Eraserhead Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Mislim, ako su se stvarno predstavili kao Bernijevi supporters, Hilari mora da otvara sampanjac sada. Ono, ako dodju Berni i Tramp, bice gradjanskog rata. Ja nudim stabilnost. Ne. Grupa se nigde nije zvanicno predstavila. Videlo se da neki nose Bernie majice i transparente i skabdirali su berniju. Mislim da se radi o tome sto je u grupi bilo dosta "ekstremnih" liberala. U medijima se koliko ja vidim to uopste ne potencira. Akcenat je 100% na Trampu.
teacher Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ne. Grupa se nigde nije zvanicno predstavila. Videlo se da neki nose Bernie majice i transparente i skabdirali su berniju. Mislim da se radi o tome sto je u grupi bilo dosta "ekstremnih" liberala. U medijima se koliko ja vidim to uopste ne potencira. Akcenat je 100% na Trampu. neki su nosili i majice star warsa, mora da su direktno instruirani od strane snokea da implementiraju gulage... šalu™ na stranu, sanders je skoro u isto vreme imao miting, gde je prva rečenica bila: we want to bring people together. mislim da čak ni wsj ni washington post nemaju obraza da ovo povežu sa sandersovom kampanjom.
Њујоркер Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 true. cini mi se da je Cruz to rekao na jednoj debati: svaki kandidat mora imati podrsku "Reganove koalicije": evangelisti, libertijanci i konzervativci. cemu sluze ta podrzavanja? evo, sad sam pogledao za 2012: sto je dovelo do toga da Romney dobije podrsku 2061 delegata, a Santorum samo 9 (Gingrich ima 0). da li bi ovako moglo i sada: Cruz i Rubio/Kasich podrze Kasicha/Rubia, ako Trump skupi samo 1000 delegata? bold 1 pa ono tipa, ja vise ne trcim, a ti kao moj glasac ne znas kud ces, oli preskocis prajmari, oli glasas; pa te ja onako uputim na koga treba podrzavajuci Janka/Marka bold 2 da
Indy Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Naravno da imaju, ali jedna je stvar protestovati napolju a druga upasti na miting unutra prerusen. Zajebali su ga do mojega. Misaoni eksperiment: Sta bi bilo da su Trampovci na slican nacin upali na Hilarin miting. Ne znam sta bi bilo kad bi bilo, samo znam da se Trump zalio na nedovoljno grubosti prema protestantima, i to konzistentno. https://theintercept.com/2016/03/11/trumps-good-old-days-when-battering-protesters-was-celebrated-in-the-white-house/
Dr Arslanagić Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Na koga li mislis. Na one koji izazivaju nasilje i, po svemu sudeci, čine štetu Sandersu.
Weenie Pooh Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Izlaze mu u susret. Gore od tog lakta u lice je reakcija policije - žrtvu baci na zemlju i klekni joj na leđa, o napadaču ne brini. Deda je posle pred kamerom objasnio da je crnca nabo u lice jer nije dovoljno Amurikanac, te da će, ako bude opet došao, možda morati da ga ubiju.
3opge Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Brni pobedio: sudija iz Ohaja odlucio da sedamnaestogodisnjaci mogu da glasaju
Budja Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ne. Grupa se nigde nije zvanicno predstavila. Videlo se da neki nose Bernie majice i transparente i skabdirali su berniju. Mislim da se radi o tome sto je u grupi bilo dosta "ekstremnih" liberala. U medijima se koliko ja vidim to uopste ne potencira. Akcenat je 100% na Trampu. Dovoljna je jedna prolazna recenica, i nema potrebe za potenciranjem. Takodje je zanimljivo kolika su govna ovi GOPeri.Sada gengbenguju Trampa zbog mitinga koji je otkazan, a pre dva dana im je na debati CNN dao otvaranje u vezi nasilja na Trampovim skupovima i oni su se kao poslednje sline povukli na rezervni polozaj optuzivanja Obame za podele.
WTF Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Dovoljna je jedna prolazna recenica, i nema potrebe za potenciranjem. Takodje je zanimljivo kolika su govna ovi GOPeri.Sada gengbenguju Trampa zbog mitinga koji je otkazan, a pre dva dana im je na debati CNN dao otvaranje u vezi nasilja na Trampovim skupovima i oni su se kao poslednje sline povukli na rezervni polozaj optuzivanja Obame za podele. Rubio je sinoc prakticno istovremeno okrivio i Trumpa i Obamu za desavanje u Chicagu. Koliki je on debil, kako sam srecan sto ga je Kasich onako polio govnima. Izlaze mu u susret. Gore od tog lakta u lice je reakcija policije - žrtvu baci na zemlju i klekni joj na leđa, o napadaču ne brini. Deda je posle pred kamerom objasnio da je crnca nabo u lice jer nije dovoljno Amurikanac, te da će, ako bude opet došao, možda morati da ga ubiju. Panduri jedva docekali da se najebu keve random crncu. Deda sto je spicio crnca jeste da ima 78 godina, ali je bivsi profesionalni bokser, sto objasnjava kvalitetni right hook.
Weenie Pooh Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Jel' se u boksu isto udara laktom iz profila?
Tutankamon Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Malo su ga isprepadali... https://www.youtube.com/watch?v=GkrqeyPKAJI
Weenie Pooh Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Stephen Walker2 hours ago (edited)I swear to god, if Trump gets assassinated, liberals are going down and it will be violent. After all, they won't touch a gun and consistently hate and demean the military and police force so we know who will win if that happens. And I say this as a soldier. I and every veteran I know are vehemently against the liberals who are constanlly degrading us. "Ako ga ubiju liberali, potamanićemo ih jer su pičketine koje ni ne smeju da se late oružja A ne cene vojsku i policiju, znači znamo šta će biti. Veterani FTW."
mackenzie Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Možemo zaključiti da je američki intervencionizam stvorio gomilu budala koji bi da poubijaju liberale. Šta kaže Bernie o američkoj spoljnoj politici, nisam se nešto načitao nekih članaka o tome. Za Hilari znamo da laže...
3opge Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 nije to zabrinutiost za trumpa, to je de facto poziv da se likvidira Brni.
Recommended Posts