Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bio je Ralph Nader 2000 kada je dobio skoro 3 miliona glasova. sad se spekulise da ce Bloomberg u trku. na kraju krajeva, ako bi mogao Trump da ode kao nezavisni kandidat, sta bi falilo Sandersu?

zasto bi mu bilo vise stalo da dobije Hillary, a ne Rubio?

Pa zato što je Demokrata.

A govorimo o ozbiljnoj kandidaturi (kao nezavisni kandidat), a ne učestvovanju kao no. 3 reda radi.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ali je on borac protiv establismenta. ni Trumpu nije drazi Rubio od Hillary. 

mozda je reda radi, ali bi mogao da udari temelje za nekog drugog ko zastupa iste stavove, ako dobije vecu podrsku od ocekivane. 

Posted

Hilari je Berniju ipak dosta bliza po stavovima nego Rubio.

Posted

Hilari je Berniju ipak dosta bliza po stavovima nego Rubio.

Kojim stavovima?

Iz kog perioda?

Mislim, Hilari je bliska svakome u trci po stavovima. Dovoljno ih je cesto menjala.

Posted

Kojim stavovima?

Iz kog perioda?

Mislim, Hilari je bliska svakome u trci po stavovima. Dovoljno ih je cesto menjala.

Evo jedan primer. Rubio hoce da ukine ACA. Hilari je za ACA. Siguran sam da Berniju nije svejedno da li ce opstati ili ne.

Posted

Ima li danas neizvesnosti ili Tramp i Hilari ciste sve pred sobom?

Posted

jedno pitanje. sta ako Trump dobije 40% delegata, Cruz 30% i Rubio 25% na zavrsnoj konvenciji. ko je kandidat stranke za predsednika? 

Onda se ide na tzv. brokered convention. To znaci da svi ti prikupljeni delegati do tog trenutka od strane kandidata su abolirani, i GOP masinerija krece u bekrum dilove, gde se bacaju razna obecanja, pa ko skupi najvise delegata, kadnidat je za precjednika. Glasanje moze imati vise krugova, sve dok neko ne dobije potrebnu vecinu od 1237...

Zapravo, na brokered convention se ide ako bilo koji kandidat omane da sakupi 50%+1 delegata (1237) (plus jos neke arkane uslove...)

Ovo je i volja GOP establismenta da bi zaustavila Trampa, i bacila u vatru Rubija (a ko zna, i Busmani imaju Moc, tako mi Skeletora, u visocijim krugovima, paaaa, nikad se ne zna). Naravno, u tom slucaju, GOP establisment bi bio u otvorenom ratu sa glasacima...

Posted

Veliko je pitanje koji deo Trampovih glasaca su tradicionalni GOPeri a koliko je tu independents koje je privukao.

Posted

Veliko je pitanje koji deo Trampovih glasaca su tradicionalni GOPeri a koliko je tu independents koje je privukao.

...sto cemo videti danas u Masacusetsu.

Meni se to cini kao dobar litmus test. Berni gubi dah, moguce je da ce izlaznost na demokratskik primaries da bude ocajna, dok medju republikancima izlaznost raste, independendents glasaju za Trampa koji razbija.

Sad, kada je Berni cao, moguce je da independents u smislu konzervativnije radnicke klase glasaju za Trampa. Ako su ranije glasali za dems jer su GOPeri bili u talu sa bankarima, to bi mogao biti problem za babu u novembru.

Posted (edited)

Sad, kada je Berni cao, moguce je da independents u smislu konzervativnije radnicke klase glasaju za Trampa. Ako su ranije glasali za dems jer su GOPeri bili u talu sa bankarima, to bi mogao biti problem za babu u novembru.

Naci cemo vec  problem za babu, da jebe oca.

Edited by ObiW
Posted

alo, 'merikanci, kakve su sad ovo optuzbe oko megatrenda trump univerziteta?

Posted

aj malo pogledaj onaj klip dzon olivera na prethodnoj stranici. Ima o megatrendu, ima o brankrotima, ima o klu klux klanovima, ima sve.

• Create New...