Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Trump se i hvali time da je doveo nove ljude u GOP tabor. to je poruka partijskim celnicima da, u slucaju izvesne pat - pozicije na zavrsnoj konferenciji ipak prelome na njegovu stranu (valjda GOP ima 103 super delegata). 

Cruz je autsajder, Huckabee i Santorum rang. tesko da on ima sta da ponudi biracima da bi pobedio HRC. Trump je tu najbolji jer nudi "nesto novo" i to "nesto novo" je u svim medijima. ako uspe da na svoju stranu privoli sve glasace GOP, dobija Hillary. 

Bernie bi morao malo da se pomeri u centar, Hillary not so much.  S druge strane GOP kandidati generalno u zadnjih nekoliko ciklusa toliko odu u desno da im je pomeranje u centar mnogo veca stvar.

Ja mislim da je njegova strategija upravo suprotna.  On ide na dosta nezavisnih glasaca, a pri tom svesno zrtvuje podrsku klasicnih konzervativaca.  Naravno, nada se da ce kad dodje general election oni da stanu na njegovu stranu.

to sam i napisao.

ima "independents" na svojoj strani i vise moze da mu naskodi odsustvo podrske kod tradicionalnih konzervativnih glasaca.

sa druge strane, Rubio i Cruz bi morali da se oslone samo na konzervativce. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Deda™ briše pod Babom™ u Majamiju, publika sve više na njegovoj strani... dok ga nisu pitali za Kastra i Ortegu. Sad su back on the fence. Ja odo' da spavam :yawn2:

Edited by Weenie Pooh
Posted (edited)

Staro je 5 meseci ali ajde da stavim

Edited by Tutankamon
Posted (edited)

Biće deda dobar u Floridi sa velikom Jewish populacijom.

Edited by dragance
Posted

ohoho, japiji kupuju brašno i zejtin...

There is nobody in the United States Congress who has taken on the Koch brothers -- who want to destory Social Security, Medicare, Medicaid and virtually every federal program passed since the 1930s more than Bernie Sanders...

And I am proud that the gentleman who is head of Goldman Sachs. He didn't give me $225,000 for speaking fees, he said I am dangerous. And he is right. I am dangeorus for Wall Street. 
Posted (edited)

Ocajni su bili oboje. Bernie ne zna da odgovori ni na jedno pitanje da se ne vrati na mantru o wall streetu i tome kako ce sve biti besplatno kad on bude predsednik. Hilari ne xna da odgovori ni na jedno pitanje a da zvuci kao ljudsko bice. Uzas koja ponuda. Zaspao sam na pola. Zapravo sve su vec ispricali i sada se ista debata vodi iznova i iznova.

Edited by Eraserhead
Posted

In what has to be some kind of record, the Washington Post ran 16 negative stories on Bernie Sanders in 16 hours, between roughly 10:20 PM EST Sunday, March 6, to 3:54 PM EST Monday, March 7—a window that includes the crucial Democratic debate in Flint, Michigan, and the next morning’s spin

potpuno je neverovatno koliko se baba forsira. jasno je meni da je ona 20 godina vec mirodjija u svakoj supi u DC, ali ffs! 

kada krene protiv Drumpfa, to ce tek da bude show kompletni. Amerika se vec globalno usrala, ukljucujuci republikance, da ce Drumpf da bude preCednik. nesvarno ce da ga polivaju govnima kada krene vs baba... a ovaj ce onda da sere po njoj kako stigne. i posto ionako igra na ona najniza osecanja(i prosecnom liberalu iz tamo nekog Seattle-a se makar pomalo digne kurac kada cuje "lets make Amerika great again"), bolece ga paja patak i za sovinizam i za fasizam i za lepo ponasanje.

Posted

Ocajni su bili oboje. Bernie ne zna da odgovori ni na jedno pitanje da se ne vrati na mantru o wall streetu i tome kako ce sve biti besplatno kad on bude predsednik. Hilari ne xna da odgovori ni na jedno pitanje a da zvuci kao ljudsko bice. Uzas koja ponuda. Zaspao sam na pola. Zapravo sve su vec ispricali i sada se ista debata vodi iznova i iznova.

Bold je tačan, ali tako je to kad hoćeš da vodiš issue-based razgovore. Da troše 90% vremena na prozivke i prepirke o tome ko je veći lažov a ko ima manje ruke, sporije bi krckali policy issues.

