Dr Arslanagić Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Šta bi time postigao, osim što bi umanjio šanse Hilari? Ja pretpostavljam da je njegov cilj da proba da pomeri partiju u levo.
ravena Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Šta bi time postigao, osim što bi umanjio šanse Hilari? Ja pretpostavljam da je njegov cilj da proba da pomeri partiju u levo. pa, ako je tacno da ima ljudi koji se dvoume izmedju Trumpa i njega, mogao bi da uzme i nesto glasaca odatle. ljudi na izborima bi dobili novu alternativu da glasaju za kandidata koji je protiv establismenta, a ne zove se Donald Trump.
Eraserhead Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Šta bi time postigao, osim što bi umanjio šanse Hilari? Ja pretpostavljam da je njegov cilj da proba da pomeri partiju u levo. Upravo. Uradio je ogromnu stvar za svoje ideje i kandidatura koja bi umanjila sanse Hilari bi samo bila mrlja. Gledam The Circus i u prvoj epizodi dosta pricaju sa Bernijerm. Cak i ako niste neko ko se slaze sa njegovim ekonomskim idejama ne mozete a da nemate duboko postovanje za tog coveka zbog njegove nenametljivosti i posvecenosti onome u sta veruje.
Њујоркер Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 (edited) ne razumem, da li ja to vidim dobro? da je glasački sistem republikanaca demokratičniji od demokrata???? Kakvi su ovo superdelegati? "Krem" Demokrata. Bivsi i sadasnji funkcioneri, senatori, guverneri... >> da li bi Sanders mogao da se kandiduje kao nezavisni kandidat, sta mislite? @ravena Moze, u teoriji. Ali to bi u praksi znacilo 100% pobedu republikanca na izborima, makar to bio i Tramp. Istina, Sanders je Indipendent, tako da ne vidim kako bi demokrate mogle da ga kazne u slucaju nezavisne kandidature, ali mi se cini da je to na duuugom stapu... Edited February 29, 2016 by Њујоркер
Yeya.haq Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 "Krem" Demokrata. Bivsi i sadasnji funkcioneri, senatori, guverneri... >> da li bi Sanders mogao da se kandiduje kao nezavisni kandidat, sta mislite? @ravena Moze, u teoriji. Ali to bi u praksi znacilo 100% pobedu republikanca na izborima, makar to bio i Tramp. Istina, Sanders je Indipendent, tako da ne vidim kako bi demokrate mogle da ga kazne u slucaju nezavisne kandidature, ali mi se cini da je to na duuugom stapu... nešto imam osečaj da joj je muž u tom kremu?
Dr Arslanagić Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Upravo. Uradio je ogromnu stvar za svoje ideje i kandidatura koja bi umanjila sanse Hilari bi samo bila mrlja. Gledam The Circus i u prvoj epizodi dosta pricaju sa Bernijerm. Cak i ako niste neko ko se slaze sa njegovim ekonomskim idejama ne mozete a da nemate duboko postovanje za tog coveka zbog njegove nenametljivosti i posvecenosti onome u sta veruje. Jebe ga to što će 4-8 godina Hilarine vlasti biti sasvim dovoljo da se oni ljudi u partiji koji naginju ka levici potpuno uguše. Za njega lično ovo što se dešava je vrhunac političke karijere. Ako pak planira da dalje radi na tome da partija ide u levo, mora najpre, rečima druga Kardelja, da vodi računa o kadrovima i ne sme da ohrabruje mlađe političare koji ga podržavaju da napuštaju partiju.
Dr Arslanagić Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 nešto imam osečaj da joj je muž u tom kremu? Dem superdelegates.
Yeya.haq Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Dem superdelegates. dno dna! dakle sanders je doomed ! ne znam da li ta Hilari zna da će izgubiti? u kom svetu ona živi?
Budja Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Jebe ga to što će 4-8 godina Hilarine vlasti biti sasvim dovoljo da se oni ljudi u partiji koji naginju ka levici potpuno uguše. Za njega lično ovo što se dešava je vrhunac političke karijere. Ako pak planira da dalje radi na tome da partija ide u levo, mora najpre, rečima druga Kardelja, da vodi računa o kadrovima i ne sme da ohrabruje mlađe političare koji ga podržavaju da napuštaju partiju. Berni je tu jer je Elizabeta odlucila da je za nju rano. Ona je poznatiji nosilac te neke kao leve antibankarske frakcije.
Muwan Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Odbijanje naređenja koja krše međunarodno pravo = najseksi definicija puča ikada.
iDemo Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Odbijanje naređenja koja krše međunarodno pravo = najseksi definicija puča ikada. +1 Tako nekako.
3opge Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) sere krec, navija za babu edit: zasto nisu odbili da ubijaju dronovima americke gradjane i civile na stranoj teritoriji kada je obama to naredio? Edited February 29, 2016 by 3opge
iDemo Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 sere krec, navija za babu edit: zasto nisu odbili da ubijaju dronovima americke gradjane i civile na stranoj teritoriji kada je obama to naredio? ma normalno da sere krech - zato je i zanimljivo- sta bi inace pametno imala da kaze (penzionisana) secret-service drtina?
Recommended Posts