Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da li je neko sipao Trumpari drogu u heroin? Kakvo kvalitetno raspadanje mešanjem 9/11 sa 7/11 :D

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne slazem se. On mora da je pritiska sve do konvencije ako je jedan od ciljeva da ona nesto od levog ekonomskog programa zaista i zastupa u kampanji da ne bude pojeo vuk magarca.

Berni je odradio misiju je upravo mantra Klintonovaca: ono, dobar si decko, animirao si bazu, hvala, a sada shic, treba da idemo u centar.

I

Moze ona u centar ali ne bez Bernijevih glasaca - to vazi za gen election ali i za kongres, pa za 4 godine itd.

Ta Berni i eventualno Liz Voren linija nece nestati preko noci nego ce jacati kako nejednakost, korporativni skandali i recesija budu uzimali maha.

Posted

Berni dobija NY, mmw!

I meni se nesto cini da deda ima dobre sanse da odnese pobedu.

Posted

Meni je nada nešto jača od strepnje, po prvi put za dugo vremena.

Posted

I meni se nesto cini da deda ima dobre sanse da odnese pobedu.

Ma dajte, to bi bilo ravno ukupnoj pobedi dede, što bi se i desilo, uz veliki lom.

Posted

Malo jake dedineTM reklame pred obračun sa babomTMnek mu je sa srećom
Jaka kampanja, biće pakleno do linije cilja ako bude vukao do samog kraja i konvencije...

Posted

Ha, Berni preokrenuo ne samo Nevadu, nego i Misuri jer su Babini delegati bili lenji ili neorganizovani, ljepote demokratskog (u smislu stranke) izbornog procesa. Interesantno je da je Babino vođstvo pred NY palo na ispod 200 delegata, a da skoro niko o tome ne piše, ako je verovati usuncutu, nemam vremena sada da proveravam da li stvarno niko o tome ne piše.

http://usuncut.com/politics/bernie-delegates-accurate-count/

Posted

NY times kaže da je razlika 213 delegata.

Exit polls mi deluju ohrabrujuće. 56% college degree. 31 very liberal, 38 somewhat liberal, 27 moderate i 4 conservative. U takvom biračkom telu Berni ima šansu.

Posted (edited)

52-47 po jednom (tumacenju) exit poll. Frka je u Bruklinu gde je "nestalo" 50,000 glasaca sa liste. 

Edit: ipak NY je ogromna drzava gde sever iste je totalno razlicit od NYC.

Edited by dragance
Posted

Po svemu sudeci rekao bih da Baba ipak uzima Dedu. Brni vec spominje nestale glasace u Bruklinu so mi nekako govori da hendluje ocekivanja. Vec je u Pensilvaniji. 

BTW, moji drugari iz NYC su svi mahom za Babu. Pre mesec dana bio sam jedini koji je 'branio' Dedu na nekoj pjanci i posle jednog mnostva piva dobio sam etiketu klasicnog evropljanina (iz Danske, glavnog grada Svedske) koji nume™ 'mericku politiku. Voleo bih da deda pobedi pa da zapalim ovaj vikend u Njucu da ih utesim :D

Posted

Po svemu sudeci rekao bih da Baba ipak uzima Dedu. Brni vec spominje nestale glasace u Bruklinu so mi nekako govori da hendluje ocekivanja. Vec je u Pensilvaniji. 

BTW, moji drugari iz NYC su svi mahom za Babu. Pre mesec dana bio sam jedini koji je 'branio' Dedu na nekoj pjanci i posle jednog mnostva piva dobio sam etiketu klasicnog evropljanina (iz Danske, glavnog grada Svedske) koji nume™ 'mericku politiku. Voleo bih da deda pobedi pa da zapalim ovaj vikend u Njucu da ih utesim :D

ps. 126k voters removed from the voting list according to De Blasio.

Posted

Izvinite, ovo morate u montazi...

hteo sam dodati:

ps. 126k voters removed from the voting list according to De Blasio.

Posted

btw, izgleda da Deda i dalje ima sanse da uzme vise delegata od Obabe 2008 u NY.

Posted

Gde ima neka mapa za pracenje?

• Create New...