Time Crisis Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Meni je i dalje SF da ce pustiti Trampa da bude kandidat. Ima establishment da pokusa da se konsoliduje oko zlatnog decka Rubia i onda moli bogu da nekim cudom ne moze da pobedi babu. Što reče onaj članak sa prošle ili pretprošle strane, već je kasno za to
Weenie Pooh Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Kakva masa zadriglih sredovečnih paćenika, ne zna se koji je impresivniji primerak od kog. Da li Elvis, da li Narandžastiji Donald, da li debeli stealth masturbator gore levo, da li ovaj izbečeni pomilovani nešto niže... Biće takav antiklimaks ako ga ne izglasaju do kraja :(
pacey defender Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tYARA6MYqw4 izbegavanje odgovora i skrivanje iza stava javnosti. ali ovo je više uslovljeno upadicama. Ipak se zna ko je šampion ponavljanja the strikes are wrong when negotiations are underway, the government has acted in a reckless and provocative manner and both sides need to set aside the rhetoric and get around the negotiating table to stop this happening again. sećam se kako nam je pokojni marvin ovo crtao bojicama.
frn1782 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ja mislim da je to uslovljeno niskim IQ Ko zna koliko dugo je uvezbavao tu 1 recenicu pred ogledalom
Eraserhead Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nema to veze sa IQom nego sa politickim kukaviclukom i netalentovanim timom saradnika.
WTF Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Upoznao sam juce neku zenu sto mu radi u stabu u NC. Pitam je koga ce podrzati kada se Carson povuce, ona kaze nije se povukao. Reko ok kada se bude povukao, kaze nece se povuci. OK ako ti kazes. Zavrsili smo razgovor tu. Ja bih tu zavrsio razgovor 2 recenice ranije vreme je da polako otvaramo 1 poolll: ko će biti Tramparin running mate? tipujem na Ivanku: Trump-Trump 2016 Tu figuriraju Rubio ili Kasich, s obzirom da se s njim jos nije gadno pokacio, mada je krenuo sa birther napadima na Rubia. U stvari, jedan od bivsih kandidata sa kojima je u OK odnosima je Christie. Tu je jos i pitanje koji bi od poznatih i establishment kandidata pristao da mu bude VP nominee. Ako niko ne bude, eto sanse za Saru Palin. Meni je i dalje SF da ce pustiti Trampa da bude kandidat. Ima establishment da pokusa da se konsoliduje oko zlatnog decka Rubia i onda moli bogu da nekim cudom ne moze da pobedi babu. Postoji i mogucnost da ga iseku cak i ako uzme najveci broj kandidata, ali manje nego 50%, tzv. Brokered Convention. Samo sto bi u tom slucaju on garantovano izasao kao nezavisni kandidat.
Dimitrije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Ja bih tu zavrsio razgovor 2 recenice ranije Tu figuriraju Rubio ili Kasich, s obzirom da se s njim jos nije gadno pokacio, mada je krenuo sa birther napadima na Rubia. U stvari, jedan od bivsih kandidata sa kojima je u OK odnosima je Christie. Tu je jos i pitanje koji bi od poznatih i establishment kandidata pristao da mu bude VP nominee. Ako niko ne bude, eto sanse za Saru Palin. Postoji i mogucnost da ga iseku cak i ako uzme najveci broj kandidata, ali manje nego 50%, tzv. Brokered Convention. Samo sto bi u tom slucaju on garantovano izasao kao nezavisni kandidat. Mozda Hakebi i Santorum. Ako ga (Trampa) iseku na na partijskom kongresu, koga ce da ponude umesto njega? Koliko god Tramp bio los, ostali kandidati nisu nista bolji. Nema GOP kvaklitetne kadrove. Doduse nemaju ih ni Demokrati. To je jedan od razloga prilicno loseg politickog stanja u zemlji. Edited February 25, 2016 by Dimitrije
3opge Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 sad sam video da neki republikanac predlaze Cruz-Rubio ticket. eto jos jednog razloga da se glasa za nezavisnog Trumpa u tom slucaju, od ove dvojice u paketu i sam Lucifer je bolji.
Takeshi Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 malo je nabacano svasta ali ima zanimljivih teza. Yes, Donald Trump Won Latinos Over Marco Rubio and Ted Cruz. Here’s Why. The East Coast media doesn’t get Latinos. Neither do the political parties. Ditto for most commentators, pundits, and political strategists. In fact, just about everyone with an opinion has the wrong opinion about Latinos. For instance, they all seem to think that Latinos are demanding from government and other institutions that they be siphoned off into their own separate group and showered with preferential treatment and special accommodations. Not true. Latinos don’t want to apart from America, and they aren’t in conflict with America. They are the essence of America. If Donald Trump figures this out, and learns how to talk to these people with respect, there will be no stopping him. And he might as well start redecorating the Oval Office.
Dimitrije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) sad sam video da neki republikanac predlaze Cruz-Rubio ticket. eto jos jednog razloga da se glasa za nezavisnog Trumpa u tom slucaju, od ove dvojice u paketu i sam Lucifer je bolji. Donald Tramp je najgora opcija od svih mogucih losih opcija. To je covek bez ikakve politicke vizije, bez politicke strategije i politike za resavanje problema, nedovoljno obrazovan i nedovoljno informisan u oblasti politickih nauka, sociologije i istorije, i osoba ciji temerament ga diskvalifikuje da bude na celu drzave. Tramp je razonoda i zabava za mase kojima podilazi tako sto stimulise njihove nagore instikte (gramzivost, srebroljublje, ksenofobiju, sebicluk, nacionalizam). To je muska i abartovana forma Sare Pelin. Fenomen Tramp je vise ispit za ameriocki narod nego sto je ispit ko je najbolji predsednicki kandidat. Ako ga izaberu, onda ce dobiti ono sto su zasluzili. Edited February 25, 2016 by Dimitrije
Tutankamon Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Donald Tramp je najgora opcija od svih mogucih losih opcija. To je covek bez ikakve politicke vizije, bez politicke strategije i politike za resavanje problema, nedovoljno obrazovan i nedovoljno informisan u oblasti politickih nauka, sociologije i istorije, i osoba ciji temerament ga diskvalifikuje da bude na celu drzave. Tramp je razonoda i zabava za mase kojima podilazi tako sto stimulise njihove nagore instikte (gramzivost, srebroljublje, ksenofobiju, sebicluk, nacionalizam). To je muska i abartovana forma Sare Pelin. Fenomen Tramp je vise ispit za ameriocki narod nego sto je ispit ko je najbolji predsednicki kandidat. Ako ga izaberu, onda ce dobiti ono sto su zasluzili. Ja sam pratio Trampovu kampanju i mnoge govore i mislim posve suprotno
Recommended Posts