Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nikoliko.

A ne znam kako će Romniju išta da se obije o glavu, on teško da će se ikad više kandidovati za bilo šta.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Đe gledamo? Ok je strim na Foxu, ali ako ima neki HD neka neko bači prijavu

Posted

Trump patkometriše bukvalno "I guarantee you, there's no problem (with the size of my dick)" :lol:

U odgovoru na Rubiovu pošalicu o malim rukama, a ko ima male ruke znate šta mu je još malo, hnje hnje...

Posted

Ovaj Rubio je hodajuća reklama za plastičare, a bogami tako i priča. Sav je nekako ko da je od lego kockica. 

Posted

ted cruz sa ovim sad puppy ocima nikada nece postati predsednik.  :fantom:

agumenti su mi na nivou debate.

Posted (edited)

@wp

Čovjek je od teflona, ne mogu mu ništa, na stranu što je za njegove pristalice fact-checking zapravo hot air. Oni se lože na njegovu kurčevitost, ne na njegove cifre ili znanje materije. 

Edited by James Marshall
Posted

Naravno, ali bar pokušavaju. Neuporedivo je interesantnije ovo nego ono što su radili do pre mesec dana.

Trampatkometrija:

Posted

Kad god Tramp kaže da će Meksiko da plati podizanje zida :0.6:  , hiljadu redneka doživi orgazam.

Posted

tramp je spreman za kompromis... o visini zida na granici sa meksikom.

Posted

Pa to je ono - samo da ne dodje Baba™ jer nam je ona 90ih sa svojim muzem lupala sankcije, sipala bombe i otela Kosovo.  Bolje bilo ko drugi, cak i covek koji koketira sa KKK, promovise policijsku drzavu, ratne zlocine, najgori nativizam i fasizam, covek koga su javno podrzali Marine Le Pen i Seselj.  Samo ne Baba™, bilo ko drugi.  Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.  

:fantom:

Posted

Pa to je ono - samo da ne dodje Baba™ jer nam je ona 90ih sa svojim muzem lupala sankcije, sipala bombe i otela Kosovo.  Bolje bilo ko drugi, cak i covek koji koketira sa KKK, promovise policijsku drzavu, ratne zlocine, najgori nativizam i fasizam, covek koga su javno podrzali Marine Le Pen i Seselj.  Samo ne Baba™, bilo ko drugi.  Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.  

Dobro, de, da stavimo record straight.

Mala Marina se nije izjasnila vec njen cale.

Sa druge strane, podrzao ga je, na primer,  i Kris Kristi, onaj sto se grlio sa Obamom. Neki su ovde, stanovnici USA, govorili da bi on bio ok izbor za GOPere.  :fantom: Sad, mozda se to u medjuvremenu promenilo, ne znam.

Koje ratne zlocine promovise?

(Ako je rec o waterboarding i ostalim oblicima mucenja zatvorenika, ne znam da li to spada u ratne zlocine ili druga krsenja ljudskih prava i mucenja. No, kao i obicno, i baba je tu na poziciji oj, carsijo na sve cetiri strane, bila barem 2006/7.)

Koji fasizam?

Nativizam, policijska drzava, koketiranje sa KKK, to da.

Posted

Solidno ga buše Rubio i Megyn u tandemu po pitanju tužbi za Trump Uni. Odgovara slabo u stilu "Little Marco je još veći prevarant od mene", publika mu zviždi...

A Cruz fino dočekuje "Zar hoćete da se ovo pitanje potegne tokom general elections?"

Posted (edited)

"I won TEN STATES! I am by far the leader! Everybody said on Super Tuesday I was the winner!" 

Gubi kontrolu polako :jerry: Da su ga ovako drndali od starta, pukao bi odavno.

Edited by Weenie Pooh
  • Create New...