Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Posle Seselja i Putina jos jedan politicki velikan podrzao Trampa. Internacionala.

Si j’étais américain, je voterais Donald TRUMP… Mais que Dieu le protège !

Edited by Eraserhead
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

SC

18%

Hilari 77%

Bernie 23%

Ako ostane ovako bice to problem za Berniea

Posted

Osim ako se ne desi neki veliki vanglasacki veleobrt (neki novi mejl, transkript nekog njenog govora za Goldman Sachs) ovo je gotovo za nominaciju.

Posted

SC

18%

Hilari 77%

Bernie 23%

Ako ostane ovako bice to problem za Berniea

sta si ti ocekivao od te rupe za sranje, SC, proletersku revoluciju?

tamo je bud na pikapu glavna kulturna institucija. 

Posted

Ne znam ko je Mark Cunningham ali žestoko lupa kad kaže da će Trump prosto da napiše ček na milijardu dolara :isuse: i tako poništi sve prljave glasine koje HRC camp bude izbacio o njemu. To je Mali Perica razmišljanje.

Isto važi i za usput nabačenu tvrdnju da bi Mitt Romney, da je imao dovoljno para, mogao da koriguje svoju jadnu kampanju i poništi katastrofalan efekat onog snimka u kom svojim donorima gusla o 47% biračkog tela koji će uvek glasati za Obamu jer ih drži na državnoj sisi. Možda bi, da je imao još malo para, mogao da spreči Rajana da se lika kako pere čiste sudove posle zatvaranja soup kitchen pre nego što mu ceo internet prospe utrobu. Možda bi mu se, da je imao da spizdi još tri gaziliona dolara, javilo koliko je glupo apelovati na mlade birače pričom o tome kako si bio vredan i radan i uzeo zajam od tate milijardera.

Nemam ni ja pojma ko je, a da lupa, lupa, kao sto si i sam ukazao. Tekst sam okarakterisao kao zanimljiv jer je prvi afrimativni (dupelizacki?) tekst o Trampu kao relevantnom predsednickom kandidatu. Do sada je i NYP Trampa tretirao kao klovna, sad se odjedared uozbiljise...

A evo i apdejta pre SuperUtornika:

Republican Delegate Count

Candidate    Delegates States Won
Donald Trump	81	NH, SC, NV
Ted Cruz	17	IA
Marco Rubio	17	
John Kasich	6	
Ben Carson	4	
Remaining	2,341	
Needed to win nomination	1,237	

Democratic Delegate Count

Candidate   Delegates Superdelegates* Total Delegates	States Won
Clinton	       90	451	            533	        IA, NV, SC
Sanders	       65	19	            84	        NH
Remaining      4,193			
Needed to win nomination	2,382			
*Superdelegates are Democratic Party leaders who are free to support any candidate at any time up to the convention
Posted

Nemam ni ja pojma ko je, a da lupa, lupa, kao sto si i sam ukazao. Tekst sam okarakterisao kao zanimljiv jer je prvi afrimativni (dupelizacki?) tekst o Trampu kao relevantnom predsednickom kandidatu. Do sada je i NYP Trampa tretirao kao klovna, sad se odjedared uozbiljise...

A evo i apdejta pre SuperUtornika:

Republican Delegate Count

Candidate    Delegates States Won
Donald Trump	81	NH, SC, NV
Ted Cruz	17	IA
Marco Rubio	17	
John Kasich	6	
Ben Carson	4	
Remaining	2,341	
Needed to win nomination	1,237	

Democratic Delegate Count

Candidate   Delegates Superdelegates* Total Delegates	States Won
Clinton	       90	451	            533	        IA, NV, SC
Sanders	       65	19	            84	        NH
Remaining      4,193			
Needed to win nomination	2,382			
*Superdelegates are Democratic Party leaders who are free to support any candidate at any time up to the convention

ne razumem, da li ja to vidim dobro? da je glasački sistem republikanaca demokratičniji od demokrata???? Kakvi su ovo superdelegati?

Posted

sta si ti ocekivao od te rupe za sranje, SC, proletersku revoluciju?

tamo je bud na pikapu glavna kulturna institucija.

Koliko se ja secam, Obama je tamo razvalio pre 8 godina. Tako da nije nemoguce za "antisistemskog" kandidata da dobije. A i SC je daleko slicnija super tuesday drzavama od Iowe ili NH. Bernie radi generalno dobar posao, samo nema svuda istu prodju.

Posted (edited)

malo bankari, malo afro prava, malo socijalizam... koga je briga sta ce stvarno biti kad se docepa funkcije koju je imao muz.

How Hillary Clinton Found Religion in South Carolina

Just days away from Super Tuesday, Clinton poured her resources into the South's first primary state, dispatching her husband, Bill, back to the campaign trail. But her most powerful surrogates were the mothers of five African Americans who died in police custody or as a result of gun violence; they spoke to small groups at black churches in counties where Obama had run up some of his biggest margins. Clinton's strategy was obvious: She won by doing everything she didn't do the last time. Clinton wrapped herself in the legacy of the man who defeated her. She talked relentlessly about gun control and systemic racism. And she tried to ease voters' lingering distrust by couching her message in deeply spiritual overtones here in the heart of the religious left. Hillary Clinton found religion in South Carolina, in the most literal sense.

edit:

https://twitter.com/Snowden/status/703733273504018432

Edited by Takeshi
Posted

malo bankari, malo afro prava, malo socijalizam... koga je briga sta ce stvarno biti kad se docepa funkcije koju je imao muz.

How Hillary Clinton Found Religion in South Carolina

edit:

https://twitter.com/Snowden/status/703733273504018432

Posle partijskog kongresa koji ce je nominovati za partijskog kandidata za pretsednicke izbore, Klintonka ce da napravi ostar zaokret udesno, ka politickom centru kome je uvek pripadala.  Njena politika ce oscilovati levo i desno od centra, prema okolnostima, a svi ovi izlivi emocija i solidarnosti prema "ponizenima i uvredjenima" koje trenutno demonstrira nikada se nece materijalizovati u neku konkretnu politiku i akciju.

Posted (edited)

naravno, celo to odvratno glumatanje milosrdja i nosanje latino beba bilo je uslovljeno strahom od Sandersa koji je HRC u pocetku imala, kada je Brni pokrenuo talas.

sada je Mlada Amerika vec dobro zatrpana hrpama mesetarskog novca koji je kroz HRC tako pogodno opran.

Edited by 3opge
Posted

da li bi Sanders mogao da se kandiduje kao nezavisni kandidat, sta mislite? 

• Create New...