Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Duh radulovštine obuzeo forum. Babu nisam ni spominjao.

Poenta je da deda vergla, lepo vergla, ali opet samo vergla. Ništa konkretno.

Babu sam gledao do pola, i ona je ista, ali od nje nisam više ni očekivao.

Edited by Dr Arslanagić
Posted

S obzirom da gledaš takmičenje u verglanju, ne znam šta si očekivao. 

Posted

da zakljucimo da su svi oni isti, pa da polegamo?

Posted

Pa ne znam, ako ga pitaju gde će naći novac za ukidanje tuition fees, da bude malo precizniji od I can assure you, we'll find the money

Posted (edited)

Može, sa nadom u konkretnije sutra.

@Arslanagić: Više puta je na to odgovarao prebacivanjem lopte na taxing the 1% of the 1% ili kako ih već zove, uz podsećanje da žive u najbogatijoj zemlji na svetu. Valjda je dovoljno jasno šta planira. 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Duh radulovštine obuzeo forum. Babu nisam ni spominjao.

Poenta je da deda vergla, lepo vergla, ali opet samo vergla. Ništa konkretno.

Babu sam gledao do pola, i ona je ista, ali od nje nisam više ni očekivao.

Arslanagicu, Arslanagicu, sta cemo sa tobom, Arslanagicu... Evo priznaj da volis babu i olaksaj sebi situaciju.

Posted

Arslanagicu, Arslanagicu, sta cemo sa tobom, Arslanagicu... Evo priznaj da volis babu i olaksaj sebi situaciju.

Zvucis kao babin pi ar.

Posted

Pusti sad Arslanagica, nego sta da se radi sutra, ciji listic da uzmem, za/protiv koga da glasam? 

Posted

Pusti sad Arslanagica, nego sta da se radi sutra, ciji listic da uzmem, za/protiv koga da glasam? 

Ne znam pravo da ti kazem. Posle odgledanih x debata dodje mi da "zaokruzim" Kejsika

Posted

Kasic je najbolji - steta da u USA sve zavisi od PR i profila, inace bi bio ne samo odlican GOP nominee, vec verujem i solidan predsednik.

Go Buckeyes! :)

Posted

Ne znam pravo da ti kazem. Posle odgledanih x debata dodje mi da "zaokruzim" Kejsika

Tako je!

On najvise hoce da stane na rep Putleru.

Posted

Tako je!

On najvise hoce da stane na rep Putleru.

Putler je tu najmanje bitan

Posted

Putler je tu najmanje bitan

Stvarno?  :ohmy:

Posted

Izgleda da cu i da glasam za Casicha sutra. To i za primary challengere ovih smradova Burra i McCroryja. Necu da se mesam u DEM fights, nek se krljaju sami, ionako cu za pobednike da glasam u novembru

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Create New...