Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ја више ни за Каролину нисам сигуран.

Ako ona izgubi NC onda je u kurcu. Ipak mislim da ce Bernie tesno dobiti RTP, mozda Charlotte a da ostalo ide njoj.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma ljudi padaju na pricu o nepravdi. Posebno u drzavi koja je sjebana ko Michigan. Mene su ti pollovi tamo cudili. Ako postoji mesto gde bi njegova prica trebalo da prodje to je MI. Mislim da Florida i NC nece biti zanimljive. Kad dodju Ohio, NY, CA, Indiana itd. tu ce se lomiti.

to to, priča o nepravdi... sad više ni michigan nije čudo.

Posted

to to, priča o nepravdi... sad više ni michigan nije čudo.

Michigen nije cudo, ali interpretacija 1 tesne pobede jeste.

Ako baba™ tesno pobedi dedu™, nothing to see here jer razlika u delegatima je mala a i deda je trebao da izgubi sa 3-0, pa je 3-2 ustvari dedina moralna pobeda. 

Ako deda tesno pobedi babu, to je David unakazio Golijata ko Srbija onomad Nemacku na SP 2010, deda jebe ne vadi, babIn kraj™ se nazire...

Posted

rekoh ja da deda ima sanse u Michiganu :D bolje da mi verujete kada vam kazem da ce dobiti i New York :D

ali dzaba mu Michigan kada je ova posast uzela jebenih 83% u Mississippiju. deda je dobio 7 u Michiganu, ali je izgubio 25 u Mississippiju. baba ima ogromnu prednost za sada, ali joj ponestaje drzava :D deda mora da pocne da dominira(minus Florida gde ce baba da otkine cirka 87%), cisto da vidimo vesticu kako se preznojava

Posted

Ako baba™ tesno pobedi dedu™, nothing to see here jer razlika u delegatima je mala a i deda je trebao da izgubi sa 3-0, pa je 3-2 ustvari dedina moralna pobeda. 

Ako deda tesno pobedi babu, to je David unakazio Golijata ko Srbija onomad Nemacku na SP 2010, deda jebe ne vadi, babIn kraj™ se nazire...

pa ne.

kad 538 na osnovu svih poolova™ danima tvrdi da je verovatnoća da hilari pobedi 99%, a najmanja razlika iznosi 12 procentnih poena, tada se prilikom ovakvog neverovatnog rezultata kaže da je to veliko iznenađenje. doduše, perači mozga tvrde da je i ovo, jelte, očekivano, iako se do juče nije davala nikakva šansa sandersu da izađe preko 40%.

Posted

rekoh ja da deda ima sanse u Michiganu :D bolje da mi verujete kada vam kazem da ce dobiti i New York :D

ali dzaba mu Michigan kada je ova posast uzela jebenih 83% u Mississippiju. deda je dobio 7 u Michiganu, ali je izgubio 25 u Mississippiju. baba ima ogromnu prednost za sada, ali joj ponestaje drzava :D deda mora da pocne da dominira(minus Florida gde ce baba da otkine cirka 87%), cisto da vidimo vesticu kako se preznojava

zašto misliš da će hilari da dobije na floridi?

Posted

Fuck yeah! Ima da joj kenja po leđima do samog kraja.

To je to. Deda je objektivno gotov; moralo bi da se desi cudo da pobedi. Ima jos nesto malo nade, ali morao bi sad da zaredja sa pobedama.

Posted

Tvoja interpretacija je jos cudnija.

Posted

Mičigenski rezultat je čudo ako se uporedi sa pollovima, realno. Mada nije da je neko na ovoj temi rekao da je čudo, niti je iko pomenuo da je deda razbio babu, ali što je lepo seiriti čak i kad nemaš povoda, to je tek čudo 1.

Deda ima lepe šanse da ovako nešto izvede i u NY i Ilanoju, mark maj vrds. Što mu, da sad preciziram, neće biti dovoljno, ako ne pobedi sa značajnom razlikom u Kaliforniji, onda momentum može da ga nosi i do nominacije.

Posted

Ja nisam siguran kako da objasnim, izgleda, njegov late surge medju mladjim crnim biracima. 

Mislim, hey, oni su na 50:50 u Genesee okrugu.

Meni je i zvučalo da njena podrška među crncima na jugu ima više versku nego rasnu komponentu, da je masovno glasaju pre svega zato što joj je protivkandidat bruklinski jevrejin koji i direktna pitanja o veri okreće na neki ekumenski humanizam (dok ona trubi koliko se sati dnevno moli). 

Ta komponenta gubi na značaju gore u Mičigenu, gde su ljudi skloniji da glasaju novčanikom i primećuju da HRC nema nikakvu odbranu kad joj se pomene Wall Street. Dakle prilično je nategnuto upisivati joj unapred sve crne glasove. 

Posted

zašto misliš da će hilari da dobije na floridi?

ma jaka je baba na svemu sto nije zapadno i severno od Texasa... jeste da Florida nije sveto trojstvo zatucanosti(Mississippi, Alabama, Georgia) pa postoje sanse da deda uzme i preko 3 delegata, ipak je u onom mocvarnom delu dovoljno nepismenosti da baba lagano dobije. nece ga razvaliti kako je to uradila svim republikanskim drzavama, ali generalno bi morala da dobije sa laganih 60+%

Mičigenski rezultat je čudo ako se uporedi sa pollovima, realno. Mada nije da je neko na ovoj temi rekao da je čudo, niti je iko pomenuo da je deda razbio babu, ali što je lepo seiriti čak i kad nemaš povoda, to je tek čudo 1.

Deda ima lepe šanse da ovako nešto izvede i u NY i Ilanoju, mark maj vrds. Što mu, da sad preciziram, neće biti dovoljno, ako ne pobedi sa značajnom razlikom u Kaliforniji, onda momentum može da ga nosi i do nominacije.

nema momentuma nakon Californije, posto je ona na kraju sa New Jerseyem :D jeste da te dve drzave nose preko 600 delegata, ali da bi bilo interesantno, deda mora da se pokaze za nedelju dana kada su na redu Flordia, Illinois, Ohio, Missouri i Severna Carolina. ako iz tog dana izadje izjednaceno, babi ce se govno smrznuti.

Posted

Maj bed, pomešao sam kada su Kalifornija i Florida. Mada postoji neki momentum i nakom Kalifornije tj. superdelegati. :D

Posted

Sanders lawsuit: Ohio official changed law to block 17-year-olds from voting

Posted

koliko ja kontam, do sada se nije dogodilo da superdelegati na kraju glasaju drugačije od većinskog izbora

Posted

Nije, i mislim da neće ni sada. Ali sam baš nešto sinoć razmatrao - nije isto sada kao 2008 kada se mirno povukla uz obećanje mesta SoS i kandidature za 8 godina... Ne treba potcenjivati ljudsku sujetu, ambiciju i osećaj entitlementa, nazovi te kompleksne međuigre hipotalamusa i neokorteksa kako hoćeš... Želim reći da me ne bi čudilo da ovaj put Hilari krene ozbiljno da se kurobeca i da buši jer joj opet izmiče nešto što joj "pripada". Uvek postoji prvi put u istoriji.

• Create New...