Weenie Pooh Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Za Kruza, misliš? Teksaške komšije, local pride, jebeš narandžastog njujorčanina.
Budja Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Bilo bi do jaja da Kasich dobije Vermont a Rubio nista.
Eraserhead Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Je l ima neki ekspert za Oklahomu? Nista ne razumem. Samo republikanci mogu da glasaju. EDIT: Chris Christie je ubedljivo najodvratnija pojava ovde. Edited March 2, 2016 by Eraserhead
Budja Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Do sada, koliko vidim, jedina svetla tacka za Rubija je close second u Virdziniji.
Budja Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Trump: Odmah dobar napad na Hilari. Edited March 2, 2016 by Budja
Eraserhead Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Do sada, koliko vidim, jedina svetla tacka za Rubija je close second u Virdziniji. Rubio je gotov. Probali su sa Bushom da ga ignorisu, ne vredi. Probali su sa Rubiom da ga napadaju, prekasno. Edited March 2, 2016 by Eraserhead
ObiW Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Trump: Odmah dobar napad na Hilari. Sto kazu seljaci, kad nema kise (Sanders), dobar je i grad (Trump). Edited March 2, 2016 by ObiW
Budja Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Kad nema kise (Sanders), dobar je i grad (Trump), sto kazu seljaci. Bice ovo dugih sest meseci do novembra... Unapred se radujem.
Eraserhead Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Bice ovo dugih sest meseci do novembra... Unapred se radujem. Mislim da cemo se sloziti da je izmedju Trampa i Hilari bolje da ona pobedi.
Budja Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Mislim da cemo se sloziti da je izmedju Trampa i Hilari bolje da ona pobedi. Beli listic? Hilari: No change. Trump: No change OR (Probably) Change for the worse. OK, ne zivim u USA kao ti i ObiW i naravno da je moja percepcija drugacija. Dok god ne izaziva III svetski rat i ide u kurve sa Putlerom i Berluskonijem i dok ne izazove trgovinski rat na svetskom nivou, manje-vise mogu sa strane da gledam the greates show on earth.
Anonymous Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Beli listic? Hilari: No change. Trump: No change OR (Probably) Change for the worse. OK, ne zivim u USA kao ti i ObiW i naravno da je moja percepcija drugacija. Dok god ne izaziva III svetski rat i ide u kurve sa Putlerom i Berluskonijem i dok ne izazove trgovinski rat na svetskom nivou, manje-vise mogu sa strane da gledam the greates show on earth. Turbulentna su vremena i neće nam biti svejedno ko će biti na vlasti u US, nigde na planeti.
Recommended Posts