Weenie Pooh Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Neocons za Hillary, sjajan endorsement. Ne sećam se, da li Bernie nekad nešto rekao na temu foreign policy?
Budja Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Neocons za Hillary, sjajan endorsement. Ne sećam se, da li Bernie nekad nešto rekao na temu foreign policy? Vec si zaboravio sahranjivanje Kisindzera? Irak je bio greska, ja imam bolji judgemente, treba da se ujedine svi, svi,svi... na bliskom istoku protiv ISISa i to je manje vise to.
Weenie Pooh Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 A da, dobro, Kisindžer je više bio lekcija iz istorije za napupelu omladinku od varljivih 68 godina. Znači nije je bušio što je warhawk osim tog glasanja za Irak. Onda mu verovatno ni ove glasine da bi neocons pre uzeli HRC nego Trumpa neće mnogo značiti.
Budja Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 A da, dobro, Kisindžer je više bio lekcija iz istorije za napupelu omladinku od varljivih 68 godina. Znači nije je bušio što je warhawk osim tog glasanja za Irak. Onda mu verovatno ni ove glasine da bi neocons pre uzeli HRC nego Trumpa neće mnogo značiti. Busio je, koliko se secam i za Libiju. Dosledan je prilicno tu. Ima i ono it is easy to talk to your friend, much more difficult to talk to your enemy (sifra: Putler)
Eraserhead Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Busio je, koliko se secam i za Libiju. Dosledan je prilicno tu. Ima i ono it is easy to talk to your friend, much more difficult to talk to your enemy (sifra: Putler) Hillary Clinton says Bernie Sanders voted for regime change in Libya On March 1, 2011, the Senate approved a resolution "strongly condemning the gross and systematic violations of human rights in Libya." The Senate approved the resolution by unanimous consent, so senators never actually voted on it. But Sanders showed his support by joining in as one of 10 cosponsors. The resolution called for peaceful regime change, saying Gaddafi should "desist from further violence, recognize the Libyan people’s demand for democratic change, resign his position and permit a peaceful transition to democracy." Zna Bernie da se igra politike. Nije on od juce.
Tutankamon Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Portoriko, za očekivati je da Rubio uzme svih 23 delegata i preko 50% glasova...Demsi u Mejnu...uzeo Rubio svih 23...edit Edited March 6, 2016 by Tutankamon
ravena Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 kaze Trump da je bilo za ocekivati da Cruz dobije u Maine, jer je to blizu Kanade. :ziga:
Eraserhead Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sad videh ovo Njujorkerovo za ks od 18%. Kako je to uopste moguce? Ja imam drzavne po 6-7% i nude mi da refinansiram po 3% privatno ali mi ovi drzavni daju vecu fleksibilnost pa odugovlacim.
Budja Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ubi baba dedu za auto bailout ali je deda iznenajujuce ubio oko ExIm banke gde se baba autivala kao vatreni zastitnik crony kapitalizma. Jadan Boeing, mora da se stiti od Erbasa.
Њујоркер Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Cek, 18% kamatna stopa? Pa to je oruzana pljacka, nisi mogao da refinansiras nekako? Sad videh ovo Njujorkerovo za ks od 18%. Kako je to uopste moguce? Ja imam drzavne po 6-7% i nude mi da refinansiram po 3% privatno ali mi ovi drzavni daju vecu fleksibilnost pa odugovlacim. Zato sto nije drzavni, vec privatni, pljackaski, loan. Drzavni je bio na malo vise od 4%, i on je isplacen. Slepci su mi ponudili da im isplatim 14k (od oko 18k koliko im jos dugujem) odjedared ili u 3 mesecne rate, pa bi mi ostalo oprostili... Mos misliti... Imam neke opcije, ali nisam optimista. Nego, videh da je deda kar'o babu u Mejnu, no slaba vajda 14:6 u delegatima.
teacher Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 džabe, japiji spremajte se u prepere, sprema vam se svilen konac...
az67 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Prosecne kvote za demokratskog kandidata na predsednickim izborima: Klinton 1.13 (84%), Sanders 6.1 (16%) Prosecne kvote za republikanskog kandidata na predsednickim izborima: Tramp 1.42 (67%), Rubio 2.85 (33%)...Kruz/Kasic 35-40 Kvote za pobedu na predsednickim izborima: demokrata 1.62 (58%), republikanac 2.27 (42%) Prosecne kvote za demokratskog kandidata na predsednickim izborima: Klinton 1.05 (91%), Sanders 11 (9%) Prosecne kvote za republikanskog kandidata na predsednickim izborima: Tramp 1.47 (62%), Kruz 4.4 (21%), Rubio 10 (9%), Kasic 12 (8%) Kvote za pobedu na predsednickim izborima: demokrata 1.45 (65%), republikanac 2.7 (35%)
Recommended Posts