Venom Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Mislim da se Sanders presao sa ovim poostravanjem govora prema Hillary. Ne zna se gde mu gore ide u poslednje vreme.
Eraserhead Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Moguce, no prvo su njemu napravili sacekusu u NY Daily News i onda je krenula ocekivana orkestrirana kampanja. A krugi ide u Treasury. Jebi ga morao je da bude spremniji. Covek se kandiduje za predsednika Amerike, a i znao je gde ide. Ne zna se gde mu gore ide u poslednje vreme. Naprotiv, u poslednje vreme mu ide dobro zato nisam siguran da je ovo zaostravanje retorike nuzno.
Budja Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Jebi ga morao je da bude spremniji. Covek se kandiduje za predsednika Amerike, a i znao je gde ide. Naprotiv, u poslednje vreme mu ide dobro zato nisam siguran da je ovo zaostravanje retorike nuzno. Ovaj, bezveze je da zvucis kao kolumnista Gardijana. Retoriku su prvo zaostrili Hilarini surogati a onda je odjednom Bernijeva retorika postala tema mainstream medija.
3opge Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Krugman debelo laze (nisu velike banke krive nego mali hrcki, how yes no) i brani zlobabu svim mogucim sredstvima. naravno da je zlobaba u panici posle 7 poraza u 8 drzava prva zapocela napade na Brnija najogavnijim naslovima po tabloidima i otvorenim pokusajem diskvalifikovanja u WPostu.
Eraserhead Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Ovaj, bezveze je da zvucis kao kolumnista Gardijana. Retoriku su prvo zaostrili Hilarini surogati a onda je odjednom Bernijeva retorika postala tema mainstream medija. Obostrano peckanje ide vec mesecima i to je sve deo igre. Ovo sada s tim ko je kvalifikovan a ko ne je poceo deda nakon njene izjave da nije "uradio domaci". Ovi iz tima Hillary su to jedva sacekali i poceli da pucaju iz teskog naoruzanja (ukljucujuci i onog za mizoginiju ). Ne mislim da je sva krivica njegova ali nisam siguran da mu ide u korist.
Weenie Pooh Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Ne znam o kakvom se zaoštravanju retorike priča, tj. ne znam zašto je odjednom problem reći da je protivkandidat nekompetentan da obavlja funkciju za koju se oboje kandidujete. Ako je principijelno pitanje bontona, jebiga, dobrodošli u 21. vek. Ako je pak do partijske lojalnosti, tj. nemoj da nam diraš HRC kad znaš da je potrebno da ostane immaculata da bi kasnije uspela da savlada desničarsku pošast...
Weenie Pooh Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Ne mislim da je sva krivica njegova ali nisam siguran da mu ide u korist. O ovome se može nagađati, ali Sanders je i dalje težak underdog - nije u poziciji da vozi nizbrdo i tako se nada pobedi. Luksuz tog steady the course pristupa od svih kandidata može samo HRC sebi da priušti. Deda, kao i svi preostali muški, prinuđen je da se kurobeca gde stigne da bi motivisao ljude i povećao izlaznost. Edited April 8, 2016 by Weenie Pooh
Budja Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Videcemo na sta ce ovo sa papom da izadje. Nije jasno da li je u pitanju neki levi skup, ili ce biti photo op. Ako je drugo, Sanders kao 1 drzavnik moze da parira Hilari. No, bne bih se iznenadio da i nju pozovu.
