Dr Arslanagić Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) Duh radulovštine obuzeo forum. Babu nisam ni spominjao. Poenta je da deda vergla, lepo vergla, ali opet samo vergla. Ništa konkretno. Babu sam gledao do pola, i ona je ista, ali od nje nisam više ni očekivao. Edited March 14, 2016 by Dr Arslanagić
Weenie Pooh Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 S obzirom da gledaš takmičenje u verglanju, ne znam šta si očekivao.
Dr Arslanagić Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Pa ne znam, ako ga pitaju gde će naći novac za ukidanje tuition fees, da bude malo precizniji od I can assure you, we'll find the money.
Weenie Pooh Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) Može, sa nadom u konkretnije sutra. @Arslanagić: Više puta je na to odgovarao prebacivanjem lopte na taxing the 1% of the 1% ili kako ih već zove, uz podsećanje da žive u najbogatijoj zemlji na svetu. Valjda je dovoljno jasno šta planira. Edited March 14, 2016 by Weenie Pooh
Eraserhead Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Duh radulovštine obuzeo forum. Babu nisam ni spominjao. Poenta je da deda vergla, lepo vergla, ali opet samo vergla. Ništa konkretno. Babu sam gledao do pola, i ona je ista, ali od nje nisam više ni očekivao. Arslanagicu, Arslanagicu, sta cemo sa tobom, Arslanagicu... Evo priznaj da volis babu i olaksaj sebi situaciju.
ObiW Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Arslanagicu, Arslanagicu, sta cemo sa tobom, Arslanagicu... Evo priznaj da volis babu i olaksaj sebi situaciju. Zvucis kao babin pi ar.
WTF Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Arslanagicu, Arslanagicu, sta cemo sa tobom, Arslanagicu... Evo priznaj da volis babu i olaksaj sebi situaciju. Pusti sad Arslanagica, nego sta da se radi sutra, ciji listic da uzmem, za/protiv koga da glasam?
Eraserhead Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Pusti sad Arslanagica, nego sta da se radi sutra, ciji listic da uzmem, za/protiv koga da glasam? Ne znam pravo da ti kazem. Posle odgledanih x debata dodje mi da "zaokruzim" Kejsika
dragance Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Kasic je najbolji - steta da u USA sve zavisi od PR i profila, inace bi bio ne samo odlican GOP nominee, vec verujem i solidan predsednik. Go Buckeyes! :)
Budja Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Ne znam pravo da ti kazem. Posle odgledanih x debata dodje mi da "zaokruzim" Kejsika Tako je! On najvise hoce da stane na rep Putleru.
Eraserhead Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Tako je! On najvise hoce da stane na rep Putleru. Putler je tu najmanje bitan
WTF Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Izgleda da cu i da glasam za Casicha sutra. To i za primary challengere ovih smradova Burra i McCroryja. Necu da se mesam u DEM fights, nek se krljaju sami, ionako cu za pobednike da glasam u novembru Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts