Weenie Pooh Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Mizoginija! Why do they hate Hillary Clinton so much? http://edition.cnn.com/2016/03/20/opinions/why-the-hate-for-hillary-clinton-opinion-parini/index.html "Clinton gets slammed for "shouting" and not smiling enough, though these are criticisms we don't hear about the male candidates. The main thing to dislike about Hillary Clinton seems to be her gender, and one can only begin to imagine the kind of language Donald Trump will summon in the general election." Da nije tužno bilo bi smešno. Uzmeš primedbu nekog nebitnog idiota ("Mnogo viče, što nije nasmejana i vesela?") i onda kažeš eto, to je glavna kritika, to joj ceo svet zamera. Mrze je zato što je žensko! Zamislite samo kako će je vređati Trump kad počne generalka, uf uf, moramo svi da stanemo iza nje Tek ovo kako je u stvari liberalna boli od gluposti. Pozivati se na to koliko je puta glasala isto kao njen protivkandidat, jebote, da nema ovoliku prednost to bi zvučalo kao potezi očajnika. Kačio je neko onaj SNL skit gde se pretvara u Bernija? Ove teze koje svako malo neko izluči u javnost su life imitating art imitating life.
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 ....jebote, da nema ovoliku prednost... ... ali, avaj, ona ima ovoliku prednost. Pati.
dragance Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Tvoj problem i bahatost obracanjem drugim forumasima je nesto sto sam primetio kod tebe vec duze vremena. Mislim, zabole me, ali ti je ponasanje na nivou nekog ko je za pizdu, a ne ono sto sam ocekivao od tvog opusa. Previse navijacki gledas na sve ovo.
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 compassionate Compassionate: Svaki uspesni politicar ima svoj compassionate moment. Evo da vam osvezim pamcenje sa domaceg terena: secate se sta je Djindjic rekao jednoj starijoj gospodji koja mu se zalila da ima veliki stan pa joj je i infostan skup? Ne? Rekao je: gospodjo, prodajte stan, pa kupite manji.
Budja Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Svaki uspesni politicar ima svoj compassionate moment. Evo da vam osvezim pamcenje sa domaceg terena: secate se sta je Djindjic rekao jednoj starijoj gospodji koja mu se zalila da ima veliki stan pa joj je i infostan skup? Ne? Rekao je: gospodjo, prodajte stan, pa kupite manji. Bese li to Djindjic ili Kori?
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Tvoj problem i bahatost obracanjem drugim forumasima je nesto sto sam primetio kod tebe vec duze vremena. Mislim, zabole me, ali ti je ponasanje na nivou nekog ko je za pizdu, a ne ono sto sam ocekivao od tvog opusa. Previse navijacki gledas na sve ovo. Pa kako da ti kazem, prema svecu i tropar. U prethodna dva izborna ciklusa topik sa americkim izborima je bio sasvim pristojan, ali sada je diskusija pala na nivo navijanja na vecitom derbiju, a meni uopste ne predstavlja problem da se prilagodim.
Budja Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Pa kako da ti kazem, prema svecu i tropar. U prethodna dva izborna ciklusa topik sa americkim izborima je bio sasvim pristojan, ali sada je diskusija pala na nivo navijanja na vecitom derbiju, a meni uopste ne predstavlja problem da se prilagodim. Svakako je bio na nivou, narocito kada je jadni Rodja bio podjebavan kao 1 navijac Obabe te 2008.
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Svakako je bio na nivou, narocito kada je jadni Rodja bio podjebavan kao 1 navijac Obabe te 2008. Svakako Rodja nije rekao "Obama ce u belu kucu samo preko mene mrtvog!". Ili McCain, svejedno.
Eraserhead Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Kad ga vec pomenu, McCain je bio gospodin covek za 90% republikanskih kandidata u ovom ciklusu.
frn1782 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Svaki uspesni politicar ima svoj compassionate moment. Evo da vam osvezim pamcenje sa domaceg terena: secate se sta je Djindjic rekao jednoj starijoj gospodji koja mu se zalila da ima veliki stan pa joj je i infostan skup? Ne? Rekao je: gospodjo, prodajte stan, pa kupite manji. Baba nije uspesan politicar nego lakej krupnog kapitala.Toliko je uspesna na funkciji da joj se smesi corka.Meni je Djindjicev saosecajan momenat ipak ono "kome je do morala nek ide u crkvu."A Babu ces morati malo vise da se potrudis da prodas i iz nekog drugog ugla.Sivise je to providno i ne prilici njenom karakteru da izigrava ucviljenu zenu zrtvu.
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Baba nije uspesan politicar nego lakej krupnog kapitala. Znas kako znam da nisi procitao link koji sam postavio vec samo ono sto sam podvukao? As for Wall Street: The financial industry has supplied roughly 3.9% of Clinton's funding, or 7% if you count money from related PACs. She did, of course, make a fair number of speeches to big banks -- though by no means did the bulk of her income as a speaker derive from those speeches. And what did Wall Street get for its money? Not much. In the Senate, she voted for TARP, the Bush plan to bail out the banks. But this was a wise move, in my view, helping to rescue an economy in free fall. She argued from the floor: "For two years, I and others have called for action as wave after wave of defaults and foreclosures crashed against communities and the broader economy." She has, in fact, called for a tax on high frequency trading, the sort of maneuvering that puts people's retirement savings at risk. Toliko je uspesna na funkciji da joj se smesi corka. Znas kako znam da si od skora poceo da pratis americku politiku?
Weenie Pooh Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 ... ali, avaj, ona ima ovoliku prednost. Pati. Opet spektakularno mašiš poentu. Baba može da ima prednost koliku hoće, to ne menja činjenicu da je taj CNN tekst očaj živi. Da hoće čovek otvoreno da napiše "Obraćam se Sandersovim biračima i apelujem na njih da glasaju za Hillary jer je sve to u suštini jedno te isto, hashtag samo da ne dođe Trump", bilo bi sasvim razumljivo. Ali on umesto toga laže i maže na dva fronta istovremeno u pokušaju manipulacije kog bi se i Mali Perica postideo. Sa jedne strane kenja kako se sve kritike HRC svode na mizoginiju, sa druge kenja kako je HRC suštinski Sanders sa vaginom i bogatim iskustvom. Beda na šesti stepen.
ObiW Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Da hoće čovek otvoreno da napiše "Obraćam se Sandersovim biračima i apelujem na njih da glasaju za Hillary jer je sve to u suštini jedno te isto, hashtag samo da ne dođe Trump", bilo bi sasvim razumljivo. Ali on je to i rekao na samom pocetku teksta: Although I voted in the primary for Bernie Sanders, my senator from Vermont, I don't dislike Clinton in the least. Quite the opposite. I will happily vote for her in November. A onda u sredini teksta ima i "sve je to jedno te isto": She is, plainly, more centrist than Sanders on most issues -- but the differences between them are hardly vast. A ima i "Trump je mnogo gori" By contrast, only 9% of the statements made by Donald Trump and reviewed by Politifact were rated "true" or "mostly true." More than three quarters of Trump's statements were rated "mostly false," "false" or "pants on fire." Elem, autor je uradio sve sto si ti rekao da je trebao da uradi
Meazza Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Baba je hladnokrvni reptil, a Trump mahniti mužjak orangutan koji brani teritoriju. Što se mene tiče, definitivno bih bio beli listić.
Recommended Posts