Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Najzanimljivije je ovo po obrazovnoj strukturi.Sanders dobija kod ljudi sa fakultetom ali Clinton dobija u grupi ovih sa postdiplomom.

u da, puna geta phdjeva.

Posted

Brni              50.9%

baba             47.2%

posle 81%

Posted

u da, puna geta phdjeva.

Pa, kao Dr Dre.

Posted

Inace, Genesee county za sada za Bernija (nema podataka za sam Flint).

Posted

Тесно, али га узео.

Posted

Opet ona izlazi sa vise delegata ali ne treba potceniti moc izneverenih ocekivanja. Ici ce ovo barem do maja. Jos koje ovakvo iznenadjenje i napunice Hilari gace.

Posted

Ja mislim da je ona vec maksimalno smorena, jer je ocekivala da ce ceo primary da bude 1 cakewalk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ja mislim da je ona vec maksimalno smorena, jer je ocekivala da ce ceo primary da bude 1 cakewalk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iako bih malo vise voleo da ona dobije nego on neopisivo mi je drago sto se muci.

Posted

Ja nisam siguran kako da objasnim, izgleda, njegov late surge medju mladjim crnim biracima. 

Mislim, hey, oni su na 50:50 u Genesee okrugu.

Da li su neki babu provalili, ili je sam exposure koji je Berni poslednje nedelje tamo dobio uradio stvar, ili je suprotno procenama Brniju naklonjenih pundit-a Berni ipak  dobio debatu u subotu.

No, sledece je da ce Hilari da otkrije da je njen deda zapravo kubanski migrant i da je son njena omiljena muzika. Cenim da ce ici da razbije Bernija u Floridi.

Posted

Ma ljudi padaju na pricu o nepravdi. Posebno u drzavi koja je sjebana ko Michigan. Mene su ti pollovi tamo cudili. Ako postoji mesto gde bi njegova prica trebalo da prodje to je MI. Mislim da Florida i NC nece biti zanimljive. Kad dodju Ohio, NY, CA, Indiana itd. tu ce se lomiti.

Posted

Ma ljudi padaju na pricu o nepravdi. Posebno u drzavi koja je sjebana ko Michigan. Mene su ti pollovi tamo cudili. Ako postoji mesto gde bi njegova prica trebalo da prodje to je MI. Mislim da Florida i NC nece biti zanimljive. Kad dodju Ohio, NY, CA, Indiana itd. tu ce se lomiti.

Ја више ни за Каролину нисам сигуран.

• Create New...