Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Cd0oBozUkAA1e7z.jpg

Nisam video ranije, a ne znam gde drugo da stavim. Dug je period, nije mnogo ni bitno, no izgleda kao motley crew :D

stvani plaćenik

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Bernie Sanders has a lead in raising money from yoga instructors." Well no surprise there. :D

Posted (edited)

Ucitavas. Baba i deda se ustalilo, vise zbog tog kontrasta izmedju Sandersa i HRC, a nije ni pezorativno. Da je zovemo "bakica" ili "bakuta", da li bi mislio da je pezorativno?

Mislim, pokusavas da nadjes nesto da bi kontrirao, skrenjivanjem sa glavne teme - koliko je HRC politicar bez trunke integriteta.

Pa da, zato je i pre 8 godina bila Obaba a Merkel isto tako - zbog Sandersa.

A glavna tema, hm, prebacivanje nedostatka licnog integriteta vs. Trump koji ga kao ima. Licni integritet je poslednje sta ce igrati znacajnu ulogu u ovoj kampanji.

kako je samo anduril majstorski usrao ovaj topik, srce mu se cepa zbog jadne babe ko isprane gace.

Ne brini, za fekalisanje si zaduzen ti pa se necu duze zadrzavati.

Ne vidim razliku jer je rec o forumu a ne javnom prostoru gde se, kako sam ilustrovao u nekoliko primera, licni nadimci liberalno koriste za fizicke osobine.

Sto se javnog prostora tice, Hilari niko nije nazvao babom, ali se uprkos tome malo-malo Bernijeve pristalice ("Berni-bros") optuzuju za mizoginiju kada ukazu na politicke nedoslednosti babe™.

Pa niko ne brani PPP navijacima da nazivaju koga hoce kako hoce. Sve OK. Ja samo kazem da je to mizoginija sto se ocekivano i poklapa sa politickim preferencama onih koji ga podrzavaju.

A sto se tice zenske karte na koju igra Hilari, pa u sukobu sa Trampom i ovima sto ga podrzavaju, naravno da treba da je igra posto covek prodaje sovinizam svih vrsta kao nesto kul i novo u politici.

Edited by Anduril
Posted

Pa niko ne brani PPP navijacima da nazivaju koga hoce kako hoce. Sve OK. Ja samo kazem da je to mizoginija sto se ocekivano i poklapa sa politickim preferencama onih koji ga podrzavaju.

A sto se tice zenske karte na koju igra Hilari, pa u sukobu sa Trampom i ovima sto ga podrzavaju, naravno da treba da je igra posto covek prodaje sovinizam svih vrsta kao nesto kul i novo u politici.

Uobicajena andurilovska zamena teza.

Ja o tome kako Bernija optuzuju za mizoginiju, a Anduril o Trampu.

Posted

Kako se zahuktalo u komentarima da li je Kasich srpsko ili hrvatsko prezime, a njemu otac Ceh a majka iz Hrvatske. :lol:

Posted

Kako se zahuktalo u komentarima da li je Kasich srpsko ili hrvatsko prezime, a njemu otac Ceh a majka iz Hrvatske. :lol:

Druga generacija?

Posted

Druga generacija?

Majka mu je rodjena ovde a otac je imigrant koliko sam shvatio.

Posted

Majka mu je rodjena ovde a otac je imigrant koliko sam shvatio.

U jebote, pa i on podleze diskvalifikaciji  :fantom:

Posted

Ako je neko potomak orangutana, moze li taj da bude predsednik?

Posted

Prvo koleno; potencijalni otac je ziveo u zooloskom vrtu u Bruklinu.  Ne znam sta Ustav SAD kaze o potomcima ciji preci pripadaju drugoj zivotinjskoj vrsti - mogu li potomci da budu predsednici.

Posted

Znaci, mislis da je OK sistematski koristiti "baba" kao pezorativ za zenske politicare poput Hilari, Merkel, itd.?

nije jer baba je samo jedna :fantom:

Posted

Ako je neko potomak orangutana, moze li taj da bude predsednik?

Ako je orangutan predak rodjen na americkoj terirtoriji, naravno da moze.  Ako je kao mladunce ili odrasli primerak doveden iz Indonezije, onda ne moze. 

Posted

Tatko ima domicil u Bruklinskom zooloskom vrtu (ne zna se da li je rodjen ili je legalno imigrirao) a mladunce je rodjeno u SAD.

• Create New...