Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Cruz je lupio da je dobio 5 drzava, dobio je 4. cudo da ga Trump nije ispravio. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odgledah klipove o Trump University. Unisti ga Megan.

Posted

I Picousti je slican primer ministar informisanja u 28 ne znam dal je ista radio van politike.

PICT0009.jpg

Gledao juče čoveka sa smešnom frizurom. Logika ide otprilike ovako: Ako neka SAD firma zatvori fabriku (naveo je primer neke fabrike klima uređaja) i preseli je u Meksiko, uvešće joj carinu od 35% na svaku klimu uvezenu u SAD. Pošto Meksiko ima suficit u trgovini sa SAD od 58 milijardi dolara, njima je u interesu da to održe pa će zato isfinansirati zid da bi i dalje mogli to da rade. 

Ne zalaže se za slobodnu već za "pametnu" trgovinu jer koji će im slobodna trgovina kada imaju deficit od 500 milijardi dolara sa Kinom i 58 milijardi sa Meksikom. Pitao se kako ne mogu da naprave zid (mislim da je pominjao da će njegove firme to da urade "pre roka") od 2000km (možda je pominjao milje, nisam siguran) u 21. veku kada su "Kinezi pre 2000 godina napravili zid dug 13000km". Imao je povremena gubljenja sa nekom zgradom pošte u Vašingtonu i sa Mitom Romnijem i tepihom. 

Posted

Jao, Megyn Kelly... bogovi ljubavi, dajte mi 5 minuta sa njom!

:wub:

Posted

Koje ratne zlocine promovise?

(Ako je rec o waterboarding i ostalim oblicima mucenja zatvorenika, ne znam da li to spada u ratne zlocine ili druga krsenja ljudskih prava i mucenja. No, kao i obicno, i baba je tu na poziciji oj, carsijo na sve cetiri strane, bila barem 2006/7.)

Koji fasizam?

Nativizam, policijska drzava, koketiranje sa KKK, to da.

Likvidaciju porodica ljudi koji su osumnjiceni za terorizam. To se zove (ratni) zlocin.

Posted (edited)

Ili kolateralne zrtve.

Edited by borris_
Posted (edited)

Namera je velika razlika.

EDIT: BTW meni deluje nakon jucerasnjeg dana da ce GOP ici u full konfrontaciju sa Trampom pre nego prihvatiti njega kao pobednika trke. Bice ovo zanimljivih par meseci.

Edited by Eraserhead
Posted

Moguce, ali ovde je poenta ne u stradanju porodica kao kolateralne stete pri pokusajima da se likvidiraju teroristi, vec namerno ubijanje tih ljudi:

“We’re fighting a very politically correct war,” he said in response to a question about avoiding civilian causalities. “And the other thing is with the terrorists, you have to take out their families. They, they care about their lives. Don’t kid yourself. But they say they don’t care about their lives. You have to take out their families.

Ovo je nesto sasvim drugacije ovoga u tvom linku.

Posted

Namera je velika razlika.

EDIT: BTW meni deluje nakon jucerasnjeg dana da ce GOP ici u full konfrontaciju sa Trampom pre nego prihvatiti njega kao pobednika trke. Bice ovo zanimljivih par meseci.

Tacno.

Posted (edited)

pa ne znam kako možeš da govoriš o kolateralnoj šteti kad se u zonama dejstva dronova svi "military-age men" vode kao combatants, tj. kao legitimne mete. dakle Al Awlaki junior po kriterijumu samog Obame nije kolateralna šteta.

vidim ja razliku između ovoga što Tramp kaže i onoga što ozbiljni™ političari prećutkuju, ali potpuno mi je smešno da se zgražavamo i optužujemo narandžastog klovna za moguće zločine kad na najvišim funkcijama sede neki koji su zločine već počinili.

edit. nepismen.

Edited by malkin
Posted

Ili kolateralne zrtve.

Trump prica o direktnom ciljanju porodica terorista.  Znaci ne ono "mi smo hteli njega da ukebamo ali "slucajno" nismo znali da mu je cela familija u kuci koju smo gadjali iz drona" nego "mi znamo da on nije tamo, ne znamo gde je ali znamo da mu je porodica tamo pa ajde da njih pobijemo da mu sjebemo moral".  Sinoc je pomenuo da je strasno sto je "porodica jednog od 9/11 terorista uspla da napusti Ameriku nekoliko dana ranije".   :isuse:  

Posted

Pa jeste strasno jer je vjerovatno znala sta ce se desiti. To je aktivno sudjelovanje u teroristickom aktu. I da slazem se sto je napisao Malkin.

Posted

I zato treba glasati za Trumpa, jer on ce da radi iste (i jos gore) stvari nego Hillary ili Obama ili Bush pre njih, ali ce bar da bude iskren o tome.  Fuck it, he tells it like it is!  :fantom:

Posted

Trump prica o direktnom ciljanju porodica terorista.  Znaci ne ono "mi smo hteli njega da ukebamo ali "slucajno" nismo znali da mu je cela familija u kuci koju smo gadjali iz drona" nego "mi znamo da on nije tamo, ne znamo gde je ali znamo da mu je porodica tamo pa ajde da njih pobijemo da mu sjebemo moral".  Sinoc je pomenuo da je strasno sto je "porodica jednog od 9/11 terorista uspla da napusti Ameriku nekoliko dana ranije".   :isuse:  

Ne vredi. Zivimo u vremenu besmislenih relativizacija.

• Create New...