Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pa to je ono - samo da ne dodje Baba™ jer nam je ona 90ih sa svojim muzem lupala sankcije, sipala bombe i otela Kosovo.

Ja sam pre desetak godina kada je baba razmisljala dal' da ide na izbore rekao jednom poznaniku da bih sigurno glasao za babu ako bi bio izbor izmedju nje i Staljina, Musolinija, Hitlera, i tome slicno. Ako je izbor izmedju nje i nekog ko nije lood ko struja, uvek bih glasao protiv nje. Ona je, sto kazu Crnogorci, "pečatna" (naglasak na prvom a)

E sad je 2016 i situacija se promenila, a time i moje misljenje o tome da li treba glasati za nju. "Vote for the Crook. It's important". 

Bolje bilo ko drugi, cak i covek koji koketira sa KKK, promovise policijsku drzavu, ratne zlocine, najgori nativizam i fasizam, covek koga su javno podrzali Marine Le Pen i Seselj.  Samo ne Baba™, bilo ko drugi.  Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.

Ali najgore je to kada za coveka za koga glasa jedna trecina od recimo 40% birackog tela koje inace cine Republikanci  - sto znaci glasa ga oko 12% birackog tela - ekspresno zakljuce da je bas on ono sto predstavlja esenciju Amerike i da Amerikanci bolje nisu zasluzili. A da im kazes da Srbi bolje od Aleka nisu zasluzili, oci bi ti povadili jer zaboga Alek je jedna prirodna nepogoda koju im je priredio britanski ambasador zajedno sa americkim, to im se samo po sebi nikad ne bi dogodilo.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

žešće smara ovo raspravljanje sa izmišljenom Srbadijom™. takvu karikaturu žitelja Srbije kakvu ste iskonstruisali možete da nađete najviše do jednog a da je ovde pisao u poslednje vreme.

Posted

Pa to je ono - samo da ne dodje Baba™ jer nam je ona 90ih sa svojim muzem lupala sankcije, sipala bombe i otela Kosovo.  Bolje bilo ko drugi, cak i covek koji koketira sa KKK, promovise policijsku drzavu, ratne zlocine, najgori nativizam i fasizam, covek koga su javno podrzali Marine Le Pen i Seselj.  Samo ne Baba™, bilo ko drugi.  Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.

Ajd' Lepen i Sheki nego i Putin.
Posted (edited)

žešće smara ovo raspravljanje sa izmišljenom Srbadijom™. takvu karikaturu žitelja Srbije kakvu ste iskonstruisali možete da nađete najviše do jednog a da je ovde pisao u poslednje vreme.

Definisi "poslednje vreme"? Ovo sto sam iz glave napisao se provlacilo po topiku od Ajove, to jest poslednjih mesec dana.

Edited by ObiW
Posted

pa ko je to konkretno pisao? npr. tog zaključivanja da je Tramp ono što predstavlja esenciju Amerike se uopšte ne sećam, tj. može biti da je neko to stavio u post koji sam propustio, ali ton i sadržaj celog topika su bitno drukčiji i ja tome ne bih pridavao značaj.

Posted

pa ko je to konkretno pisao? npr. tog zaključivanja da je Tramp ono što predstavlja esenciju Amerike se uopšte ne sećam, tj. može biti da je neko to stavio u post koji sam propustio, ali ton i sadržaj celog topika su bitno drukčiji i ja tome ne bih pridavao značaj.

Pa nece se ova diskusija smiriti (sto pretpostavljam da ti je cilj) ako me pitas di su kvotovi koji idu u prilog ovome sto ja i wtf tvrdimo.

Da gasimo vatru ili da je potpirujemo? Meni svejedno.

Posted

da, kapiram da ti je svejedno. nisam pitao za kvotove, jasno mi je da pišete na osnovu utiska. samo mi se čini da to nije utisak koji ste pokupili ovde.

Posted

da, kapiram da ti je svejedno. nisam pitao za kvotove, jasno mi je da pišete na osnovu utiska. samo mi se čini da to nije utisak koji ste pokupili ovde.

Moj utisak je da ti ne citas bas redovno ovaj topik. Budalastine nailaze u talasima i ako ti se potrefi da uletis na topik izmedju dva talasa, bujrum.

Posted

sta je to bilo uspesno u vojnoj intervenciji u Libiji?

Mozda to sto je sprecen "sirijski scenario" gde je poginulo 10x vise ljudi.

Posted

Nevezano za Trumpa, jos je gora opcija profesionalnih politicara, tipa Cede, koji nista u zivotu drugo nisu nit imaju nameru da rade. Spanija je puna takvih, npr.

skijanje ne racunas?

to sto je ponosni otac cetvoro dece, za razliku od nas moralno degenerisanih koji nemamo ni jedno. pih, nezahvalnice. 

Mozda to sto je sprecen "sirijski scenario" gde je poginulo 10x vise ljudi.

a i nema ISISa tamo, mora se priznati.

gde se moze pratiti debata?

Posted

E sine, a na ovom topiku vaskolika Srbadija kliče Trumpu samo tako... "nece da izazove treci svetski rat, svecku ekonomiju ne moze da sjebe, dakle moze samo da nas ludo zabavi, a ako jos i zajebe babu, to je super ekstra vr' brate".

Raduje me jedna istina... oni ne mogu da glasaju za Trumpa, a ja za Aleka - mogu. Sto cu i vrlo rado uciniti 24.4, steta da budu uskraceni za jos 4 godine lude zabave. 

Glasaj brate za koga želiš, ali nemoj posle da se buniš kad počnemo da gadimo dijasporu.

Posted (edited)

I invazija Iraka je bila uspesna "mission accomplished"

Nije da je bitno u kontekstu ovih izbora i nije da je Bus covek koga bas treba braniti, ali :

U samom govoru Bus je rekao da :

"We have difficult work to do in Iraq. We are bringing order to parts of that country that remain dangerous.Our mission continues...The War on Terror continues, yet it is not endless. We do not know the day of final victory, but we have seen the turning of the tide."

A baner se odnosio samo na posadu nosaca Abraham Linkoln , cija se misija (najduza od Vijetnama) zaista zavrsila. Takodje baner je okacen na zahtev Mornarice.

Svi liberalcici iz demokratskih medija naravno znaju sve ovo , nego su napravili kontroverzu bas ni oko cega i kad im ukazes na to, oni ti odgovore, e Son Heniti reko nesto glupo.. :)

edit : i Bus stariji nije znao da koristi citac za barkodove pa ga to skupo kostalo.

I da, podelice se partija zauvek kad Tramp izgubi.

Edited by Janko
Posted

nema sanse da trump izgubi, ovo sto sada radi romney je bedno i pateticno i zestoko ce mu se olupati o glavu.

Brni ima sanse ako babu uapse pogotovo sada kad je ovoj intern zasticen i moze da prospe pasulj i istrese babin prljavi ves i dugacke gace. 

Posted

dobro, koliko je realno da ce je apsiti

• Create New...