Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

deda ce da dobije New York(mislim na state, ne na grad) i Californiu, verovatno i Ohio. ono sto ce mnogo teze da dobije su Michigan, Pensilvania i Illinois. 

a stranka se naravno nece cepati,,, pa baba je 2008 dobila Obamu u najjacim demokratskim uporistima(sem Illinoisa) pa se nisu cepali...

Рекао сам да деда нема шансе да добије Њујорк, који је бабина приватна прћија, и ту сам мислио на државу а не на град. Калифорнију има тек нешто мало више шансе да добије. Странка би се поцепала да деда добије више делегата, а онда одлуче суперделегати на конвенцији. Обама је имао већину пре конвенције, па су Баба и њен олош морали да ћуте. Успут је знала да је идући циклус њен.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Obama je tada imao tek nesto vise delegata koji nisu superdelegates od Hillary. Superdelegates su mogli da odluce u njenu korist ali nisu. Bili su za njega u vecem procentu nego obicni delegati. Problem je sto ce Bernie ovog puta jako tesko do vecine obicnih delegta.

Posted

Nema šanse deda u Njujorku. Kalifornija će biti tesna, Ohio dajem malo veću šansu dedi - uzdam se u north i central Ohio (Clevelend i Columbus - naročito ovaj poslednji). Michigan...ne znam šta da mislim, ta država mi je totalno propala na više nivoa (i to ne kažem kao Ohio fan). Baba se uzda u crne glasove i zato je forsirala Flint, mada deda je dobio dobru podršku veoma poštovanog crnog kongresmena. Biće tesno. Isto kao i u PA.

Posted

Obama je tada imao tek nesto vise delegata koji nisu superdelegates od Hillary. Superdelegates su mogli da odluce u njenu korist ali nisu. Bili su za njega u vecem procentu nego obicni delegati. Problem je sto ce Bernie ovog puta jako tesko do vecine obicnih delegta.

И шта сам ја друго написао?

Posted

interesantno da je Hillary 2008 dobila vecinu glasova, ali ne i vecinu delegata. 

Posted

И шта сам ја друго написао?

Mislio sam da si implicirao da psotoji mogucnost da bernie dobije a da superdelegati izglasaju hillary.

Posted

Mislio sam da si implicirao da psotoji mogucnost da bernie dobije a da superdelegati izglasaju hillary.

Рекао сам да би то било самоубиство странке. Ту лудост ни Карл Ров неће моћи да уради.

Posted

Kakve veze sad ima Karl Rove kad je kod njih sasvim drugačija situacija?

Brokered convention nije isto kao kad bi superdelegati odlučili da pljunu u lice glasačima i izaberu koga oni hoće.

Posted

Naravno, došlo je vreme za prijateljske pozive na odustajanje. Nadam se da će je ćerati™ jako i do samog kraja.

Pa i ona je dobijala prijateljske savete da odustane onolko pre 8 godina, sto da Berniju sada bude bolje nego njoj onomad? A ako Berni resi da istera jako i do samog kraja, moze da mu za kaznu uvali da bude secretary of state :lolol: . 

Posted

pih, i nisu neke znacajne drzave.  :cry:

u mississippiu ce Hillary ruzno da izdominira, a u Michiganu nece toliko ruzno, ali Berniu treba pobeda. 

sa druge strane, Cruz ce pokusati da spreci da Trump uzme poslednju drzavu na jugoistoku (osim Floride), a Rubio i Kasich bi morali da uzmu Michigan. 

Posted

pih, i nisu neke znacajne drzave.  :cry:

u mississippiu ce Hillary ruzno da izdominira, a u Michiganu nece toliko ruzno, ali Berniu treba pobeda. 

sa druge strane, Cruz ce pokusati da spreci da Trump uzme poslednju drzavu na jugoistoku (osim Floride), a Rubio i Kasich bi morali da uzmu Michigan

:lolol:

Ovaj, Rubio drzi cvrsto cetvrto mesto u Micigenu po polovima. Tamo je sasvim moguca three-way race. Ja dajem najvece sanse Kasicu ako ni zbog cega drugog, makar da dalji cirkus bude veci.

Posted

Pa i ona je dobijala prijateljske savete da odustane onolko pre 8 godina, sto da Berniju sada bude bolje nego njoj onomad? A ako Berni resi da istera jako i do samog kraja, moze da mu za kaznu uvali da bude secretary of state :lolol: . 

Bedne su bile te "odustani što pre da nas ne trošiš pred glavnu predstavu" sugestije onda, bedne su i sada. 

A šanse da Bernie uglavi išta u Hilarinoj administraciji su astronomski male. Gde to ima da se optužuje buduća šefica da je slave to special interests?

Posted (edited)

Tajfazon. I da plusjeanujem to da superdelegati teško da će podržati Klintonku ako nekim čudom Berni dobije popular vote. Mičigen je po mom mišljenju presudna država za Bernija, ako izgubi dvocifreno moglo bi da ga spase samo ako odvali u Kaliforniji, što se neće desiti,previše je Hilari dobro ušančena u holivudskim brdima i silikonskim dolinama. 

Edited by Ariel
Posted

Jes da je manje od 1% ali Bernie vodi. E da mi je videli Hillary facu sada. :D

• Create New...