Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Realno, nema sreće za Ameriku, a ni planetu, dokle god se glasovi poorly educated trumpista i slične stoke broje kao oni od Elon Muska ili Weenie Pooha. 

Ima - check and balances. Cak i da Trump pobedi bice ogranicen sistemom po mnogim pitanjima. Moze to da se uspostavi i kao lek za trenutno otrovnu atmosferu izmedju partija. Sukob na relaciji predsednik Trump i Kongres/Senat lako moze da promeni citavu unutrasnju dinamiku americke politike.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kako B92 javlja, Trump "ubedljivo" porazen u Vajomingu i distriktu.  :lolol:

@Anduril: kongres/senat, koliko znam kontrolisu republikanci, tako da bi to bio sukob unutar stranke. 

vec sam napisao, ali ajde jos jednom. ne verujem da bi bez ovih protesta ostalo nepoznato kakvi su govori Trumpa i ko ga podrzava, a ko ne. 

ne znam sto se forumasi ovde (a odande) toliko sekiraju oko Trumpa. tip je obican lakrdijas, danas kaze "I like Ted", sutra "lying Ted" na skupu. juce je govorio kako je Hillary dobar politicar i kako mu se ona svidja, sad je pljuje. 

preko 20 godina je imao drasticno suprotne stavove, podrzavao je republikance i demokrate. zato i republikancima ne smetaju njegovi stavovi (nisu ni oni bitno drugaciji), smeta im to sto neko takav uzurpira partiju, sa stavovima koje je zauzeo prekjuce. 

i na Cruzovim mitinzima se moze cuti "Cruz, Cruz, Cruz" i na njegovim mitinzima je bilo ljudi koji su "zalutali" na njegov skup u New Hampshire - u. samo Cruz nema toliku medijsku paznju. zato je Cruz ozbiljan u onome sto govori, prosto jer su mu to principi koje zastupa kroz citavu politicku karijeru. 

Posted

Омашио си лопту Инди.  Не ради се о Трампу него о принципу. Када себе самог поставиш као меру ствари, а оне друге кано стоку, чиниш потпуно исти преступ као онај коме замераш фашизам примитивлук и још понешто...само што овај пут критеријум није ислам, или начин на који си дошао у САД већ да ли волиш да затакнеш пиштољ за појас, пијеш лоше пиво, једеш нагорело парче млевеног меса и наравно гласаш уза Трампа. 

Na sta se odnosi mleveno meso?

Posted

Trump reads 70s song as terrorism fable

Trump ends his rally with an appropriately surreal choice: “a song that is also a poem” – about “terrorism”. “Just listen, you’re going to love this.”

“On her way to work one morning,
Down the path along the lake,
A tender hearted women,
Saw a poor half frozen snake.

“His pretty colored skin had been all frosted with the dew
I’ll take care of you
Take me in oh tender woman,
Take me in for heaven’s sake
Sighed the broken snake.

“She wrapped him up all cozy,
In a curvature of silk,
And then laid him by the fireside,
With some honey and some milk.

The woman finds the snake “totally revived”. She “clutched it to her bosom / You’re so beautiful she cried.”

The twist: “instead of saying thank you, that snake gave her vicious bite.”

“Oh shut up silly woman,
Said the reptile with a grin,
You knew damn well I was a snake before you took me in.”

He didn’t write the poem. He urges the crowd to vote. “Right? Does everybody sort of get it?"

:Hail::isuse: :Hail:

Posted

Sanders ispaljuje fraze. Spisak lepih želja i ništa više od toga.

Posted

Cekaj, zar nismo ovde utvrdili da je Brni™ najbolji kandidat?  Sta bi ti, da pobedi Baba™?  :fantom:

Posted

Cekaj, zar nismo ovde utvrdili da je Brni™ najbolji kandidat?  Sta bi ti, da pobedi Baba™?  :fantom:

Tumacim Arslanagicev post kao apsolutnu a ne relativnu kvalifikaciju.

To sto Berni jednim delom ispaljuje fraze svakako ne znaci da su ostali kandidati bolji. Naprotiv.

Posted

docim baba svojim recima kreira Higgsove bozone i odmah omasovljuje ono sto izrekne.

oce to

Posted

Arslanagicu zasto volis babu toliko?

• Create New...