bigvlada Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Već imamo baba švabu a gledajući babin spisak donatora odlučiću se sa termin baba sera. Baba sera Nehumana osoba koja ucenjuje ljude i iskorišćava ih da uzme pare u momentima slabosti.
ObiW Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Da se vidi razlika u pitanju gde postoji konsensus i gde se vidi kakva je baba politicki gmizavac. Israel, he argued, is compounding the suffering with its own aggressive policies. Sanders called on Israeli Prime Minister Bibi Netanyahu to pull back settlements in the West Bank and turn over hundreds of millions of shekels in tax revenue to Palestinians. Jedva cekam dan kada ce deda sleteti u Jerusalem da u svojstvu americkog ministra spoljnih poslova saopsti Bibiju ovu vest. Kada sam rekao da bi Hilari najbolje zajebala Bernija tako sto bi mu dala mesto secretary of state, imao sam bas ovaj scenario u vidu. U 100 marke da ce, kad se vrati iz Jerusalema nazad u Vasington otici kod Babe u kabinet, i reci joj "mator sam ja za ovu zajebanciju, daj nadji nekog mladjeg". Sabre mnogo vole kad im deda-ujaci iz Bruklina popuju sta i kako sa Palestinom i Palestincima, taman kao sto Srbi vole kad im Stiv Hadzi-Prodanovic iz Cikaga prica o blagodetima GMO hrane i clanstva u NATO. dok baba (mizoginija alert!!!!) kaze sledece I would vigorously oppose any attempt by outside parties to impose a solution, including by the U.N. Security Council.” Ma da li to mene moje oci varaju, ili to ona preti vetom u savetu Ujedinjenih Nacija ?!?! O tempora, o mores!
ObiW Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Oko ISISa je blazi nego Cruz, oko Kosova neki citat mozda, mislim niko se danas time ne bavi. http://www.theguardian.com/us-news/2015/oct/13/donald-trump-foreign-policy-doctrine-nation-building Asked about Bill Clinton’s support for intervention in Kosovo in order to prevent ethnic cleansing in the 1990s, however, Trump allowed: “It’s OK, sure.”
Aion Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Orangutani su predivne zivotinje, nije fer da se pominju u ovako pezurativnom kontekstu samo zbog fizicke slicnosti sa jednim od predsednickih kandidata.
Takeshi Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 hilari i tramp najomrazeniji kandidati (po prvi put u istoriji).
Budja Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 http://www.theguardian.com/us-news/2015/oct/13/donald-trump-foreign-policy-doctrine-nation-building Ima i onaj pre sto godina sa Lari Kingom gde je govorio drugacije. No, jedno passing OK nije isto sto i milion ponavljanja oko ISISa.
Peter Fan Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Slusam danas isjecke iz govora mu na AIPAC. Realno, flip-flopovao je, a HRC i Kruz ga ismijali.
Meazza Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Orangutani su predivne zivotinje, nije fer da se pominju u ovako pezurativnom kontekstu samo zbog fizicke slicnosti sa jednim od predsednickih kandidata. U pravu si, nije u redu prema tim zivotinjama. Edited March 22, 2016 by IndridCold
ObiW Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Ima i onaj pre sto godina sa Lari Kingom gde je govorio drugacije. No, jedno passing OK nije isto sto i milion ponavljanja oko ISISa. Prvo je bilo "kad je to rekao, ko jos prica o Kosovu, daj neki link da vidimo" pa kad ti dadoh link iz intervjua objavljenog krajem prosle godine, e onda je "a pre 100 godina je govorio drugacije, kvalitet odobravanja intervencije nije isti u ta dva slucaja... " Tako i pre par nedelja. "USA smeju da ubijaju samo taoce iz banana drzava", a kad postavim link da su prosle godine na isti nacin ubili 1 Italijana i 1 Amerikanca, e onda je "kvalitet tih ubistava je ipak drugaciji, nije to isto..." kada wini vidi da je jama koju je iskopao preduboka, on prestane da kopa. A ti jok, ti u jamu ubacis i vrecu dinamita, da produbi zlu ne trebalo. Edited March 22, 2016 by ObiW
Weenie Pooh Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 kada wini vidi da je jama koju je iskopao preduboka, on prestane da kopa. A ti jok, ti u jamu ubacis i vrecu dinamita, da produbi zlu ne trebalo. Ti živiš u nekom svom privatnom svetu, o kralju beskonačnog prostora.
ObiW Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Ti živiš u nekom svom privatnom svetu, o kralju beskonačnog prostora. Dočim The Master of Weenie Universe rutinski štancuje komentare pune patosa o članku koji nije ni pročitao od početka do kraja. Bruka.
Indy Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Jedva cekam dan kada ce deda sleteti u Jerusalem da u svojstvu americkog ministra spoljnih poslova saopsti Bibiju ovu vest. Kada sam rekao da bi Hilari najbolje zajebala Bernija tako sto bi mu dala mesto secretary of state, imao sam bas ovaj scenario u vidu. U 100 marke da ce, kad se vrati iz Jerusalema nazad u Vasington otici kod Babe u kabinet, i reci joj "mator sam ja za ovu zajebanciju, daj nadji nekog mladjeg". Sabre mnogo vole kad im deda-ujaci iz Bruklina popuju sta i kako sa Palestinom i Palestincima, taman kao sto Srbi vole kad im Stiv Hadzi-Prodanovic iz Cikaga prica o blagodetima GMO hrane i clanstva u NATO. Neverovatno kol'ko si ti vickast pojedinac.
Budja Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Interesantno je da postoje 2 izuztka njegovog non-interventionist stava: ISIS i Kosovo. Oko ISISa je blazi nego Cruz, oko Kosova neki citat mozda, mislim niko se danas time ne bavi. Asked about Bill Clinton’s support for intervention in Kosovo in order to prevent ethnic cleansing in the 1990s, however, Trump allowed: “It’s OK, sure.” Prvo je bilo "kad je to rekao, ko jos prica o Kosovu, daj neki link da vidimo" pa kad ti dadoh link iz intervjua objavljenog krajem prosle godine, e onda je "a pre 100 godina je govorio drugacije, kvalitet odobravanja intervencije nije isti u ta dva slucaja... " Tako i pre par nedelja. "USA smeju da ubijaju samo taoce iz banana drzava", a kad postavim link da su prosle godine na isti nacin ubili 1 Italijana i 1 Amerikanca, e onda je "kvalitet tih ubistava je ipak drugaciji, nije to isto..." kada wini vidi da je jama koju je iskopao preduboka, on prestane da kopa. A ti jok, ti u jamu ubacis i vrecu dinamita, da produbi zlu ne trebalo. Iskusno si preskocio drugi deo moje reakcije, "danas se time niko ne bavi". Cini mi se da dve reci "OK, sure" upravo to govori.
Budja Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 John Wagner @WPJohnWagner 7h7 hours ago Bernie Sanders picks up his 27th superdelegate: Danica Oparnica, the DNC's ethnic council vice chair from Arizona http://www.huffingtonpost.com/danica-oparnica/remembering-my-immigrant-_b_5527550.html
Budja Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dobra je baba "unrealistic", inace da je realistic bilo bi ok. Republican frontrunner Donald Trump said the U.S. should close all borders until we figure out what's going on. Clinton called that tactic "unrealistic.""It's unrealistic to say we're going to completely shut down our borders to everyone," Clinton said on NBC'sTODAY show Tuesday morning. "That would stop commerce for example and that is not in anybody's interest. But we have to do a much better job in coordination with the Europeans on tracking and following anyone who has any connection with terrorism."
Recommended Posts