Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bombardovanje rumunije je uvek dobrodošla opcija :fantom:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ono sto je meni koji ne zivim u Americi najveci problem sa Trampom je to sto sada citava bulumenta trampolikih karica i slicnih likova u raznim zemljama bali na pomisao da uradi isto sto i on.

Nevezano za Trumpa, jos je gora opcija profesionalnih politicara, tipa Cede, koji nista u zivotu drugo nisu nit imaju nameru da rade. Spanija je puna takvih, npr.

Posted

bombardovanje rumunije je uvek dobrodošla opcija :fantom:

:D

Sa druge strane Baba krenula da puca iz svih oruzija po Trampu. ohen kaze da ako vojska poslusa Trampa da ih ceka sudjenje kao u Ninmbergu :fantom:

Posted

I Picousti je slican primer ministar informisanja u 28 ne znam dal je ista radio van politike.

Posted

Babinih ruku delo je izmedju ostalog uspesna demokratizacija vojna intervencija u Libiji.

Posted

I invazija Iraka je bila uspesna "mission accomplished"

Posted (edited)

I invazija Iraka je bila uspesna "mission accomplished"

uspešna okupacija vs. uspešna vojna intervencija. postoji razlika.

Edited by Gandalf
Posted

Razlika za koga? Sigurno ne za stanovnike Libije i Iraka, ne zna se kome je gore.

Posted

zabavan je američki karić, pljuje po protivkandidatima iz svoje stranke, ne zaboravlja da istakne da sam plaća svoju kampanju, ističe kako je u državi mejn najveći problem droga, kako mu kažu lokalci, a tu drogu u srce amerike donose iz mexika, te će on podići zid i zaustaviti narko kartel :lol:

Posted

Sigurno ne za stanovnike Libije i Iraka, ne zna se kome je gore.

promašio, debelo. ako se svodi na Libija vs. Irak, nema dileme kome je gore. Iračanima.

Posted

Je li to neki peti ustavni amandman koji kaze da je Kongres pod GOP kontrolom i tacka?

Postoje i tu neki izbori, eto vec za dve godine, popular movement, i tako te stvari.

I Senat je do pre samo cetiri godine bio demokratski.

Postoje izbori ali su House districts napravljeni 2011 tako da GOP drzi kontrolu bar sledeca 2-3 ciklusa.  To su nam oni ogavni izbori iz 2010 ostavili u amanet.  Gerrymandering kakav svet dosad nije video.

Senate mozda i bude preokrenut ove godine, ali to nista ne vredi ako je House u GOP rukama.

E sine, a na ovom topiku vaskolika Srbadija kliče Trumpu samo tako... "nece da izazove treci svetski rat, svecku ekonomiju ne moze da sjebe, dakle moze samo da nas ludo zabavi, a ako jos i zajebe babu, to je super ekstra vr' brate".

Raduje me jedna istina... oni ne mogu da glasaju za Trumpa, a ja za Aleka - mogu. Sto cu i vrlo rado uciniti 24.4, steta da budu uskraceni za jos 4 godine lude zabave. 

Pa to je ono - samo da ne dodje Baba™ jer nam je ona 90ih sa svojim muzem lupala sankcije, sipala bombe i otela Kosovo.  Bolje bilo ko drugi, cak i covek koji koketira sa KKK, promovise policijsku drzavu, ratne zlocine, najgori nativizam i fasizam, covek koga su javno podrzali Marine Le Pen i Seselj.  Samo ne Baba™, bilo ko drugi.  Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.  

Posted

zabavan je američki karić, pljuje po protivkandidatima iz svoje stranke, ne zaboravlja da istakne da sam plaća svoju kampanju, ističe kako je u državi mejn najveći problem droga, kako mu kažu lokalci, a tu drogu u srce amerike donose iz mexika, te će on podići zid i zaustaviti narko kartel :lol:

Oxycontin je problem u Mejnu, a Oxy se naravno kupuje u apoteci a ne na ulici. Kao sto i kazu u onom clanku sto sam postavio juce, Trump nije da nece da cita i da ne zeli da shvati, nego sve sto procita pogresno shvati. 

Posted

Kako da ne a posledice da se pravimo blesavi.

Posted (edited)

sta je to bilo uspesno u vojnoj intervenciji u Libiji?

Edited by 3opge
Posted

Mislim zasto zivot samo u Srbiji da bude sranje, nek bude malo zabavno negde drugde, ono da zaigra mecka i nekom drugom pred vratima.  

bilo bi zabavno za gledati. freak show at its best.

commodus.jpg

• Create New...