Weenie Pooh Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Kako je moguće da se Trump još nije obratio? Spinny naslov u Washington Postu: "Cruz gains steam with 2 wins on Super Saturday; Clinton wins delegate-rich La" Dobila je jednu od tri države, ali ta jedna bogato rodila delegatima ove sezone. Ko je dobio druge dve ne znamo, iz naslova zvuči kao da je Cruz.
Њујоркер Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 (edited) Ceka rezultate u Kentakiju. Jebeni redneki su zavrsili kavakazovanje u 4 popodne, ali numeju da se prebroje... Ko da ih ima milijon Edit: Evo, sad bas Foks zove Donalda Daka pobednika u Kentakiju na 82%. Sto se Micigena tice, bazeni govore da Donald ima prednost nad Kasicem. Videcemo... Edited March 6, 2016 by Њујоркер
Budja Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Kako je moguće da se Trump još nije obratio? Spinny naslov u Washington Postu: "Cruz gains steam with 2 wins on Super Saturday; Clinton wins delegate-rich La" Dobila je jednu od tri države, ali ta jedna bogato rodila delegatima ove sezone. Ko je dobio druge dve ne znamo, iz naslova zvuči kao da je Cruz. TYT su popizdeli zbog tog naslova. Ali, dobro, to je sve ocekivano, ipak je u pitanju 1 populista. <_< Uzgred, Tramp u Lujzijani samo na 5% razlike na 70% preobrjanih, a u Kentakiju takodje na 5%. Dakle, pitanje je ko ce pobediti u Micigenu: Kruz ili Kasik? Edited March 6, 2016 by Budja
Eraserhead Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Bernie uzeo dve drzave a Hilari jednu ali Hilari uzela vise delegata. Berniju trebaju vece drzave ako misli da pobedi.
Њујоркер Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Berni da pobedi? Ma ajde... Nego, prvi put gledah Trampovu konferenciju za tisak. Ne znam kako se ranije ponasao, ali veceras je bio i zabavan i garcious, i karao mentole iz GOP establismenta s pravom
Budja Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Berni da pobedi? Ma ajde... Nego, prvi put gledah Trampovu konferenciju za tisak. Ne znam kako se ranije ponasao, ali veceras je bio i zabavan i garcious, i karao mentole iz GOP establismenta s pravom Bio je u tom smislu solidan i u utorak, ali je u cetvrtak na debati bio katastrofalan, em penis, em sto se ne trudi da zapamti tri brojke da ga ne bi FOX news onako poklopio. Oko fake Tramp univerziteta ne moze mnogo bolje da se vadi.
Њујоркер Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Nisam gledao, verujem ti da je tako kako si kazao. Sto se tice tzv. Univeriziteta tice, podvuceno je samo sto je on vlasnik. Sto se ne uhvatise da pricaju o drugim prevarama na for-profits faksima, poput Gibsa, npr? Isti kurac, maznu ti lovu, obecaju brda i doline, a s diplomom mozes bulju da obrises... Ali, jbga, neke banke, tipa Sitija, finansiriaju te studenske dugove, jelte, prave pare... Sto da se eksponiraju.
Budja Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nisam gledao, verujem ti da je tako kako si kazao. Sto se tice tzv. Univeriziteta tice, podvuceno je samo sto je on vlasnik. Sto se ne uhvatise da pricaju o drugim prevarama na for-profits faksima, poput Gibsa, npr? Isti kurac, maznu ti lovu, obecaju brda i doline, a s diplomom mozes bulju da obrises... Ali, jbga, neke banke, tipa Sitija, finansiriaju te studenske dugove, jelte, prave pare... Sto da se eksponiraju. Well, taj Gibs nije predsednicki kandidat. A ako je taj Gibs predmet tuzbe, i moguce je da ce da je izgubi, ja ne vidim problem. A to kako banke prave pare je drugi par cipela.
Eraserhead Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Zapravo preko 75% svih studentskih kredita se finansira iz federalnih fondova.
Њујоркер Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Hocu da kazem da su svi isti, svi koriste zakone koji su im na raspolaganju u svoju korist. Na kraju krajeva, oni su ih i pisali... Nije da branim Tramp Junivesiti, nego sto je teze podici class tuzbu protivu Gibsa (koji ni ne postoji vise, ugasili su ga zbog frauda) ili bilo kog drugog for-profit laznjaka, a lako protiv Trampa? Ah, 15 mimuta slave.... @guma ne znam za te podatke, ali mogu da ti dam moj primer. Ja sam federal loan otplatio ko iz picke, jer je bio 4+%, a privatni ima da vracam jos 10 godina, iako su zajmovi skoro bili isti. Ali, privatni mi je na 18+%, pa glavnicu skoro da nisam takao... A faks sam zavesio 2006...
dig_chohano Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 http://variety.com/2016/tv/news/louis-c-k-donald-trump-insane-bigot-dangerous-1201723679/
Indy Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ovo je tačnije https://theintercept.com/2016/03/04/pro-torture-warmongers-attack-trump-for-going-overboard/
ravena Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 kod republikanaca Cruz i Trump uzeli 90% delegata u cetiri drzave. posebno je iznenadjuca Cruzova pobeda u Maine - u. izgleda da projekat satanizacije Trumpa Rubiu nije donelo nista. jos gore, samo je Cruz profitirao. "Super subota": Cruz 75 (2 drzave), Trump 71 (2), Rubio 6 (0), Kasich 2 (0). kad se setim sta je pisano i kako se Cruz sahranjivao ovde. :D Rubio i Kasich najbolje da poslusaju savet da se ne takmice tamo gde onaj drugi ima sansi da dobije.
borris_ Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ovo je tačnije https://theintercept.com/2016/03/04/pro-torture-warmongers-attack-trump-for-going-overboard/ To je ta obrazovana masa.
Lord Protector Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) GOP hawks declare war on Trump Prominent Republican hawks are debating whether to hold their noses and vote for Clinton instead. Donald Trump calls the Iraq War a lie-fueled fiasco, admires Vladimir Putin and says he would be a "neutral" arbiter between Israel and the Palestinians. When it comes to America’s global role he asks, “Why are we always at the forefront of everything?" Even more than his economic positions, Trump's foreign policy views challenge GOP orthodoxy in fundamental ways. But while parts of the party establishment are resigning themselves or even backing Trump's runaway train, one group is bitterly digging in against him: the hawkish foreign policy elites, including many of those known as neoconservatives. http://www.politico.com/story/2016/03/trump-clinton-neoconservatives-220151 Edited March 6, 2016 by slow
Recommended Posts