Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ah, Njujork, Njujork... Kad vec mozes da se usetas bez licne karte i da glasas u bilo cije ime na casnu pionirsku, ovo ne cudi ni malo:

The voting in New York was marred by irregularities, including more than 125,000 people missing from New York City voter rolls. The city has roughly 4 million voters considered active for the primaries.

New York City Comptroller Scott Stringer ordered an audit of the city elections board after it confirmed the names had been removed from voter rolls. He told the board in a letter it was "consistently disorganized, chaotic and inefficient."

"It is absurd that in Brooklyn, New York, where I was born actually, tens of thousands of people as I understand it have been purged from the voting rolls," Sanders told supporters at a rally in State College, Pennsylvania.

Edited by Њујоркер
Posted

Deda gubi i u Rocesteru i Sirakuzi, cao, zdravo.

Posted

Rodja.

:ziga:

Konacno pobeda nakon osam godina u wilderness.

Posted (edited)

Ohoho, deda smanjuje razliku, sada je na oko 15%. Da li je moralna pobeda™ na vidiku?

Edited by ObiW
Posted

Je li ima negde detaljnija mapa od ove za NYC? Bas me interesuje kako je koji kraj glasao mada deluje da je Clinton tu sve pokupila. U Ridzvudu verovatno jedino Berni dobio... I Tramp. :D

Posted

Je li ima negde detaljnija mapa od ove za NYC? Bas me interesuje kako je koji kraj glasao mada deluje da je Clinton tu sve pokupila. U Ridzvudu verovatno jedino Berni dobio... I Tramp. :D

New York Primary Election Results 2016   The New York Times.png

Posted

Hvala mislio sam detaljnije od toga. Htedoh da vidim NYC detaljnije da vidim za koga su komsije sa upper west glasale. Pretpostavljam da mnogo trazim jebi ga. :D

Posted (edited)

Evo, evo:

Demokrati

Republikanci

Trampara po svemu sudeci 90, Ujkica 5, Kanadjanin 0. Baba bar 30 vise delegata od dede.

Edited by Њујоркер
Posted

Evo, evo:

Demokrati

Republikanci

Trampara po svemu sudeci 90, Ujkica 5, Kanadjanin 0. Baba bar 30 vise delegata od dede.

Sjajno. :)

Na Manhattanu jedino East Village za Bernija

Posted

Pa kad su tamo hipsteri i bohemi. Ostalo je sve zesci korporatizam. Long Island me malo iznenadio, ali ipak to su sve fund managers koji rade od kuce.

Posted

Nema šta. Ubedljivo je dobila Hilari. Verovatno će sada rutinski da privede nominaciju. Dobiće Berni zemlje koje očekuje, ali bez uticaja na konačan ishod.

• Create New...