Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Болд први духовито, видети под Ромни, Мекејн,Буш Други, Буш Први...сад Буш Трећи,Рубио, Касић.

Болд други. Којих класичних конзервативаца? Оних што су база побробјонаних горе?  Класични козервативци сигурно не гласају за кандидате Карла Рова, осим кад не морају. А овај пут неће морати.

Nego za koga ce klasicni konzervativci da glasaju?  

I kako se Romney recimo nije pomerao u centar?  Na kraju 2. lii 3, general election debate bio je u fazonu "slazem se sa 99% sa Obamom, ajde glasajte za mene ja sam bar beo".  McCain se isto pomerao u centar ali onda je napravio gresku zvanu Sara Palin.

Nadjoh na realclearpolitics neki clanak o tome kako su neocon strano telo u GOPu i kako ce biti sasvim prirodno da podrze babu. Ne secam se izvora (da procenim kolicinu bias-a).

GOP je takav Frankenstein raznih interesnih grupa i single issue glasaca, da prakticno svako tamo moze da se nazove "stranim telom".  Ono sto je tacno za neocons je da imaju svoju levo (DEM) i desno (GOP) krilo i da su uticajni u obe partije.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nadjoh na realclearpolitics neki clanak o tome kako su neocon strano telo u GOPu i kako ce biti sasvim prirodno da podrze babu. Ne secam se izvora (da procenim kolicinu bias-a).

Узми ову књигу. Одлична је.

51AHT2mdp%2BL._UY250_.jpg

Posted

Moguce, ali nemam vremena za detaljnu literaturu.

Posted

image-888584-breitwandaufmacher-euvn-888

Ivanka ili Celzi?

No contest, cini mi se.

When Chelsea Clinton and Ivanka Trump were introduced by their husbands a few years ago, they clicked immediately — the two famous daughters swanned around Manhattan together for a time, posing on the red carpet at events like the Glamour Women of the Year Awards where they laughed and embraced for the cameras.

They seemed to genuinely delight in each other’s presence and had much common ground. Last year, Chelsea even compared Ivanka’s natural charm to her own father’s while praising her in the glossy pages of Vogue.

http://www.politico.com/story/2016/03/chelsea-and-ivanka-put-their-friendship-on-ice-220547

Posted

Nego za koga ce klasicni konzervativci da glasaju?  

I kako se Romney recimo nije pomerao u centar?  Na kraju 2. lii 3, general election debate bio je u fazonu "slazem se sa 99% sa Obamom, ajde glasajte za mene ja sam bar beo".  McCain se isto pomerao u centar ali onda je napravio gresku zvanu Sara Palin.

GOP je takav Frankenstein raznih interesnih grupa i single issue glasaca, da prakticno svako tamo moze da se nazove "stranim telom".  Ono sto je tacno za neocons je da imaju svoju levo (DEM) i desno (GOP) krilo i da su uticajni u obe partije.

true.

cini mi se da je Cruz to rekao na jednoj debati: svaki kandidat mora imati podrsku "Reganove koalicije": evangelisti, libertijanci i konzervativci. 

Ne. Racunaju se samo delegati koje kandidat osvoji. Ali, u slucaju brokered konvencije, ovo bi mogla da bude jedna od opcija...

cemu sluze ta podrzavanja? 

evo, sad sam pogledao za 2012:

Rick Santorum and Newt Gingrich formally released their delegates in the week before the convention and encouraged them to vote for Romney. Ron Paul retained his delegates, as part of an overall strategy to influence the party. The final composition of several delegations was subject to ruling of the Committee on Contests.

sto je dovelo do toga da Romney dobije podrsku 2061 delegata, a Santorum samo 9 (Gingrich ima 0). 

da li bi ovako moglo i sada: Cruz i Rubio/Kasich podrze Kasicha/Rubia, ako Trump skupi samo 1000 delegata?

Posted

Carson ima 8 delegata i nekih 600 hiljada glasaca. 

nadam se da Rubio nece nastavaiti da lupa gluposti sa onim "imamo situaciju da je protiv Trumpa jedno dve trecine glasaca". 

i on i Cruz opasno smaraju sa tim.

Posted

Rubio:

The presidents cannot say what they wish to say.

Kakav moron.

Posted

Jebi ga, ovi su opet uspeli da budu gori od Trampare.

Ne, ne mrzimo Islam ali nema dogovora sa Palestincima. Al Sisi je car.

:isuse:

Posted

I oko Kube Tramp lupeta ali izbegava, ostatak bi da maltene bombarduje Kubu.

Posted

kruza je apsolutno nemoguce slusati, izgovara recenice kao da je svaka istorijska.

Posted (edited)

Sto se Rubia tice. Ko ovako veze kravatu i ne treba da bude predsednik.

Kasich glas razuma kad se dodje do pitanja energije.

Edited by Eraserhead
Posted (edited)

Ovo sto slusam je jezivo, Tramp je jebeni umerenjak.

I potpuno su nedosledni.

Ovamo, treba nam tough guy, radimo sa Sisijem, ali sa druge strane Putin je zlo.

Edited by Budja
  • Create New...