Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Voleo bih da imam vremena da se bavim dugim polemikama, a ovo je ionako jedina tema koja me interesuje, pošto me domaći izbori slabo inspirišu za bilo šta. Uglavnom, mislim da ko sebe vidi demokratom, pa čak i liberalom, ne može imati drugog izbora od ova 4 nego samo i jedino - deda. 

Poz

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Krugi zaradjuje sendvic.

http://www.nytimes.com/2016/04/15/opinion/the-pastrami-principle.html?ref=opinion&_r=0

Kakav intelektualni sunovrat.

koliko je ovaj covek jadan i na koji se nivo spustio, neverovatno.

kada niko normalan nije progutao njegovu glupavu laz o velikim bankama bacio se na suvu analitiku ili bolje receno babalitiku.

zamisli, ne vole babu konzervativni ludaci sa juga nego potomci robova, a oni su, zna se, veeelike demokrate i niko ne sme da ih dira pa ni Brni.

ludilo.

Posted

Da, i ja sam taj vajb stekao iz ovog odurnog opuška od teksta.

Inače, konto proizvodnje koju će preuzeti roboti, jedino izvodljivo a politički oportuno (a neki bi rekli i moralno) rešenje jeste universal basic income, do koga će morati kako tako da se stigne jer alternativa je spori, ali ništa manje kataklizmični rascep društvenog ugovora iz koga izranjaju utvrđene enklave bogatih koji će jedini imati i robote i hajtek oružje da drže neoprane mase morloka podalje od svog elizeja.

Posted

Tacna dijagnoza, ali fali resenje problema

calvin+creative.png

Posted

Wink-wink da je Berni rasista. 

Наравно, како другачије.

Voleo bih da imam vremena da se bavim dugim polemikama, a ovo je ionako jedina tema koja me interesuje, pošto me domaći izbori slabo inspirišu za bilo šta. Uglavnom, mislim da ko sebe vidi demokratom, pa čak i liberalom, ne može imati drugog izbora od ova 4 nego samo i jedino - deda. 

Poz

Где си ти Манчо? Баш се забринух.

Posted

Наравно, како другачије.

Где си ти Манчо? Баш се забринух.

tu sam, nego nemam vremena za duge polemike, a znam sebe (a i druge  ^_^ )

Posted

tu sam, nego nemam vremena za duge polemike, a znam sebe (a i druge ^_^ )

Ма заобилазиш свети топић баш кад се Рашфорд распуцао а Лујо прети да узме трофеј.[emoji6]
Posted

Ма заобилазиш свети топић баш кад се Рашфорд распуцао а Лујо прети да узме трофеј.[emoji6]

Vanredno stanje do pred kraj maja - ne gledam fudbal. To je stvar za koju znam da kad se u nju užvim ne mogu da prekinem :) 

Posted

hillary je ugurala svoju reklamu usred emisije 60 Minutes, tu negde posle priloga o izivljavanju nad mentalno bolesnim zatvorenicima na Rikers Islandu.

prosto kao da se uplasila da ce taj prilog previse asocirati gledaoce na ono za sta se Brni zalaze.

Brni javlja da trenutno zaostaje 6% iza zle vestice ali je vrlo optimistican.

Remember that Hillary Clinton fundraiser on Friday where a couple could contribute $353,000 to sit at a table with George Clooney? Well, George Clooney himself was asked on NBC whether that was an obscene amount of money, and here’s what he said:

"It is an obscene amount of money, the Sanders campaign when they talk about it is absolutely right.

It’s ridiculous that we have this kind of money in politics." - George Clooney

Posted

Kakav trol :D Pa zašto je onda pristao da joj se prostituiše?

Posted

a ko zna ko tu kome duguje šta i kakve su neke ugovorne obaveze. ali baš imaš to (u usa) što možeš da kažeš šta misliš na tv-u. ako si džordž kluni.

• Create New...