Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mogao si tako i za Obamu da rezonujes: "da mu nije bilo crnackih glasova", ne bi dobio Hilari pre 8 godina (kada je bila 8 godina mladja, pa stoga i nije bila baba). Stavise, da "mu nije bilo crnackih glasova" glatko bi izgubio obe predsednicke nominacije

Mislim, cemu ta suplja prica: "da joj nije crnackih glasova"? 

pa ajde onda odgovori cime je to baba zasluzila te crnacke glasove.

peva gospel u crkvi svake nedelje?

dobro rapuje?

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa ajde onda odgovori cime je to baba zasluzila te crnacke glasove.

peva gospel u crkvi svake nedelje?

dobro rapuje?

Neko je ovde pre nedelju dana ostavio link ka clanku koji objasnjava zasto crnci vole Bila i Hilari. Ja sam ga procitao, a ti?

Posted

Misliš možda na onaj zašto crnci neopravdano vole Bila i Hilari? 

Posted

Ја више ни за Каролину нисам сигуран.

Ako ona izgubi NC onda je u kurcu. Ipak mislim da ce Bernie tesno dobiti RTP, mozda Charlotte a da ostalo ide njoj.

Baba™ ladno dobija u NC, jucerasnji pooll™ kaze 57-35 za nju, nema sanse da omanu toliko.  Brni™ ce da dobije Trougao™ i Asheville, Charlotte nema sanse tamo je kombinacija AA i Blue Dog Democrats.  Trump vodi GOP, Cruz je juce dolazio ovde u Raleigh, kao trebalo je da odrzi neki veliki rally, na kraju je samo odrzao press conference na aerodromu.  :lolol:   Baba™ dolazi sutra imace 2 miting a - 1 Raleigh, 1 Durham.

zaista je neverovatan fenomen da crnci toliko vole babu, uopste ne razumem cime ih  je to zaduzila.

Brniju treba endorsment nekog uticajnog crnackog lidera.

Zanimljiva je razlika u crncima sa Severa i sa Juga.  Na Severu je Brni™ mnogo popularniji, negde je cak i 50-50, dok na Jugu Baba™ razbija.

Posted

Mogao si tako i za Obamu da rezonujes: "da mu nije bilo crnackih glasova", ne bi dobio Hilari pre 8 godina (kada je bila 8 godina mladja, pa stoga i nije bila baba). Stavise, da "mu nije bilo crnackih glasova" glatko bi izgubio obe predsednicke nominacije

Mislim, cemu ta suplja prica: "da joj nije crnackih glasova"? 

Ok ti je teza ali je malo suplja. Obame je dobio i crnacke i druge glasove. Na primer Ajova, Kansas, Minesota...

Posted

Ne znam da li je ovde kačeno ranije, ali "Why don't you go run for something, then?" je neopisivo bezobrazno ophođenje sa pripadnicom njoj navodno lojalne populacije.

https://www.youtube.com/watch?v=wE0rg5J3iMQ

Naravno, da je to Berni uradio vec bi camio u cosku i bio proglasen clanom KKK.

Posted (edited)

Ne znam da li je ovde kačeno ranije, ali "Why don't you go run for something, then?" je neopisivo bezobrazno ophođenje sa pripadnicom njoj navodno lojalne populacije.

https://www.youtube.com/watch?v=wE0rg5J3iMQ

:isuse::puke:

Edited by hausmaistor
Posted

Nejtara je kacio da su sanse da deda pobedi manje od 1%. 

Dakle, swing od 22% u odnosu na prosek polova jeste veliko iznenadjenje. Plus, baba je, kao i deda,

kampovala u Micigenu. 

pohitali mladi i malo stariji na biralista kad su videli da se hilari vec samoproglasila kandidatom.

Clinton’s problem with young voters held pace as Sanders won four out of five voters age 30 and under. But it expanded—in Michigan, he walloped her by 24 points among those between 30 and 39. Thirty-nine isn’t so young. So her problem now isn’t just with “young voters.” It’s with virtually all voters who weren’t adults when Bill Clinton was first elected.
Posted

Prolazno vreme:

Republican Delegate Count

Candidate	Delegates	States Won
Donald Trump	458	        AL, AR, GA, HI, KY, LA, MA, MI, MS, NH, SC, TN, NV, VA, VT
Ted Cruz	359	        AK, IA, ID, KS, ME, OK, TX
Marco Rubio	151	        MN, PR
John Kasich	54	
Remaining	1,435	
Needed to win nomination	1,237	

Democratic Delegate Count

Candidate Delegates Superdelegates* Total Delegates	States Won
Clinton	  760	    461	            1,221	        AL, AR, GA, IA, LA, MA, MS, NV, SC, TN, TX, VA
Sanders	  546	    25	            571	                CO, KS, MI, MN, ME, NE, NH, OK, VT
Remaining 2,973			
Needed to win nomination	2,382			
*Superdelegates are Democratic Party leaders who are free to support any candidate at any time up to the convention

Posted

Baba™ ladno dobija u NC, jucerasnji pooll™ kaze 57-35 za nju, nema sanse da omanu toliko.  Brni™ ce da dobije Trougao™ i Asheville, Charlotte nema sanse tamo je kombinacija AA i Blue Dog Democrats.  Trump vodi GOP, Cruz je juce dolazio ovde u Raleigh, kao trebalo je da odrzi neki veliki rally, na kraju je samo odrzao press conference na aerodromu.  :lolol:   Baba™ dolazi sutra imace 2 miting a - 1 Raleigh, 1 Durham.

Zanimljiva je razlika u crncima sa Severa i sa Juga.  Na Severu je Brni™ mnogo popularniji, negde je cak i 50-50, dok na Jugu Baba™ razbija.

u michigenu je fox davo 60-35 pre 3 dana

Posted

jaoj, kako ce trumpolino da napumpa ove 3 budaline koje jos nisu svesne da samo razvlace glasove medjusobno.

hrvoje kasich ce mozda uzeti oh i onda ima da bude totalni raspad i jurnjava za trumpom.

Posted

Može li jadnije...Mit komentariše tvitove Trampovih pristalica

Posted

Može li jadnije...Mit komentariše tvitove Trampovih pristalica

steta sto micko nije uskocio u trku, kakav bi to spektakl bio

• Create New...