Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

S tim sto nema politickog pokreta ako nema za sta da se bori.

Nisam siguran da nije bolje da sada odustane i da u tisini gradi nesto sa omladinom nego da istrajava na predsednickoj trci koja je sada irelevantana. Prosto, niko ga nece konstatovati.

Kako nema za šta da se bori? Pa za nekakvu socijaldemokratičniju Ameriku valjda, kao što se Tea Party bori za to da sve bude belcima potaman zauvek. Veći je tu problem što reče Dimitrije da ne vidim nekog naslednika Sandersove politike, ali to ne znači da ih nema tj. da neće da se pojave. Berni jeste stara kajla, ali realno ko je čuo za njega do pre godinu dana?

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bernie vodi u najmanje bitnoj drzavi - Misuriju.  :fantom:

Posted

imas ovde Borka.  :s_a:

Nema sanse da za mog zivota Srbija ima socijal-demokratiju.  Niti ima politicare, niti narod hoce tako nesto.  Imao sam u vidu Cesku republiku gde sam domazet.

Posted

Kako nema za šta da se bori? Pa za nekakvu socijaldemokratičniju Ameriku valjda, kao što se Tea Party bori za to da sve bude belcima potaman zauvek. Veći je tu problem što reče Dimitrije da ne vidim nekog naslednika Sandersove politike, ali to ne znači da ih nema tj. da neće da se pojave. Berni jeste stara kajla, ali realno ko je čuo za njega do pre godinu dana?

Ja nisam optimista.  Pre par godina su imali "setnju" ulicama americkih gradova i sve se zavrsilo kao svojevremeno beogradska Setnja. 

Posted

Ja ne mogu da verujem da ne postoji politicar izmedju 35-45 koji gleda svu ovu "feel the Bern" ekipu, vecina 18-30 godina, nekih totalno novih i drugacijih pogleda na svet i ne vidi priliku da postane naslednik Bernija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ja ne mogu da verujem da ne postoji politicar izmedju 35-45 koji gleda svu ovu "feel the Bern" ekipu, vecina 18-30 godina, nekih totalno novih i drugacijih pogleda na svet i ne vidi priliku da postane naslednik Bernija.

Био је већ Обама.

Posted

Био је већ Обама.

Tacno.  Samo sto nas je Obama sve povukao za nos i okrenuo se prema centru.

Posted

Tacno.  Samo sto nas je Obama sve povukao za nos i okrenuo se prema centru.

Kako cete praviti Obamu od blata.

Posted

Ako Tramp dodje na vlast, i Dzordza W. Busa cemo praviti od blata.  Ako Klintonka doje na vlast, bice slicno kao sada.

Posted

evo ga kruz, blagosilja sve, ima prednost nad trumpom od 0.1% u mIssouriju.

za sada.

Posted

nestvarno iritantan lik

Posted

Trenutno je Hilarino razvaljivanje Trampa u novembru otprilike najbolje što bi GOPu moglo da se desi

Posted

nestvarno iritantan lik

"A nasty guy", sto bi rekao Trump.

Trenutno je Hilarino razvaljivanje Trampa u novembru otprilike najbolje što bi GOPu moglo da se desi

Trenutno je Hilarino razvaljivanje bilo kog GOP kandidata u novembru otprilike nesto najbolje sto bi GOP moglo da se desi.

Tacno. Samo sto nas je Obama sve povukao za nos i okrenuo se prema centru.

Malo ste preostri prema Obami, Mr. Dimitrije. Imam utisak da bi ste za 7 godina isto tako pricali i o Sandersu kad bi bio izabran ovog novembra.

A sem toga Obama je prakticno deo politicke istorije. Zanimljiva je ovolika podrska Sandersu nakon silnog razocaranja tih istih glasaca Obamom.

Posted

Malo ste preostri prema Obami, Mr. Dimitrije. Imam utisak da bi ste za 7 godina isto tako pricali i o Sandersu kad bi bio izabran ovog novembra.

A sem toga Obama je prakticno deo politicke istorije. Zanimljiva je ovolika podrska Sandersu nakon silnog razocaranja tih istih glasaca Obamom.

Moguce.  Sedam godina je puno a politicari (i njihovi glasaci) su lako kvarljiva roba.  Sandersovi glasaci = Svi Obamini glasaci - Obamini manjinski glasaci.  Mislim da da je onaj deo glasaca koji je namirisao socijal-demokratiju u Obaminoj kampanji pre 8 godina ostao privrzen toj ideji i glasao za Sandersa.  Vecina manjinskih glasaca nije glasala za Obamu zbog socijal-deomokratije, vec zato sto je ocekivala da ce on da se zauzme za njihove probleme.  To sada ocekuje od Klintonke i zato glasa za nju.

Posted (edited)

Ма јакако, троцкисти и социјалдемократе...остало фашисти...а онда тоцкисти преименују социјалдемократе у фашисте...Како прогресивно...да цвета један цвет. Мој.

Edited by porucnik vasic
  • Create New...