Ali nisu bili očajni, Bernie je zvučao mnogo više in your face nego ranije, i naravno da potencira to što je za regulaciju Wall St. i protiv special interests kad mu je to osnovna tačka kampanje, ne znam šta očekuješ. Hillary jeste imala slabiji dan, previše defanzivno se sve vreme postavljala. Pošto joj nije prošla ona fora kako je prva rekla nevaljalim Vol stritu no-no i zapretila prstom ("That's why they rewarded you with millions in campaign donations, because you were so tough on them"), nekako se prebacila na odbranu bail-outa što meni zvuči kao suicidan pristup. Sve kao, pa šta ako smo im dali pare da ne propadnu, oni su nam sve to lepo vratili tako da šta ima veze :isuse:

Posted

ovakvog njegoša ste našli da blatite ruljo nedokazana :fantom:

Republican presidential candidate Donald Trump said Wednesday that be believes "Islam hates us," and called on the United States to "expand" laws on using enhanced interrogation techniques against terrorist groups.

“I think Islam hates us,” Trump told CNN’s Anderson Cooper. “There’s something there that — there’s a tremendous hatred there. There’s a tremendous hatred. We have to get to the bottom of it. There’s an unbelievable hatred of us.”

https://www.washingtonpost.com/news/post-politics/wp/2016/03/09/trump-i-think-islam-hates-us/

Posted

Bernie bi morao malo da se pomeri u centar, Hillary not so much.  S druge strane GOP kandidati generalno u zadnjih nekoliko ciklusa toliko odu u desno da im je pomeranje u centar mnogo veca stvar.

Ja mislim da je njegova strategija upravo suprotna.  On ide na dosta nezavisnih glasaca, a pri tom svesno zrtvuje podrsku klasicnih konzervativaca.  Naravno, nada se da ce kad dodje general election oni da stanu na njegovu stranu.

Болд први духовито, видети под Ромни, Мекејн,Буш Други, Буш Први...сад Буш Трећи,Рубио, Касић.

Болд други. Којих класичних конзервативаца? Оних што су база побробјонаних горе?  Класични козервативци сигурно не гласају за кандидате Карла Рова, осим кад не морају. А овај пут неће морати.

Posted

1 vazno pitanje.

sta se desava sa delegatima kandidata koji su odustali od trke?

kad bi Rubio podrzao Kasicha ili obrnuto, da li bi oni imali zbir svojih delegata? 

jer onda Rubio jos uvek ima sansi. samo treba da bude ispred Cruza i da ga ovaj potom podrzi i "da" mu svoje delegate. 

naravno i da Trump nema vecinu. 

Posted

1 vazno pitanje.

kad bi Rubio podrzao Kasicha ili obrnuto, da li bi oni imali zbir svojih delegata? 

jer onda Rubio jos uvek ima sansi. samo treba da bude ispred Cruza i da ga ovaj potom podrzi i "da" mu svoje delegate. 

Ако би се удружио са Рубиом Круз чини самоубиство.

Posted

nije puno promašio...  :cool:

http://www.buzzfeed.com/andrewkaczynski/huckabee-compares-2016-to-the-french-revolution-with-gop-eli#.bvePwE9nn

Mike Huckabee says we are seeing an overthrow of our government similar to the French Revolution, with the Republican establishment playing the role of Louis XVI and Marie Antoinette, who were beheaded.

“We are seeing nothing less than the overthrow of our government by people in this country who are sick and tired of being gut punched by the elites, by the donor class, who always land on their feet,” Huckabee told Kilmeade and Friends earlier this week. “When the economy collapsed, the big guys got bailouts. The guys out there on factory floors got pink slips.”

“What we are seeing is really something akin to the French Revolution,” said Huckabee. “The Republican establishment doesn’t get it, they’re being viewed as Louis XVI and Marie Antoinette and we know how that ended up for them.”

Posted

Болд први духовито, видети под Ромни, Мекејн,Буш Други, Буш Први...сад Буш Трећи,Рубио, Касић.

Болд други. Којих класичних конзервативаца? Оних што су база побробјонаних горе?  Класични козервативци сигурно не гласају за кандидате Карла Рова, осим кад не морају. А овај пут неће морати.

Nadjoh na realclearpolitics neki clanak o tome kako su neocon strano telo u GOPu i kako ce biti sasvim prirodno da podrze babu. Ne secam se izvora (da procenim kolicinu bias-a).

Posted

1 vazno pitanje.

Ne. Racunaju se samo delegati koje kandidat osvoji. Ali, u slucaju brokered konvencije, ovo bi mogla da bude jedna od opcija...

• Create New...