Weenie Pooh Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Carson je zaspao pa propustio cue za povlačenje iz kampanje. Ali dobija li ikoga najelektabilnija od svih kandidata u istoriji demokratije?
Janko Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Carson je jos uvek tu? :D vako kaze covek : “If you give up on the tortoise too early, you’re only going to have a hare who is exhausted and not very effective.” :D
Eraserhead Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Upoznao sam juce neku zenu sto mu radi u stabu u NC. Pitam je koga ce podrzati kada se Carson povuce, ona kaze nije se povukao. Reko ok kada se bude povukao, kaze nece se povuci. OK ako ti kazes. Zavrsili smo razgovor tu.
Budja Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Carson je zaspao pa propustio cue za povlačenje iz kampanje. Ali dobija li ikoga najelektabilnija od svih kandidata u istoriji demokratije? Mislim, lako je odmahivati rukom na pollove Ali ovde je rec o Trampu i Klintonovoj. Da li kampanja moze da promeni percepciju oba kandidata koja su toliko poznata i toliko omrazena, a toliko malo omiljena? Sta ce da kaze Klintonova u kampanji: On je zenomrzac! (Kao da to nismo znali.) Vazi i obratno. Zato su ovi match-up polovi Trampa i Klintonove relevantniji nego match-up Kasicha i Bernija, recimo.
dragance Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Match up Kasicha i Bernija u Ohio pollu je totalno irelevantan. U stvari Kasich i bilo ko drugi. Da Reagan sutra ustane iz groba, izgubio bi od Kasicha u Ohaju. Ali kako Kasich sigurno nece biti nominee, onda je sve ovo i ovako nebitno.
*edited by mod Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 vako kaze covek : “If you give up on the tortoise too early, you’re only going to have a hare who is exhausted and not very effective.” :D Sta im je sa tim kornjacama? Prvo pookojni Jeb pa sad i Carson :D
malkin Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 vreme je da polako otvaramo 1 poolll: ko će biti Tramparin running mate? tipujem na Ivanku: Trump-Trump 2016
Weenie Pooh Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) Mislim, lako je odmahivati rukom na pollove Ali ovde je rec o Trampu i Klintonovoj. Da li kampanja moze da promeni percepciju oba kandidata koja su toliko poznata i toliko omrazena, a toliko malo omiljena? Sta ce da kaze Klintonova u kampanji: On je zenomrzac! (Kao da to nismo znali.) Vazi i obratno. Zato su ovi match-up polovi Trampa i Klintonove relevantniji nego match-up Kasicha i Bernija, recimo. Ma biće polarizacija veća nego ikada, a od Trumpa se očekuje da sam sebe pokopa. HRC bi ga verovatno pustila da mahnita i fokusirala se na odbranu, u nadi da će da poentira prostim i neizrečenim "eto vidite kakav je on". Meni su ti polls zanimljivi samo u kontekstu sektaške dogme po kojoj srednjeputašica Hillary dobija bilo kog desnog protivkandidata glatko, dok bi se jadni mali ekstremno levi Bernie pomučio. Ono šuplje navijačko samopouzdanje, moj tim bi ovo sto posto dobio sa tri razlike da slučajno igra. Edited February 24, 2016 by Weenie Pooh
Time Crisis Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 vreme je da polako otvaramo 1 poolll: ko će biti Tramparin running mate? tipujem na Ivanku: Trump-Trump 2016 Rubio?
3opge Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 In 2014, about 136.78 billion gallons1 (or 3.26 billion barrels) of gasoline were consumed2 in the United States, a daily average of about 374.74 million gallons (or 8.92 million barrels).3 This was about 4% less than the record high of about 142.35 billion gallons (or 3.39 billion barrels) consumed in 2007. btw, presao sam se, za jedan cent (ne 10 c) vise po galonu tokom godinu dana (public) skolovanje u US moglo bi da bude besplatno za jedno 10 godina
frn1782 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Meni je i dalje SF da ce pustiti Trampa da bude kandidat. Ima establishment da pokusa da se konsoliduje oko zlatnog decka Rubia i onda moli bogu da nekim cudom ne moze da pobedi babu.
Recommended Posts