freakns Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Obostrano peckanje ide vec mesecima i to je sve deo igre. Ovo sada s tim ko je kvalifikovan a ko ne je poceo deda nakon njene izjave da nije "uradio domaci". Ovi iz tima Hillary su to jedva sacekali i poceli da pucaju iz teskog naoruzanja (ukljucujuci i onog za mizoginiju ). Ne mislim da je sva krivica njegova ali nisam siguran da mu ide u korist. ne znam sta smatras peckanjem? ako je peckanje da te NYTimes, Was Post, NBC i slicna glasila saplicu iz dana u dan, onda da, to je peckanje. ili ako smatras da je peckanje kada ceo vrh demokratske stranke, na celu sa uber droljom Debbie Wasserman radi sve sto moze da te izbaci iz trke, onda si opet u pravu... fazon je sto je baba pocela da krade dedine fazone pa sada trckara okolo i prica kako je ona protiv velikih banaka i wall streeta(Krugman je valjda skapirao da u to vise niko ne veruje, pa je obrnuo plocu kako banke nisu toliko zle). takodje pitanja intervju u Daily News koji kao da je pisala babina ekipa(sto je sasvim moguce jer nisu imali muda ni da se potpisu pojedinacno, vec su napisali da je interview radio daily news editorial team), je sve samo ne peckanje. ono je bio otvorni bezobrazluk, i mislim da je deda junacki idrzao, kapiram da su ocekivali da ce da popizdi, otera ih u pizdu materinu, i prekine intervju... da sam ja bio na njegovom mestu, na izlasku bi ih i pljunuo i posro im se na prag ja se slazem da mu mozda ne ide u korist ostrija retorika, ali on drugih oruzja nema. treba babu nazvati pravim imenom i onda pustiti glasace da odluce
3opge Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 ne znam sta smatras peckanjem? ako je peckanje da te NYTimes, Was Post, NBC i slicna glasila saplicu iz dana u dan, onda da, to je peckanje. ili ako smatras da je peckanje kada ceo vrh demokratske stranke, na celu sa uber droljom Debbie Wasserman radi sve sto moze da te izbaci iz trke, onda si opet u pravu... fazon je sto je baba pocela da krade dedine fazone pa sada trckara okolo i prica kako je ona protiv velikih banaka i wall streeta(Krugman je valjda skapirao da u to vise niko ne veruje, pa je obrnuo plocu kako banke nisu toliko zle). takodje pitanja intervju u Daily News koji kao da je pisala babina ekipa(sto je sasvim moguce jer nisu imali muda ni da se potpisu pojedinacno, vec su napisali da je interview radio daily news editorial team), je sve samo ne peckanje. ono je bio otvorni bezobrazluk, i mislim da je deda junacki idrzao, kapiram da su ocekivali da ce da popizdi, otera ih u pizdu materinu, i prekine intervju... da sam ja bio na njegovom mestu, na izlasku bi ih i pljunuo i posro im se na prag ja se slazem da mu mozda ne ide u korist ostrija retorika, ali on drugih oruzja nema. treba babu nazvati pravim imenom i onda pustiti glasace da odluce potpuno tacno.
Eraserhead Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Izgleda da je i Bernie shvatio da je trebalo da situaciju bolje hendluje. Sanders reverses: ‘Of course’ Clinton is qualified “On her worst day she would be an infinitely better president than either of the Republican candidates,” he said, heaping praise on his opponent in a similar fashion to what Clinton said the prior day in response to the Vermont senator doubling down on his sharp rhetoric. “I don’t know why he’s saying that, but I will take Bernie Sanders over Donald Trump or Ted Cruz anytime,” Clinton told reporters Thursday. Edited April 8, 2016 by Eraserhead
*edited by mod Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Serdar Vojvodisanje protiv zajednickog protivnika.
freakns Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 dobio deda i Wyoming, 56-44, ali u delegatima mu to dodje 7-7. ume ovaj caucus da zajebe brojeve :D
porucnik vasic Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 ne znam sta smatras peckanjem? ako je peckanje da te NYTimes, Was Post, NBC i slicna glasila saplicu iz dana u dan, onda da, to je peckanje. ili ako smatras da je peckanje kada ceo vrh demokratske stranke, na celu sa uber droljom Debbie Wasserman radi sve sto moze da te izbaci iz trke, onda si opet u pravu... fazon je sto je baba pocela da krade dedine fazone pa sada trckara okolo i prica kako je ona protiv velikih banaka i wall streeta(Krugman je valjda skapirao da u to vise niko ne veruje, pa je obrnuo plocu kako banke nisu toliko zle). takodje pitanja intervju u Daily News koji kao da je pisala babina ekipa(sto je sasvim moguce jer nisu imali muda ni da se potpisu pojedinacno, vec su napisali da je interview radio daily news editorial team), je sve samo ne peckanje. ono je bio otvorni bezobrazluk, i mislim da je deda junacki idrzao, kapiram da su ocekivali da ce da popizdi, otera ih u pizdu materinu, i prekine intervju... da sam ja bio na njegovom mestu, na izlasku bi ih i pljunuo i posro im se na prag ja se slazem da mu mozda ne ide u korist ostrija retorika, ali on drugih oruzja nema. treba babu nazvati pravim imenom i onda pustiti glasace da odluce Како би феноменално било да јој узме једну од великих држава. Мислим да би вештица доживела инфаркт. У другим вестима Бил, се пофркао са својима...
hazard Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 dobio deda i Wyoming, 56-44, ali u delegatima mu to dodje 7-7. ume ovaj caucus da zajebe brojeve :D Na Guglu piše deda dobio 156 glasova, a baba 124. Mis'im znam da u Vajomingu živi tipa 500-600 hiljada ljudi ukupno, ali izem ti kokus.
Recommended Posts