi i dalje nastavila da RUCNO broji glasove sa izbornih mesta, umesto da rezultate pohranjene u skeneru prebace na fles drajv i odnesu u centralu. Tako, umesto da rezultate izbora imamo posle pola sata od zatvaranja biralista, na kompletne i zvanicne rezultate se ceka i danima, kad brojanje zakaze. Na izbornim mestima rade nekompententi likovi, uglavnom oni koji gledaju da zarade laku dnevnicu oko 150$, tipa Harlemski olos, koji ne poznaje nikakva pravila glasanja. Ja sam u poslednjih nekoliko izbornih ciklusa mogao glanc da glasam X puta, samo je trebalo da znam ime, prezime i adresu. Nikakve dokaze nisam trebao da dostavim. Nekompetentnost i nestrucnost se ponavlja iz prajmarija u prajmari, iz izbora u izbore. I uvek ce novine poput Dejli Njuza i Posta proizvati Izbornu komisiju, danima razvlaceci majmune po naslovnim stranama, ali dzaba. Bar su po tom pitanju i Demokrati i GOPovci ujedinjeni. Jebo demokratiju, vazno je da izborni zakoni budu sto nejasjniji i izborni proces sto aljkaviji.

Da se Vlasi ne dosete.

zasto ne prijavis negde neregularnosti?

• Create New...